Regina, najprej hvala za spodbudo!
In spet jaz in moja vprasanja

Sem se vceraj zvecer oz danes zjutraj spomnila na ene ponavljajoce sanje oz. lik, ki se v njih ponavlja.
Ze vsaj 3x sem sanjala, da me je na mobitel poklical en fant, ki naj bi bil moj prijatelj oz znanec, ki ga ze dolgo nisem videla. Enkrat me je klical in me spraseval, ce se ga spomnim. No, bil naj bi bolj avanturist in me vedno klice iz daljnih krajev.
Zadnjic me je klical, da naj bi bil nekje v Ameriki/ Havajih oz. nekem otocju in naj bi surfal, ce se ne motim.

Vedno me on poklice in vedno pravi, da se ze dolgo nisva slisala. Jaz sem sprva zmedena, ker se ga ne spomnim, potem se ga spomnim, a ne vem kako sva se spoznala, enkrat drugic sem prijetno presenecena, da me je poklical, tretjic presenecena, da imam za prijatelja takega avanturista, enkrat ponosna, da imam "skrivnega" prijatelja...
In danes mi je kapnilo, da je to del moje podzavesti, ki mi skusa nekaj povedat, in da le obcasno in s tezavo, dobi "linijo" z mano. Nekaj prihja pocasi na dan in v intervalih. Te sanje se ponavljajo zadnji mesec, morda dva. Mislim, da vem, kaj je to sprozilo. Ne vem pa, kako naj dobim sporocilo, saj se najin pogovor vedno konca po predstavljanju.

Pa zakaj sem se tega spomnila sele danes?
Sem radovedna, kdaj bova razvila pogovor. A obstajajo kaksne "cirulecarule"

, da lahko sprozim ponovno povezavo?