Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma V  (Read 173425 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma V
« Reply #105 on: March 06, 2008, 02:23:19 PM »
Regina,

na tvoji strani sem prebirala simboliko čevljev, pa si nekako nisem znala razložit. Sanjala sem, da sva s prijateljico hodili po mestu od izložbe do izložbe ( vse trgovine so bile še zaprte, a tik pred odprtjem ) in sem si ogledovala čevlje...kje imajo kakšne in koliko stanejo in to od ene trgovine do druge...nagledala sem si kakšne 3, 4 pare čevljev, ki so mi bili neznansko všeč ( sploh eni ), ki pa so bili dokaj dragi, a sem rekla, da si jih bom kupila, ker so ročno takšni, kot si jih želim. V bistvu sva čakali, da se trgovine odprejo, da si jaz grem nakupit nagledane pare čevljev. Kaj za vraga sem si v resnici ogledovala?  ;D

Hvala Regina!

pozdravček, Taja

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #106 on: March 06, 2008, 06:20:34 PM »
Kaj za vraga sem si v resnici ogledovala?  ;D

Hehe, dobro vprašanje.  ;D
Dokler je to samo ogledovanje, so to "samo" čevlji", ki simbolizirajo potovanje skozi življenje.
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #107 on: March 06, 2008, 10:28:23 PM »
Hvala Regina, bom videla, kam me bodo sanje ( življenje ) zanesle v naslednjih dneh  ;)  :D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #108 on: March 07, 2008, 12:27:29 AM »
Hvala Regina, bom videla, kam me bodo sanje ( življenje ) zanesle v naslednjih dneh  ;)  :D

Sigurno na kakšno prijetno pot.  ;) Če že ne potrebuješ novih čevljev, bi ti sigurno pasala kakšna sprememba. Seveda na bolje.  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #109 on: March 07, 2008, 09:18:59 AM »
Ne bom opisovala svojih sanj ....  :D zanima me samo, ce ima puska enak pomen kot pistola? Da se sliswijo poki in se iz nje kadi?
 ;D
Pozdravcek vsem
 :-*
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #110 on: March 07, 2008, 10:15:41 AM »
Evo mene zopet tukaj;)

Iz nocojšnjih sanj se spomnim, da so mi razpadli trije zobje v ustih...kar verjetno ni nič kaj dobrega...Ne vem kaj se je potem z njimi dogajalo, vendar nekega grozno slabega občutka pri tem nisem imela...
Potem pa sem sanjala eno bivšo sodelavko, kako je popolnoma gola "skakala" okoli svoje hiše in uživala v svoji goloti..Moram priznati, da je imela res lepo in občudovanja vredno telo..Mene sicer to ni motilo, ma jaz se takšna okoli hiše ravno ne bi sprehajala...
Sanje so bile pomiksane...ma to je tisto kar mi je najbolj ostalo v spominu..

Regina...help ;) ???

Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #111 on: March 07, 2008, 10:24:39 AM »
Ne bom opisovala svojih sanj ....  :D zanima me samo, ce ima puska enak pomen kot pistola? Da se sliswijo poki in se iz nje kadi?
 ;D
Pozdravcek vsem

Nima. Čeprav sta po starem ključu oba falična simbola, eden bolj strelja na moralo, drugi pa na agresijo ali strah pred njo.
Lep dan, Azra.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #112 on: March 07, 2008, 10:29:14 AM »
Regina...help ;) ???

To so sanje brez zavor, Nena in tvoja narava se lepo čisti. Uživaj pri tem.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #113 on: March 07, 2008, 10:37:59 AM »
Ajej..Reginca si mi polepšala dan... :) So me skrbeli samo razpadli zobje 8)

Res čistim na polno in se dogaj s polno paro...in šment celo res uživam pri tem;)

Lep dan, Regina in 1000X hvala :)
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #114 on: March 07, 2008, 10:45:13 AM »
Me veseli, Nena in naj ti izpade čim več zob. Ampak ejjj, samo v sanjah.  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #115 on: March 07, 2008, 06:28:37 PM »

V glavnem jaz nisem dejansko nic reciklirala. Je pa res, da grem danes na en razgovor za sluzbo in veliko upanja vlagam v to. Me je pa strah, da se nisem prevec navdusila in da mi potem ne bo vsec. Moje sanje govorijo o tem, a ne?

No, in sem kar vedela, da se prevec navdusujem!  >:( Mene je ideja te sluzbe zelo navdusila, mi je bila zelo vsec, samo garala ko osel pa ne bom, za tako bedno placo, da bi na koncu zgledalo, kot da jih jaz placujem, da sem tam. Sebe in svoje zdravje pa tako ljubim, da svojih zivcev ne podarjam komurkoli (tip mi je rekel, da gre ful zivcev- vsaj posten je bil).

V glavnem sem razocarana, ampak vesela, da nekaj podobno sluzbi pa imam, od cesar zivim.

Hvala, regina, za razlago! :-*

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #116 on: March 07, 2008, 07:46:34 PM »
No, in sem kar vedela, da se prevec navdusujem!  >:(

Stari pregovor pravi, da nič velikega ni bilo doseženega brez navdušenja. ;)
Torej več sreče prihodnjič, apemaya.  :-*
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #117 on: March 08, 2008, 08:01:35 PM »
Regina, najprej hvala za spodbudo!

In spet jaz in moja vprasanja :D

Sem se vceraj zvecer oz danes zjutraj spomnila na ene ponavljajoce sanje oz. lik, ki se v njih ponavlja.

Ze vsaj 3x sem sanjala, da me je na mobitel poklical en fant, ki naj bi bil moj prijatelj oz znanec, ki ga ze dolgo nisem videla. Enkrat me je klical in me spraseval, ce se ga spomnim. No, bil naj bi bolj avanturist in me vedno klice iz daljnih krajev.
Zadnjic me je klical, da naj bi bil nekje v Ameriki/ Havajih oz. nekem otocju in naj bi surfal, ce se ne motim.  ::)

Vedno me on poklice in vedno pravi, da se ze dolgo nisva slisala. Jaz sem sprva zmedena, ker se ga ne spomnim, potem se ga spomnim, a ne vem kako sva se spoznala, enkrat drugic sem prijetno presenecena, da me je poklical, tretjic presenecena, da imam za prijatelja takega avanturista, enkrat ponosna, da imam "skrivnega" prijatelja...

In danes mi je kapnilo, da je to del moje podzavesti, ki mi skusa nekaj povedat, in da le obcasno in s tezavo, dobi "linijo" z mano. Nekaj prihja pocasi na dan in v intervalih. Te sanje se ponavljajo zadnji mesec, morda dva. Mislim, da vem, kaj je to sprozilo. Ne vem pa, kako naj dobim sporocilo, saj se najin pogovor vedno konca po predstavljanju. :( Pa zakaj sem se tega spomnila sele danes?

Sem radovedna, kdaj bova razvila pogovor. A obstajajo kaksne "cirulecarule" :D , da lahko sprozim ponovno povezavo? :) ::)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #118 on: March 09, 2008, 12:36:26 AM »
Sem radovedna, kdaj bova razvila pogovor. A obstajajo kaksne "cirulecarule" :D , da lahko sprozim ponovno povezavo? :) ::)

Menda res obstajajo, ampak tega ne bi reklamirala.  Ko bo "čas", se bo že samo zgodilo.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #119 on: March 09, 2008, 01:42:15 AM »
 ;D
Pozdravcek vsem

Nima. Čeprav sta po starem ključu oba falična simbola, eden bolj strelja na moralo, drugi pa na agresijo ali strah pred njo.
Lep dan, Azra.  ;)

Uf, vem kje sem.
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.