PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Regina on March 07, 2008, 10:24:39 AMQuote from: Azra on March 07, 2008, 09:18:59 AMNe bom opisovala svojih sanj .... zanima me samo, ce ima puska enak pomen kot pistola? Da se sliswijo poki in se iz nje kadi? Pozdravcek vsem Nima. Čeprav sta po starem ključu oba falična simbola, eden bolj strelja na moralo, drugi pa na agresijo ali strah pred njo. Lep dan, Azra. Uf, vem kje sem.
Quote from: Azra on March 07, 2008, 09:18:59 AMNe bom opisovala svojih sanj .... zanima me samo, ce ima puska enak pomen kot pistola? Da se sliswijo poki in se iz nje kadi? Pozdravcek vsem Nima. Čeprav sta po starem ključu oba falična simbola, eden bolj strelja na moralo, drugi pa na agresijo ali strah pred njo. Lep dan, Azra.
Ne bom opisovala svojih sanj .... zanima me samo, ce ima puska enak pomen kot pistola? Da se sliswijo poki in se iz nje kadi? Pozdravcek vsem
Regina, kaj je s temi 1 , ki te zasledujejo
samo pozitivno dalje, Reginca že imaš 33 v št. postu
Quote from: apemaya on March 08, 2008, 08:01:35 PMSem radovedna, kdaj bova razvila pogovor. A obstajajo kaksne "cirulecarule" , da lahko sprozim ponovno povezavo? Menda res obstajajo, ampak tega ne bi reklamirala. Ko bo "čas", se bo že samo zgodilo.
Sem radovedna, kdaj bova razvila pogovor. A obstajajo kaksne "cirulecarule" , da lahko sprozim ponovno povezavo?
Quote from: Regina on March 09, 2008, 12:36:26 AMQuote from: apemaya on March 08, 2008, 08:01:35 PMSem radovedna, kdaj bova razvila pogovor. A obstajajo kaksne "cirulecarule" , da lahko sprozim ponovno povezavo? Menda res obstajajo, ampak tega ne bi reklamirala. Ko bo "čas", se bo že samo zgodilo. Uffa :-[ Potem bom pa pocakala Samo upam, da se bova pogovarjala po telefonu in da bo govoril jasno, ker mi simbolika se vedno dela nekaj tezav. A podrocje, ki mi daje ta sporocila, se da videti, ali je prezgodaj?
Jaz sem pa sedaj že 2-3x sanjala ta forum, in sicer, da mi tar_mar nekaj prerokuje. V sanjah si rečem, da si moram to zapomniti, ampak zjutraj se ne spomnim več kaj je bilo tisto.
Quote from: apemaya on March 09, 2008, 07:52:48 PMQuote from: Regina on March 09, 2008, 12:36:26 AMQuote from: apemaya on March 08, 2008, 08:01:35 PMSem radovedna, kdaj bova razvila pogovor. A obstajajo kaksne "cirulecarule" , da lahko sprozim ponovno povezavo? Menda res obstajajo, ampak tega ne bi reklamirala. Ko bo "čas", se bo že samo zgodilo. Uffa :-[ Potem bom pa pocakala Samo upam, da se bova pogovarjala po telefonu in da bo govoril jasno, ker mi simbolika se vedno dela nekaj tezav. A podrocje, ki mi daje ta sporocila, se da videti, ali je prezgodaj? Ker si omenila, da veš, kaj je te sanje sprožilo in če si pravilno ocenila, je torej to tisto področje. lp
Regina kaj pomeni, ce v sanjah preskakujes kupe lesa (drva, ki so zlozena v obliki piramide)? To sem pocela, v gozdu.