Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma V  (Read 173513 times)

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma V
« Reply #135 on: March 09, 2008, 11:05:02 PM »
Regina kaj pomeni, ce v sanjah preskakujes kupe lesa (drva, ki so zlozena v obliki piramide)? To sem pocela, v gozdu.  :)

Hmmm, kot da bi se rada znebila denarja.  ;) Kakšni načrti?

:D
Nacrti ja. Pa tudi denar bo sel. Ampak cisto pa se ga ne bi rada znebila.  :P
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #136 on: March 10, 2008, 08:49:32 AM »
Itak. Cvenka ni nikoli dovolj.  ;)  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline klarus

• Mojster
« Reply #137 on: March 10, 2008, 09:43:28 AM »
dans ponoč sem sanjala, da sem kupovala novo pohištvo...in ko sem imela že vse izbrano(naškla idealno posteljo :D ) je bil preskok in sem bila na ogledu stanovanja.....ni mi bilo sicer všeč..ampak prodajalec je rekel, da ima idealno stanovanje za mene....in ko sma prišla do tiste hiše/bloka so bile vsepovsod same gobe..take velike(kake 2-3 kg) zdrave in čvrste

Mislim, da bo treba počakat na "nadaljevanje". Potem boš lažje presodila, če gre samo za navdih, ki te lahko duševno nahrani ali pa le za visokoleteče misli, ki so ti lahko celo "nevarne".
včeri se je vse razpletlo....točn sem dobla odgovor, zakaj sem med tem ko sem sanjala ugotavljala, da ne jem gob :D
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #138 on: March 10, 2008, 10:47:01 AM »
dans ponoč sem sanjala, da sem kupovala novo pohištvo...in ko sem imela že vse izbrano(naškla idealno posteljo :D ) je bil preskok in sem bila na ogledu stanovanja.....ni mi bilo sicer všeč..ampak prodajalec je rekel, da ima idealno stanovanje za mene....in ko sma prišla do tiste hiše/bloka so bile vsepovsod same gobe..take velike(kake 2-3 kg) zdrave in čvrste

Mislim, da bo treba počakat na "nadaljevanje". Potem boš lažje presodila, če gre samo za navdih, ki te lahko duševno nahrani ali pa le za visokoleteče misli, ki so ti lahko celo "nevarne".
včeri se je vse razpletlo....točn sem dobla odgovor, zakaj sem med tem ko sem sanjala ugotavljala, da ne jem gob :D

Ja, včasih se splača malo počakat.  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #139 on: March 10, 2008, 11:13:01 AM »
Danes sem pa bila prisotna na sosedinem pogrebu. Najprej sem samo gledala sprevod, ki se je sel poslavljat do krste in se ga nisem hotela udelezit. Potem pa me je moj oce zagrabil pod roko in sem morala iti. Bilo mi je zal, da je umrla, ker je res dobra dusa.

Potem pa se je ena sodelavka poslavljala in mene se posebno objemala in govorila, da pride naslednji dan k meni na obisk. Tudi nje mi je bilo zal, saj je fajn punca.

Dogaja se, a ne? :)
« Last Edit: March 10, 2008, 11:15:09 AM by apemaya »

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #140 on: March 10, 2008, 02:12:35 PM »
Samo lep pozdrav v tele zasanjane sobane, svojih trenutnih sanjskih izdelkov raje ne napišem, se vas bo še tisto nekaj razbežalo, ha ha  ;D

Offline Natasa

• Uporabnik
  • **
« Reply #141 on: March 10, 2008, 02:18:44 PM »
Nensi, mene nič ne prestraši. Sem vsega vajena. ;)

Pa lepo bodi.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #142 on: March 10, 2008, 04:41:49 PM »
Danes sem pa bila prisotna na sosedinem pogrebu. Najprej sem samo gledala sprevod, ki se je sel poslavljat do krste in se ga nisem hotela udelezit. Potem pa me je moj oce zagrabil pod roko in sem morala iti. Bilo mi je zal, da je umrla, ker je res dobra dusa.

Potem pa se je ena sodelavka poslavljala in mene se posebno objemala in govorila, da pride naslednji dan k meni na obisk. Tudi nje mi je bilo zal, saj je fajn punca.

Kaj pa zdaj to pomeni,  da nisi hotela na pogreb? Pa še za svojimi razvadami boš žalovala    >:(
Ejjj, ti dušica, seveda se dogaja, ampak hitro metlo v roke  in še kote počistiit.  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #143 on: March 10, 2008, 04:44:25 PM »
Samo lep pozdrav v tele zasanjane sobane, svojih trenutnih sanjskih izdelkov raje ne napišem, se vas bo še tisto nekaj razbežalo, ha ha  ;D

Lepo, da si nas prišla pozdravit. ;)
Pozdravček tudi tebi in veliko sončka, nensi.
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #144 on: March 10, 2008, 08:55:54 PM »

Kaj pa zdaj to pomeni,  da nisi hotela na pogreb? Pa še za svojimi razvadami boš žalovala    >:(
Ejjj, ti dušica, seveda se dogaja, ampak hitro metlo v roke  in še kote počistiit.  ;D

Saj nisem hotela na pogreb in nisem hotela zalovat, jaz sem hotela, da jo pokopljejo in konec. :D
Ne metlo, super sesalec bom vzela v roke. Bos videla, kaj se bom spucala :D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #145 on: March 10, 2008, 09:00:16 PM »
Ne metlo, super sesalec bom vzela v roke. Bos videla, kaj se bom spucala :D

To mi je pa všeč.    ;D  Apemaya s sesalcem.

www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #146 on: March 10, 2008, 09:02:11 PM »
Ja, kaj pa naj drugega- deluj lokalno misli globalno (ena reklama) in to jaz sedaj delam. Znađi se :D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #147 on: March 10, 2008, 09:03:12 PM »
Prideš tudi na dom? Mislim na globalno  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #148 on: March 10, 2008, 09:05:11 PM »
Ne, ker delujem lokalno, pripelji svoj dom k meni ;D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #149 on: March 10, 2008, 09:35:23 PM »
Hmmm, ta bo pa težka
www.sepet-sanj.com