Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma V  (Read 173566 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma V
« Reply #150 on: March 10, 2008, 10:37:54 PM »
Samo lep pozdrav v tele zasanjane sobane, svojih trenutnih sanjskih izdelkov raje ne napišem, se vas bo še tisto nekaj razbežalo, ha ha  ;D

Lepo, da si nas prišla pozdravit. ;)
Pozdravček tudi tebi in veliko sončka, nensi.

Hvala Reginca, kdor zna pa zna, si me še malo v odgovoru v uri z angelčki pobožala  :-*

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #151 on: March 10, 2008, 10:55:48 PM »
Samo, da je pasalo, nensi.  :-*
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline klarus

• Mojster
« Reply #152 on: March 11, 2008, 07:51:51 AM »
čudne sanje....bila sem nekje v pragozdu..oz okolje je bilo prastaro...in so me z enimi takimi čudnimi kačami oz na osnovi njiihovega ugriza tetovirali....na oba zapestja, obe dlani in okoli desnega gležnja....in vsak ugrz kače, ki ni bil strupen....ampak je pustil samo tetovažo, ki se je takoj zacelila..je pustil motiv keltskega sonca....na vsaki roki po dva..na gležnju pa šet
 :D
pa kače so bile ful zanimive, nič nevarnega v njih al pa zlobnega....kot eno orodje
« Last Edit: March 11, 2008, 07:55:56 AM by klarus »
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #153 on: March 11, 2008, 08:16:31 AM »
pa kače so bile ful zanimive, nič nevarnega v njih al pa zlobnega....kot eno orodje

Bodo pa zato imele trenutne odločitve dolgotrajnejše posledice, kot si misliš  ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline bilka

• Mojster
« Reply #154 on: March 11, 2008, 10:18:12 AM »
sanjala sem, da mi je izpadel zob. ampak v bistvu mi ni izpadel. se je samo del okrušil.
regina, na tvoji spletni strani sem našla, da izpadli zob pomeni, da moram biti pozorna, da česa ne izgubim in da se lotevam predrznih načrtov... kaj pa torej pomeni, če mi v bistvu zob ni izpadel?
malo sem zmedena ???

Offline klarus

• Mojster
« Reply #155 on: March 11, 2008, 10:57:28 AM »

Bodo pa zato imele trenutne odločitve dolgotrajnejše posledice, kot si misliš  ;)

me prav zanima, kake odločitve bojo to :p
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #156 on: March 11, 2008, 11:41:29 AM »
sanjala sem, da mi je izpadel zob. ampak v bistvu mi ni izpadel. se je samo del okrušil.
regina, na tvoji spletni strani sem našla, da izpadli zob pomeni, da moram biti pozorna, da česa ne izgubim in da se lotevam predrznih načrtov... kaj pa torej pomeni, če mi v bistvu zob ni izpadel?
malo sem zmedena ???

To pa nisi dobro prebrala, bilka. Nikjer ni trdilnikov, ampak so pogojniki.  ;)
Če smo se v resnici lotili predrznih načrtov, prisluhnimo sanjskemu sporočilu, preden bomo tudi v resnici izgubili nekaj dragocenega v svojem življenju......

Sicer je pa z izpadajočimi zobmi vedno tako, da se nečesa znebimo, razlika je le v tem, kako je posameznik na to pripravljen in če se teh sprememb veseli ali ne. Ker se je tebi samo okrušil, lahko predvidevam, da se nečesa pretirano oklepaš ali pa čas za spremembe še ni zrel.
Pa lep dan ti želim.  :)
www.sepet-sanj.com

Patrik

• Guest
« Reply #157 on: March 11, 2008, 11:57:38 AM »

Regina, kaj bi na hitro pomenilo sanje o kitajcku ali japoncu v kristjanski cerkve - v obicni cerkvi, da sedi s teboj in se gledas!? ;)

Hvala in lep, lep pozdrav! :)

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #158 on: March 11, 2008, 04:20:02 PM »

Regina, kaj bi na hitro pomenilo sanje o kitajcku ali japoncu v kristjanski cerkve - v obicni cerkvi, da sedi s teboj in se gledas!? ;)

Hvala in lep, lep pozdrav! :)

Kitajca bos spoznal.
 :D
Hahaha joj danes nisem normalna.
Se opravicujem.  ;)
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Patrik

• Guest
« Reply #159 on: March 11, 2008, 04:23:38 PM »

Kaj je, dolg jezik. :D ;D Ne, res me zanima, kaj bi tole pomenilo ... Hm, zanimivo, res! ;) ;D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #160 on: March 11, 2008, 04:48:31 PM »

Tako na hitro bi prišle v poštev bolj kot kaj drugega, le tvoje osebne asociacije in duhovno stanje. Meni to opazovanje drug drugega deluje kot zmedeni občutki, ampak brez vsebine bi lahko popolnoma zgrešila, natolcujem pa nerada.
Več sreče prihodnjič.   ;)
www.sepet-sanj.com

Patrik

• Guest
« Reply #161 on: March 11, 2008, 04:52:06 PM »

Hja, zmeden pa sem res (bil) :o :D ;D Reginca, obvladas. Hvala ti, resnicno hvala. Hja, cudni casi se mi dogajajo. Bo ze preslo, bo ze! ;) :D

Hvala in lep graski pozdrav :-*

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #162 on: March 11, 2008, 04:55:42 PM »

Hja, zmeden pa sem res (bil) :o :D ;D Reginca, obvladas. Hvala ti, resnicno hvala. Hja, cudni casi se mi dogajajo. Bo ze preslo, bo ze! ;) :D

Hvala in lep graski pozdrav :-*

No, če tako na brzino nisem zgrešila, potem se te bo zmeda še nekaj časa držala.  Vsaj do takrat, dokler ne boš napacal skupaj tiste svoje ledene gore.  ;D
Vračam pozdravčke nazaj čez mejo.  ;)
www.sepet-sanj.com

Patrik

• Guest
« Reply #163 on: March 11, 2008, 04:59:23 PM »

Reginca, hvala! :-* Pri meni se itak vse vedno spuce, a cas je vcasih tezava! ;D ;)

No, bo ze slo mimo! ;) Hvala za vse. Aja, z brzino se ne pride dalec! :D :D :D :D - prej se naredi nesreca! :'( ;D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #164 on: March 11, 2008, 05:01:09 PM »
Torej počasi.  ;D Ampak nariši pa le, pa čeprav samo zase.  ;)
www.sepet-sanj.com