Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma V  (Read 173443 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma V
« Reply #195 on: March 16, 2008, 08:51:52 PM »
Pozdravljena Regina.
Danes so bile sanje kratke, sanjala sem sladkor (secer)  :D Samo gledala sem tisti cuker. Kaj takega.  ;D In bel je bil, v eni posodici, ostalo pa v vrecicah, kot dobis pri kavi.
Hmmmmmm  ::)

Srečanje je bilo preveč kratko, da bi bilo tudi sladko.  ;D Hehe, nekje med tvojimi posti sem prebrala, da ti cuker ni padel, ampak tudi simbolika ni daleč od te resnice.   ;D

slatko slatko  ::)
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #196 on: March 16, 2008, 08:52:14 PM »
danes sem sanjala zelo čustvene sanje.... sanje o živalih. o mojih obeh preminulih papagajčkih, o severni, snežno beli in mehki lisici, pa o delfinih.....vse te živali so me napolnile s takšno neizmerno ljubeznijo....  :)
ostajam brez besed 

Si to ti ali vrline tebi dragih ljudi? Po takih sanjah res lahko ostaneš brez besed, saj so te stvari težko otipljive z razumom, pa jih je toliko težje ubesediti. Le da srce ve, kaj ti je drago, kaj in koga imaš  rada.  ;)

mislim da oboje....  :) je pa res težko ubesedit te sanje

drugače pa....malce imam osebno krizico, ki se pojavlja v vseh pogledih (po DZK-ju je namreč čas umirjanja, razmišljanja, razčiščevanja), no pa sem sem morala malce pocartat ;)

Samo, da ti je bilo prijetno.  ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #197 on: March 16, 2008, 08:55:49 PM »
Pozdravljena Regina.
Danes so bile sanje kratke, sanjala sem sladkor (secer)  :D Samo gledala sem tisti cuker. Kaj takega.  ;D In bel je bil, v eni posodici, ostalo pa v vrecicah, kot dobis pri kavi.
Hmmmmmm  ::)

Srečanje je bilo preveč kratko, da bi bilo tudi sladko.  ;D Hehe, nekje med tvojimi posti sem prebrala, da ti cuker ni padel, ampak tudi simbolika ni daleč od te resnice.   ;D

slatko slatko  ::)

Sladko, sladko, ja.  ;D
Ampak sladkor ni za gledat. Z njim si posladkaš življenje.  ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #198 on: March 16, 2008, 09:08:39 PM »
ahm...cakam,da pade kocka.
kocka secera
 ;D
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #199 on: March 16, 2008, 09:16:26 PM »
Pozdravček...moje sanje dva dni nazaj

Hodila sem po eni cesti oz.poti,ki je postajala čedalje bolj blatna in te poti skoraj ni bilo več,kar naenkrat sem se obrnila in vrnila nazaj ,pridem do druge poti ,ki je bila lepša...tko prav svetla...nakar se ustavim in kot da bi nekaj iskala oz.nekoga čakala ,nakar se pojavi ene oseba ,ki se je začela z mano pogovarjat...o čem sva govorila ne vem več...hm...sem spet na kakšnem razpotju.

Lep večer ,

Darja :) ;) :-*

Offline coffee

• Novinec
  • *
« Reply #200 on: March 16, 2008, 09:54:14 PM »
Regina, te lahko prosim za razlago meni nenavadnih sanj?
..bila sem na pustni povorki. stala na pločniku in opazovala maske. Naenkrat sem zagledala starejši pol sesrti (s katerima žal že 17 let nimam sitkov) in zraven njiju sem stala sama, ko sem bila še majhna - 7 let. Stopila sem do sebe in se objela. torej, objela majhno punčko kot sem bila. vprašala sem jo, ali sem ji všeč. Češ, poglej v kaj boš zrasla. Gledala me je z velikimi očmi, presenečeno in z navdušenjem djeala, da. Sestri sta z daljave nejevoljno opazovali, postali nestrpni in me odgnali stran od 'velike sebe'..
kr neki...  ??? :-\
Saj ni kr neki coffee, tvoje sanje imajo globoko sporočilo, o katerem bi se dalo precej debatirat. Na kratko pa - če pogledaš daleč nazaj v otroštvo, lahko ugotoviš, od kod izhaja in kje se še danes kaže tvoja ranljivost. izgubljeni stiki s sestrama so se v tvoji podzavesti zapisali kot izguba, vendar si z leti že marsikaj doživela in če si izkoristila nova spoznanja in izkušnje, jih lahko uporabiš sebi v prid. Na ta način ne boš videla samo neke dogodke iz preteklosti, ampak tudi sebe v povezavi medsebojnih odnosov v povsem drugačni luči.
Regina, zahvaljujem se za razlago.
Huh.. ozreti se nazaj v otroštvo - a spet?? Ja, sem se dostikrat. Tudi govorila o tem.  Zavedam se, da sem doživela izgubo sester kot bolečo..
Toda, kot se spomnim me je v sanjah najbolj presunil občutek, ko sem gledala sebe, in se pogovarjala s tole drugo osebo - drugo jaz, saj sem istočasno čutila občutke obeh - tako odrasle, kot tudi majhne sebe. Sanje sem doživela, kot da sta bili sestri popolna ovira v tistem trenutku, saj mi nista dovolili biti dlje časa s starejšo jaz. :-\
Lp

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #201 on: March 16, 2008, 11:24:49 PM »
hm...sem spet na kakšnem razpotju.

Sicer sem samo zunanji opazovalec, ampak videti je, kot da so žalost, skrbi, neprijetnosti, nadloge ali vznemirjenost posledica preteklih odločitev, zdaj pa te je strah, da bi se "zgodovina" ponovila. Z vračanjem nazaj podzavestno iščeš izhod iz nastalega položaja in notranje stiske.
Lep večer tudi tebi, Darja. ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #202 on: March 17, 2008, 12:16:15 AM »
Regina, te lahko prosim za razlago meni nenavadnih sanj?
..bila sem na pustni povorki. stala na pločniku in opazovala maske. Naenkrat sem zagledala starejši pol sesrti (s katerima žal že 17 let nimam sitkov) in zraven njiju sem stala sama, ko sem bila še majhna - 7 let. Stopila sem do sebe in se objela. torej, objela majhno punčko kot sem bila. vprašala sem jo, ali sem ji všeč. Češ, poglej v kaj boš zrasla. Gledala me je z velikimi očmi, presenečeno in z navdušenjem djeala, da. Sestri sta z daljave nejevoljno opazovali, postali nestrpni in me odgnali stran od 'velike sebe'..
kr neki...  ??? :-\
Saj ni kr neki coffee, tvoje sanje imajo globoko sporočilo, o katerem bi se dalo precej debatirat. Na kratko pa - če pogledaš daleč nazaj v otroštvo, lahko ugotoviš, od kod izhaja in kje se še danes kaže tvoja ranljivost. izgubljeni stiki s sestrama so se v tvoji podzavesti zapisali kot izguba, vendar si z leti že marsikaj doživela in če si izkoristila nova spoznanja in izkušnje, jih lahko uporabiš sebi v prid. Na ta način ne boš videla samo neke dogodke iz preteklosti, ampak tudi sebe v povezavi medsebojnih odnosov v povsem drugačni luči.
Regina, zahvaljujem se za razlago.
Huh.. ozreti se nazaj v otroštvo - a spet?? Ja, sem se dostikrat. Tudi govorila o tem.  Zavedam se, da sem doživela izgubo sester kot bolečo..
Toda, kot se spomnim me je v sanjah najbolj presunil občutek, ko sem gledala sebe, in se pogovarjala s tole drugo osebo - drugo jaz, saj sem istočasno čutila občutke obeh - tako odrasle, kot tudi majhne sebe. Sanje sem doživela, kot da sta bili sestri popolna ovira v tistem trenutku, saj mi nista dovolili biti dlje časa s starejšo jaz. :-\
Lp

Ja vem, da ni prijetno, ampak celo življenje se obračamo nazaj v otroštvo. Ne samo zaradi prijetnih spominov, največkrat prav zaradi takih in podobnih potlačenih dogodkov. Podzavest ti v tvoji podobi pri 7. letih prinaša veliko pomembnh nasvetov, saj v prvi vrsti odkriva ta odnos do otroka, ki živi v tebi - torej tvojega "notranjega otroka", vse ostalo pa je delo na sebi. Če so te sanje opozorile na tisti tvoj nežni del, ki je "prizadet", te hkrati kliče na pomoč, ker si želi, da bi ga opazila in mu pomagala, da zaživi. Morda sta te nekoč res sestri ovirali pri tvojem razvoju, na neki način omejevali tvojo osebnost ali pa je ločitev od njiju povzročila kakšen drugi proces, ki se še danes odvija. Nasprotno od tega si morda želiš, da bi videli, kako si "napredovala" in bi se jima rada na neki način dokazala, ampak ker nimaš stika z njima, si lahko nekje globoko v sebi jezna, razočarana, prizadeta, izgubljena, ranljiva...saj te v sanjah kot odraslo  sploh nočeta videti, torej sprejeti.
Pomembno je, v kakšnem odnosu si s sestrama bila, če si mlajša ali starejša od njiju, kakšne spomine imaš nanju, preden ste se razšli in še potem, pa še kup drugih podrobnosti, ki jih poznaš samo ti.
Razmisli o tem in če se boš poglobila, lahko dobiš zelo zanimive odgovore.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline coffee

• Novinec
  • *
« Reply #203 on: March 17, 2008, 09:13:37 AM »
...saj te v sanjah kot odraslo  sploh nočeta videti, torej sprejeti.
Pomembno je, v kakšnem odnosu si s sestrama bila, če si mlajša ali starejša od njiju, kakšne spomine imaš nanju, preden ste se razšli in še potem, pa še kup drugih podrobnosti, ki jih poznaš samo ti.
evo, pa si me prčitala in boljše ne bi mogla napisati. Najmlajša sem. Ko sta odšli od doma, sem bila še otrok. Ena se je poročila, druga je malo kasneje pobegnila na tuje, kjer je še danes. Kot otrok itak za njiju nisem bila zanimiva. Ker sem razvila drugačen odnos s svojo materjo, kot sta ga imeli oni, sem z njunih strani osovražena. Kakorkoli..

Hvala.

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #204 on: March 17, 2008, 09:46:26 AM »
Dobro jutro...pa smo spet sanjali;)

Sem sanjala, da sva se z bratom odločila se podati na pot in sicer k sorodnikom v Francijo. Cela družina po mamini strani je bila zbrana v hiši starih staršev, ko se od nekod pojavi ena sorodnica iz Francije, ki je pripotovala v SLO. Bila je res precej velika in pokončna ženska..taka, ki je pustila vtis s svojo pojavo.. S seboj je imela 12 kovčkov in to velikih, v katerih so bila darila za nas. Tam so bili tudi postreščki, ki so ji te kovčke pomagali prinesti v hišo. Jaz sem jo pozdravila pred hišo in jo pripeljala v prostor, kjer sem jo predstavila sorodnikom, ki so jo zelo začudeno gledali in jim ni bilo nič jasno. V tistem sem jim tudi povedala, da z bratom odhajava na pot v Francijo in so bili zopet vsi "na glavo". V tistem je prišel še en sorodnik iz Francije , en mlajši fant, ki se je precej hitro počutil domače in je nekaj brezbrižno brskal po mojih rečeh, kar sem mu prijazno prepovedala. Še posebej mi ni bilo všeč, ker je vzel  v roke en predmet, ki naj bi meni veliko pomenil in ga je brezskrbno »premetaval« po rokah. Potem pa mislim, da sva se z bratom spakirala na vlak in odpotovala…aha pa tudi vsem je bilo čudno zakaj greva z vlakom…. Kako je bilo točno tam, ko sva prišla se ne spomnim..

Sem gledala malo razlago posameznih simbolov, pa si ne znam ravno najbolje razložit..preveč prtljage??...morda bi bilo potrebno kaj odložit in stopit na neko novo pot..??..Samo ugibam….Regina pa bo še kak namig dala, kajenda..;)
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #205 on: March 17, 2008, 03:39:25 PM »
hm...sem spet na kakšnem razpotju.

Sicer sem samo zunanji opazovalec, ampak videti je, kot da so žalost, skrbi, neprijetnosti, nadloge ali vznemirjenost posledica preteklih odločitev, zdaj pa te je strah, da bi se "zgodovina" ponovila. Z vračanjem nazaj podzavestno iščeš izhod iz nastalega položaja in notranje stiske.
Lep večer tudi tebi, Darja. ;)

Hvala Regina...bo kar držalo to kar praviš :)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #206 on: March 17, 2008, 04:09:27 PM »
...saj te v sanjah kot odraslo  sploh nočeta videti, torej sprejeti.
evo, pa si me prčitala in boljše ne bi mogla napisati. Najmlajša sem. Ko sta odšli od doma, sem bila še otrok. Ena se je poročila, druga je malo kasneje pobegnila na tuje, kjer je še danes. Kot otrok itak za njiju nisem bila zanimiva. Ker sem razvila drugačen odnos s svojo materjo, kot sta ga imeli oni, sem z njunih strani osovražena. Kakorkoli..

Hvala.

Včasih je pač tako, da sanje noč za nočjo obdelujejo le vsakdanje dogodke, spet drugič pa ti z enim samim scenarijem naredijo klik v glavi. Dobesedno, samo "spomnit" se je treba.   ;D

Lepo se imej, coffee.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #207 on: March 17, 2008, 04:29:46 PM »
Sem gledala malo razlago posameznih simbolov, pa si ne znam ravno najbolje razložit..preveč prtljage??...morda bi bilo potrebno kaj odložit in stopit na neko novo pot..??..Samo ugibam….Regina pa bo še kak namig dala, kajenda..;)

Prtljaga je še najmanj vprašljiva, ker je simbolično pač tako ali pa vsaj precej podobno, kot v resnici. Več kot je imaš, težje nosiš in če hočeš lažje stopit, se moraš nečesa znebit ali pa nekoga prosit, da ti priskoči na pomoč. Ampak ta sanjska prtljaga ni bila tvoja, niti je ti nisi nosila, niti ženska, ki ji je pripadala, pa čeprav je v sanjah izgledala, kot pravi kolosej.
Seveda ima tudi vse ostalo svoj pomen, ampak za začetek se vprašaj, za koga se po nepotrebnem razdajaš?!  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #208 on: March 17, 2008, 06:48:15 PM »
Seveda ima tudi vse ostalo svoj pomen, ampak za začetek se vprašaj, za koga se po nepotrebnem razdajaš?!  ;)

Hehehehe..zdaj si me pa našla 8)..Bi se jih našlo kar prece na seznamu... :'( Imam spet delo ;)
Misliš, da gre za kako konkretno osebo ali za več ljudi??

Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #209 on: March 17, 2008, 08:19:57 PM »

Hehehehe..zdaj si me pa našla 8)..Bi se jih našlo kar prece na seznamu... :'( Imam spet delo ;)
Misliš, da gre za kako konkretno osebo ali za več ljudi??

Hmmm, ta bo pa težka kar nekaj v tri dni, ampak recimo... Sorodnica, ki je pustila vtis s svojo postavo, je sigurno ena izmed tistih, ki se je sposobna pošteno obesit na tebe. Mislim, da bi jo lahko celo zelo natančno določila, samo besedno igro je treba prepoznat, ker v resnici sigurno ni videti takšna, kot je bila v sanjah, ampak je lahko pravo nasprotje od velike in pokočne ženske. Samo velik vtis je naredila nate, njena postava pa sploh ni nujno, da na kakšen način posebej izstopa. Morda si jo šele pred kratkim spoznala, ker je prišla iz tujine, lahko tudi, da jo že dalj časa poznaš, ampak si se šele pred kratkim z njo zbližala bolj intimno.
Potem je tukaj še 12 kovčkov, ki jih je prinesla s seboj iz Francije. Kaj ti pomeni število 12 in na kaj te asociira Francija? Kovčke so ji nosili postrežčki, torej je okrog nje vedno veliko ljudi s podobnim "poslanstvom", kot ga je namenila tebi, itd.
Tudi v sorodstvu je nekaj besedne igre - sorodne = podobne ideje, misli, želje, potrebe, znanja, interesi, konjički... itd. in seveda druženje.... in ker si jo tem svojim sorodnikom predstavila, je lahko tukaj še več ljudi z istimi nameni in potrebnimi "uslugami", za katere si se že v preteklosti razdajala na podoben način, ena sama oseba pa ti je pač odprla oči.
Toliko samo za namig, ti pa še dodaj svoje  ;)
www.sepet-sanj.com