Jutro dobro, deževno jutro....
Sanjam in sanjam na polno zadnje čase, vendar zjutraj sanje kar izpuhtijo..

Se pa spomnim iz nocojšnjih sanj, da sem se vozila z avtobusom oz. da mi je ušel pred nosom, da je bilo v sanjah nekaj vode...
Kar sem si pa najbolj zapomnila je bilo to, da sem se še z dvema v sanjah prijateljema( v resnici pa neznancema) sprehajal po eni cesti, kjer so imeli polno štantov, je bilo veliko lokalov, ki so bili vsi nabito polni.prišli smo do enih stopnic, ki so vodile navzdol in spodaj na ploščadi zagledam enega kolega, ki ga že dologo nisem videla..Izgledalo je kot da pleše oz. da vodi neko animacijo...Želela se, da gremo tam po stopnicah navzdol, da bi se srečala in res me je zagledal..Imela sem občutek,da mu ni do srečanja z mano..Veeno smo šli dol in on se je posvečal vsem okoli, tako da je izgledalo, kot, da ne bo prišlo med nama do kontakta..Ko sem šla mimo njega, me je pogledal in podala sem mu roko v pozdrav z namenom, da grem naprej...Kar naenkrat pa pride on za mano in me začne objemat ter jokat..Spraševala sem ga kaj je narobe in mi ni znal točno povedat..Rekel mi je samo nekaj v smislu, da ima otrok samo 6 mesecev in, da je še majhne..Tako sem sklepala, da ima še enega otroka, kar mi ni bilo čisto jasno...Ampak on me je še kar objemal in solze so mu tekle kot v potoku...Je bil pa res od zadnjič kar sva se videla nekoliko porejen in zgledal je utrujen...
Ta del sanj mi je ostal zelo v spominu, vendar ne vem s čim bi lahko to povezala oz. kaj bi lahko našla v njih kot nek namig... ???
Regina, hvala za komenrtar, če slučajno vidiš kaj omembe vrednega

Lep deževen dan