Nekako tako sem tudi mislila s temi obveznostmi. Včasih se pač počutimo osamljeno, čeprav je okrog nas veliko ljudi ali še celo bolj kot takrat, ko smo popolnoma sami.
Glede najinega skrivnega pa se tisočrat opravičujem,Amfitrita. tudi mene je delo stiskalo za vrat. 
Sorči, sorči
Drugi teden bom vse nadoknadila.

pravzaprav sem jaz zelo rada sama, v družbi ljudi se počutim zelo dobro, velikokrat se pa umaknem na stran in samo opazujem in čutim notranji mir. torej osamljenosti v standardnem pomenu že dolgo (na srečo) nisem občutila....tudi ko sem v družbi.
če smo že pri besedi osamljenost, hmmm. ne vem kako bi obrazložila. trenutno sem v enem prehodnem obdobju, to sta mi že s Teo enkrat pri prejšnjih sanjah z astrološkega vidika obrazložili, pa še to leto name vpliva enica pri DZK-ju in to ne pomeni nič drugega kot nekakšno izoliranost, odmik in "razčiščevanje sam s seboj". Pač vem, da bom mogla skozi to obdobje nekako "pregurat" in na koncu bom znova potegnila iz tega ogromno dobrega, spet bom notranje zrasla in morda bom boljši človek (vsekakor bom delala na tem; samo potem... če bom boljša, bom pa že kičasta

)
kar se tiče mojih sanj.... uf, danes em spet sanjala ene sanje, ki sem jih sanjala pred leti... enaka scena, le da sem tokrat te iste ljudi v sanjah (pre)poznala. bila pa sem na smučišču, sem hotela smučat. šefica mi je dala smučarsko karto, jaz pa nisem znala smučat. še preden sem lahko karkoli rekla, je šefica že smučala in me pustila za sabo. potem sem pa peš oddrvela z eno kolegico na apres ski, ki se je že bližal koncu. ko sva prispele tja, je bilo že manj ljudi, tam pa je bil moja simpatija... objeta sva plesala in se pogovarjala. ko sva se pogovarjala, sva se vikala in potem sva sklenila, da se bova tikala. potem je rekel on: "zdaj se vikava, potem se bova tikala, potem pa se še poročiva" in me poljubljal po ramenu in po vratu ???

potem sem šla na WC in sem opazila, da sem bosa.... bosa med vsemi smučarji, ki okrog hodijo v pancerjih.... uf, sem se kuj zbudila, da me ne bi kateri pohodil

in Regina, kar se tiče najinega dejta, ni panike, saj poznam kako je to, ko si v gužvi in ne veš kam bi se obrnil, da se ne bi slučajno sam v sebe zaletel

pa enkrat v naslednjem tednu.