Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma V  (Read 173441 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma V
« Reply #270 on: April 01, 2008, 03:35:44 PM »
Dan, dan spet v deželi sanj :)

Iz nocojšnjih sanj mi je ostalo v spominu le, da sem bila v Egiptu( res ne vem kaj sem tam nekoč pozabila, da mi tako rine v ospredje ???) in sem pobirala kristale, ki so bili v pesku. Bili smo kot v eni jami in kristalov je bilo precej veliko tam. Spomnim se, da sem našla največ kamenih strel in to precej velikih kosov..niso bili tako debeli, kot so bili dolgi...Iskala pa sem črnega turmalina, vendar ga ni bilo nikjer..
Je pa res, da sem ga pred parimi dnevi kupila na sejmu in še nekaj drugih kristalov, vendar nobene kamene strele :)

Te sanje najbrž nimajo kakega velikega pomena..morda pa ti Regina vidiš v njih kako smernico??!!..Že, ker so mi ostale tako živo v spominu.

Lep sončen pozdravček :-*

Meni se zdi, da smo v Egiptu nekoč vsi že bili,  ;D kar se pa pobiranja kristalov tiče, pa verjetno gre za povzetek tega dejanskega sejma. Mogoče imaš občutek, da se pri nakupu nisi dobro odločila, da te ni vodila intuicija ali da si se ji premalo prepustila. Lahko tudi, da je podzavest uporabila to simboliko, ker je pač aktualna in v danem trenutku uporabna za prikaz nekega drugega ravnovesja ali nasprotja, ker je za kameno  strelo tako značilna tista samo moška ali pa ženska kristalizacija, poleg tega pa ima na ljudi razen intuitivnih in duševnih tudi zdravilne učinke. Nekaj pač ta ti kamena strela sigurno hoče povedat.  ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #271 on: April 01, 2008, 03:39:54 PM »
lupček zraven lupčka, od vrha dol, stolpec zraven stolpca.
Ali pa zrno do zrno pogača, kamen na kamen palača. Meni se zdi, da boš nekaj kupčkala in po evrčkih mi tole diši.  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #272 on: April 01, 2008, 03:59:12 PM »
lupček zraven lupčka, od vrha dol, stolpec zraven stolpca.
Ali pa zrno do zrno pogača, kamen na kamen palača. Meni se zdi, da boš nekaj kupčkala in po evrčkih mi tole diši.  ;D

Hihihi :D, me prav zanima kaj bo...
Bom poročala... Če ne prej, ko mi gre Pluton zadnjič čez Luno (konec oktobra).

Hvala.

Lep dan!

Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #273 on: April 01, 2008, 05:37:15 PM »
Itak. Bo kaj poročat.  ;D

Lep dan tudi tebi, Iza.
www.sepet-sanj.com

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #274 on: April 01, 2008, 09:06:43 PM »
Nekako osamljeno se /v teh sanjah/ počutiš. Upam, da gre samo za neke obveznosti, ki si jih pač prisiljena sama opravit. 
zanimivo. morda se res počutim na nek način osamljeno. pa ne zaradi ljudi.... na takšen način se ne počutim osamljeno. morda če pogledam s te strani: enostavno preveč časa posvečam službi in mi ne ostane nič kaj časa za vse ostale mnoge stvari, ki me še zanimajo. saj vidiš, da se še samo redko oglašam na forumu, morda napišem kakšne zanimive sanje, želela pa bi si marsikaj več....hja, morda me malce voda omejuje (po DZK-ju), in se znova iščem ??? skratka: vrtim se v začaranem krogu....

no, bomo videli.... :)

hvala za razlago. sicer pa, kako naj se ne bi počutila osamljeno, ko pa čakam na najin skrivni dejt že več kot en teden!!!!  ;D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #275 on: April 01, 2008, 11:33:00 PM »
Nekako osamljeno se /v teh sanjah/ počutiš. Upam, da gre samo za neke obveznosti, ki si jih pač prisiljena sama opravit. 
zanimivo. morda se res počutim na nek način osamljeno. pa ne zaradi ljudi.... na takšen način se ne počutim osamljeno. morda če pogledam s te strani: enostavno preveč časa posvečam službi in mi ne ostane nič kaj časa za vse ostale mnoge stvari, ki me še zanimajo. saj vidiš, da se še samo redko oglašam na forumu, morda napišem kakšne zanimive sanje, želela pa bi si marsikaj več....hja, morda me malce voda omejuje (po DZK-ju), in se znova iščem ??? skratka: vrtim se v začaranem krogu....

no, bomo videli.... :)

hvala za razlago. sicer pa, kako naj se ne bi počutila osamljeno, ko pa čakam na najin skrivni dejt že več kot en teden!!!!  ;D

Nekako tako sem tudi mislila s temi obveznostmi. Včasih se pač počutimo osamljeno, čeprav je okrog nas veliko ljudi ali še celo bolj kot takrat, ko smo popolnoma sami.

Glede najinega skrivnega pa se tisočrat opravičujem,Amfitrita.   tudi mene je delo stiskalo za vrat. :-\

Sorči, sorči Drugi teden bom vse nadoknadila.  :-*  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #276 on: April 02, 2008, 09:24:14 AM »
Meni se zdi, da smo v Egiptu nekoč vsi že bili,  ;D kar se pa pobiranja kristalov tiče, pa verjetno gre za povzetek tega dejanskega sejma. Mogoče imaš občutek, da se pri nakupu nisi dobro odločila, da te ni vodila intuicija ali da si se ji premalo prepustila. Lahko tudi, da je podzavest uporabila to simboliko, ker je pač aktualna in v danem trenutku uporabna za prikaz nekega drugega ravnovesja ali nasprotja, ker je za kameno  strelo tako značilna tista samo moška ali pa ženska kristalizacija, poleg tega pa ima na ljudi razen intuitivnih in duševnih tudi zdravilne učinke. Nekaj pač ta ti kamena strela sigurno hoče povedat.  ;)

Res je Regina, vsi smo mi bili enkrat v Egiptu :)
Hmmmmm...kamena strela je kamen, ki je najmanj prisoten v mojem življenju. Je pa res dober čistilec in ti jasno pokaže določene zadeve. Sem pa včeraj res na veliko delala na ženski esenci...

Hvala za razlago in lep sončen dan :)
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #277 on: April 02, 2008, 10:18:38 AM »
Nekako tako sem tudi mislila s temi obveznostmi. Včasih se pač počutimo osamljeno, čeprav je okrog nas veliko ljudi ali še celo bolj kot takrat, ko smo popolnoma sami.

Glede najinega skrivnega pa se tisočrat opravičujem,Amfitrita.   tudi mene je delo stiskalo za vrat. :-\

Sorči, sorči Drugi teden bom vse nadoknadila.  :-*  ;D

pravzaprav sem jaz zelo rada sama, v družbi ljudi se počutim zelo dobro, velikokrat se pa umaknem na stran in samo opazujem in čutim notranji mir. torej osamljenosti v standardnem pomenu že dolgo (na srečo) nisem občutila....tudi ko sem v družbi.
če smo že pri besedi osamljenost, hmmm. ne vem kako bi obrazložila. trenutno sem v enem prehodnem obdobju, to sta mi že s Teo enkrat pri prejšnjih sanjah z astrološkega vidika obrazložili, pa še to leto name vpliva enica pri DZK-ju in to ne pomeni nič drugega kot nekakšno izoliranost, odmik in "razčiščevanje sam s seboj". Pač vem, da bom mogla skozi to obdobje nekako "pregurat" in na koncu bom znova potegnila iz tega ogromno dobrega, spet bom notranje zrasla in morda bom boljši človek (vsekakor bom delala na tem; samo potem... če bom boljša, bom pa že kičasta  ;D ;))

kar se tiče mojih sanj.... uf, danes em spet sanjala ene sanje, ki sem jih sanjala pred leti... enaka scena, le da sem tokrat te iste ljudi v sanjah (pre)poznala. bila pa sem na smučišču, sem hotela smučat. šefica mi je dala smučarsko karto, jaz pa nisem znala smučat. še preden sem lahko karkoli rekla, je šefica že smučala in me pustila za sabo. potem sem pa peš oddrvela z eno kolegico na apres ski, ki se je že bližal koncu. ko sva prispele tja, je bilo že manj ljudi, tam pa je bil moja simpatija... objeta sva plesala in se pogovarjala. ko sva se pogovarjala, sva se vikala in potem sva sklenila, da se bova tikala.  potem je rekel on: "zdaj se vikava, potem se bova tikala, potem pa se še poročiva" in me poljubljal po ramenu in po vratu  ??? :D
potem sem šla na WC in sem opazila, da sem bosa.... bosa med vsemi smučarji, ki okrog hodijo v pancerjih.... uf, sem se kuj zbudila, da me ne bi kateri pohodil  :D

in Regina, kar se tiče najinega dejta, ni panike, saj poznam kako je to, ko si v gužvi in ne veš kam bi se obrnil, da se ne bi slučajno sam v sebe zaletel  ;)

pa enkrat v naslednjem tednu.  :)

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #278 on: April 02, 2008, 12:36:49 PM »
V sanjah sem bila v trgovini, cakam v vrsti in kar hitro pridem sama na vrsto, kljub gneci. Narocim: "Polnozrnato strucko."
Zenska mi da polnozrnati hleb. Bila sem zacudena, ampak sem vseeno vzela. Veliko, veliko je bilo  :o
Na moji desni stoji moski z vozickom in v vozicku majhna puncka. Igram se z njo, potem pa grem placat kruh na blagajno.

p.s.:
Kruh pa ze res nisem dolgo sanjala ...

Lep dan
 :-*
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #279 on: April 02, 2008, 04:52:48 PM »
[kar se tiče mojih sanj.... uf, danes em spet sanjala ene sanje, ki sem jih sanjala pred leti... enaka scena, le da sem tokrat te iste ljudi v sanjah (pre)poznala. bila pa sem na smučišču, sem hotela smučat. šefica mi je dala smučarsko karto, jaz pa nisem znala smučat. še preden sem lahko karkoli rekla, je šefica že smučala in me pustila za sabo. potem sem pa peš oddrvela z eno kolegico na apres ski, ki se je že bližal koncu. ko sva prispele tja, je bilo že manj ljudi, tam pa je bil moja simpatija... objeta sva plesala in se pogovarjala. ko sva se pogovarjala, sva se vikala in potem sva sklenila, da se bova tikala.  potem je rekel on: "zdaj se vikava, potem se bova tikala, potem pa se še poročiva" in me poljubljal po ramenu in po vratu  ??? :D
potem sem šla na WC in sem opazila, da sem bosa.... bosa med vsemi smučarji, ki okrog hodijo v pancerjih.... uf, sem se kuj zbudila, da me ne bi kateri pohodil  :D

Pa saj sem vedela, da se ti ne daš kar tako. Četudi kdaj malo zdrsneš.... ;)
Se torej vidjamo drugi teden.  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #280 on: April 02, 2008, 04:56:13 PM »

Res je Regina, vsi smo mi bili enkrat v Egiptu :)
Hmmmmm...kamena strela je kamen, ki je najmanj prisoten v mojem življenju. Je pa res dober čistilec in ti jasno pokaže določene zadeve. Sem pa včeraj res na veliko delala na ženski esenci...

Hvala za razlago in lep sončen dan :)

Jaz sem kameno strelo v glavnem uporabljala za boljšo koncentracijo. Šment, na koncu brez nje nisem šla več na noben izpit, pa mi je postala kar talisman.   ;D
Lep dan tudi tebi, Nena  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #281 on: April 02, 2008, 04:59:17 PM »
V sanjah sem bila v trgovini, cakam v vrsti in kar hitro pridem sama na vrsto, kljub gneci. Narocim: "Polnozrnato strucko."
Zenska mi da polnozrnati hleb. Bila sem zacudena, ampak sem vseeno vzela. Veliko, veliko je bilo  :o
Na moji desni stoji moski z vozickom in v vozicku majhna puncka. Igram se z njo, potem pa grem placat kruh na blagajno.

p.s.:
Kruh pa ze res nisem dolgo sanjala ...

Lep dan
 :-*

Opa, plodno si začela.  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #282 on: April 03, 2008, 07:29:01 AM »
Plodno-plodno Regina?  ???
Plodno v plodnem smislu?
 :D
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #283 on: April 03, 2008, 09:35:52 AM »
Plodno-plodno Regina?  ???
Plodno v plodnem smislu?
 :D

Točno tako. Dobesedno.  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #284 on: April 03, 2008, 09:36:36 AM »
Dobro, da vem.  :o
Hvala.  :-*