Evo mene zopet

Nocoj sem sanjala, da sem bila na enem seminarju. Ko sem prišla tja, mi je predavateljica podala v naročje svojega otroka, še dojenčka, ki je bil brez plenic in se je pokakal direkt po meni. Tega blata je bilo kar precej na mojih hlačah in ko sem se šla spucat je bila vmes tudi zelenjava...bbbbb ???
Potem sem sanjal naprej, da sem bila med pavzo tega seminarja v centru mesta in naju je z enim kolegom ustavil policist. Kolegu, ki je vozil je dal pihat, čeprav sva mu zatrjevala, da sva vsak spila samo po en Smile. Policistu sem zatrjevala, da sem prenehala s popivanjem in on se je samo nasmehnil in rekel, da on že ve kako je to, ker je tudi on včasih veliko popival in da itak sem že dvakrat ostala brez izpita zaradi alkohola in mi ni še čist za verjet..

..Nato sem mu rekla, da se mi mudi na seminar, katerega sem seveda zamudila pol urce in ko sem prišla tja sem ugotovila, da sem ravno zamudila neko meditacijo, ki je bila kot neko povezovanje z enim delom sebe....
Kaj to pomeni, da v življenju res kaj zamujam??...Čeprav otrok in izločanje blata se mi ne zdi ravno nič slabega...