Author Topic: Kvadrati v natalni karti in pomen le teh  (Read 30998 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: Kvadrati v natalni karti in pomen le teh
« Reply #30 on: April 03, 2008, 01:29:30 AM »
Jaz še kar s temi kvadrati capljam in se bo treba pač prilagajati le njim.  Hmm.  Mislim, da me čaka še kar nekaj dela, vendar kot sem opazil do sedaj, sem veliko tega že ozavestil in mi ti kvadrati ne delajo več nekih težav, ker sem na kaj slabega že kar pripravljen. To se lahko imenuje tudi nezaupljivost ali pa kaj vem kaj še. 

Klarus. A nimaš tu tudi kvadrat Neptun Luna? Torej ti Neptun kot tak vedno znova kje priseka.  Mogoče bo na grobo celo držalo, da če povzamemo kvalitete in slabosti konkretno Neptuna, dobimo ven vsaj četrtino Klaruske. ;D

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #31 on: April 03, 2008, 10:08:31 AM »
Nezaupljivost je tvoj neptunski kvadrat z soncem v 12. h. Do določene mere je tudi prav, kajti sicer bi se lahko odražal kot naivnost.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline klarus

• Mojster
« Reply #32 on: April 03, 2008, 10:51:21 AM »
Klarus. A nimaš tu tudi kvadrat Neptun Luna? Torej ti Neptun kot tak vedno znova kje priseka.  Mogoče bo na grobo celo držalo, da če povzamemo kvalitete in slabosti konkretno Neptuna, dobimo ven vsaj četrtino Klaruske. ;D

Andres
men neptun vedno ven useka.....odvisno kak se počutim, lahka pridem ven 1/3 lahka 2/3 al pa sploh ne ;D
sem mojster preobrazbe :D
včasih še sama sebe presenetim..al v pozitivnem al pa v negativnem...ko neptun useka...
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
« Reply #33 on: April 12, 2008, 08:04:42 PM »
Neptum je lahko mojster sekunde preobrazbe, če se ga zaveš lahko v prid pozitivnega" uporabis, razmisljam pa, da lahko fejst ponagaja,ko se gre zares na kaksnem uradnem" zmenku,
Neptun je dobr za spontano žuriranje, blebetanje" o umetnosti, opisovanje čutnosti...
..
let it be

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #34 on: April 13, 2008, 05:09:29 AM »
Dober je tudi, ko raztaplja Saturnovske omejitve, ravno tako je zelo pomemben kot sopotnik Venere, ki je njena višja oktava. Doživljanje erotike postane posebno doživetje.
www.Astro-Star.net

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
« Reply #35 on: April 16, 2008, 10:52:34 PM »
haha, če ima oseba sploh posluh za tak umetniski eorticni naskok"  ;D
let it be

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #36 on: April 17, 2008, 11:35:54 AM »
haha, če ima oseba sploh posluh za tak umetniski eorticni naskok"  ;D

seveda. Je pa vprašanje naskoka. Pri neptunu in veneri gre samo zadomišljijski " naskok", ki je zelo idealiziran.
www.Astro-Star.net

Offline taruna

• Novinec
  • *
« Reply #37 on: November 25, 2008, 10:47:25 AM »
Kaj pa sonce kvadrat neptun in pa sonce kvadrat jupiter?

Hkrati sta neptun in jupiter v kvadratu z venero in merkurjem.

S tem da so sonce, merkur in venera v ribah.

Hm...sanjam ful ja, prebluzim lahko cele dneve, imam pa precej umetniške nadarejnosti, ki jo raje prebluzim kot res udejanjam (čeprav sem dokončala projekte, samo nikoli me ni brigalo, da jih potem spravim v promet, da bi kak denar ali uspeh videla v tem - ha, ha, ha, kaj je to sploh??).
Predvsem sem nadarjena za pisanje (jupiter v 5.hiši v dvojčkih?). Samo sem lena ko fuks. Se mi zdi, da imam ful nizek nivo energije, sposobna sem biti tako pasivna, da se razvlečem ko čigumi.

O moških raje ne bi, hehe...očeta itak ni in ga nikoli ni bilo, privlačili so me pa umetniki brez smisla za resno zvezo z žensko - meni je pa negovat iluzijo o njemu itak pasalo ter sem v dedcu videla na pol boga kreativnosti :P Zaljubljala sem se v njegovo sposobnost ustvarjanja (resni umetniki so bili to, ne neki kao bluzači, le-teh ne prenesem). Ta me je čisto fascinirala in mi je bilo za vse vseeno, tudi če bi tip nag hodil po cesti.

A me bo saturn v sedmi in v opoziciji z luno kaj streznil? :D No, saj me je že :) Zdaj malo bolj dojemam, da je treba paziti tudi na stabilnost v zvezi.

Česa se moram zavedat pri teh kvadratih? Lenobe, sanjarij, da si ne naložim preveč in potem ne dokončam? Res je, da sem sposobna početi sto stvari naenkrat, na žalost pa ne zdržim pri eni stvari prav dolgo. Pišem, nato grem vmes kuhat, nato malo prevajam, spet skočim na pisanje, vems pokličem frendico, čoham mačko, nato se spomnim, da bi malo brala, spet pišem, vmes pa itak dobivam navidh stalno:)) razblojena v nulo.

Pa preveč blebetam, kot zdaj v tem postu ::)

rešitev je torej...da vem, se zavedam, da sem zblojena?? :D

hvala bogu me vsaj kozorog na asc dela malo bolj resno, ha, ha, ha

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #38 on: November 25, 2008, 08:42:24 PM »
Uf Taruna v določenih točkah zveniš kot jaz  :o. Moram primerjat najini karti, ko bom imela malo miru ;D
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline taruna

• Novinec
  • *
« Reply #39 on: November 30, 2008, 05:58:02 PM »
A res, Tejka, no, me veseli, da nisem sama v svojih nebulozah, hehehe:) Ti si tudi riba?

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #40 on: December 01, 2008, 09:25:52 PM »
Ne, sem pa kar ovnica ;). Bom res ob priliki primerjala kaj imava v kartah skupnega
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #41 on: December 02, 2008, 09:51:42 AM »
Kaj pa sonce kvadrat neptun in pa sonce kvadrat jupiter?

Zanimivo, da ribe, kot dvanajsto, zadnje znamenje (podzavest), sanjate precej močno in imate zaradi vašega vladarja neptuna, tudi precej intuicije. Tebi je hvala bogu, uran preko lune in sonca razrukal, kar je mislil, konjukcija z merkurjem pa niti ni tako slaba. Verjetno se ti bodo porodile kakšne genialne misli, mogoče ti učenje astrologije (uran) uspe bolj na izi.
Tista opozicija saturna in lune pa te verjetno čustveno malo bolj bremza vse življenje. Zanima me, kako sprejemaš svojo mamo?

Offline taruna

• Novinec
  • *
« Reply #42 on: December 03, 2008, 08:46:01 AM »
Živjo, Lunca,

sploh nisem videla, da si odgovorila. Hvala!

Ja, učenje nasploh mi gre zelo hitro, sem hitrih misli in hitro zapopadem stvari. Ideje imam tudi, predvsem v kreativnem pisanju in pesnenju. Pridejo kar iz "nič":)

Ja, luna-saturn je štala...tega se vedno bolj zavedam. Mama je že umrla, bila pa je zelo požrtvovalna in bi dala vse zame, hkrati pa srčni bolnik, kar me je obteževalo in mi stalno naprtovalo občutke krivde, če sem kam šla in jo pustila samo (očeta ni bilo, je odsoten že celo življenje, ga je vzel Neptun:)). In celo življenje sem čakala in se tresla, kdaj bo (prezgodaj) umrla in navsezadnje tudi je. Zapustila pa mi je cel kup težav z dediščino, ki se rešujejo po sodiščih - morda je to tudi Saturn v 7.hiši?
Aja, luno imam pa sicer tudi v ribah.

Saturn z luno, poleg tega Saturn v 7.hiši pa doživljam predvsem tako, da vedno naletim na hladne, trde predvsem moške, ki popolnoma obsodijo in ponižajo moj čustveni svet, se jim zdim preveč čustvena in me zaradi tega zelo kruto zavračajo, ne samo potencialni partnerji, tudi razne figure avtoritete, na primer šef nazadnje:) Je čisto znorel nad mano, da sem preveč čustvena:) Skratka, vedno doživim zavrnitev, ko se hočem čustveno odpreti.

Eh ja... ::)
« Last Edit: December 03, 2008, 08:51:29 AM by taruna »

Offline taruna

• Novinec
  • *
« Reply #43 on: December 03, 2008, 08:47:08 AM »
Ne, sem pa kar ovnica ;). Bom res ob priliki primerjala kaj imava v kartah skupnega

A, ovnica, kul ;D

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #44 on: December 03, 2008, 09:47:57 AM »
Dediščina kot taka je označena bolj z vladarjem 8 - postavitvijo in njegovimi kvadrati. Sploh z Neptunom.

Ko je v 8 hiši neptunska tema, se prav rado zgodi, da dediščine splavajo po vodi... Saturn bi bolj govoril o tem, da je za nastalo  situacijo kriv - tisti ki ga Saturn označuje:
lahko je to tvoj skrbnik
sistem
družba
itd..........................

;)
www.Astro-Star.net