Kaj pa sonce kvadrat neptun in pa sonce kvadrat jupiter?
Hkrati sta neptun in jupiter v kvadratu z venero in merkurjem.
S tem da so sonce, merkur in venera v ribah.
Hm...sanjam ful ja, prebluzim lahko cele dneve, imam pa precej umetniške nadarejnosti, ki jo raje prebluzim kot res udejanjam (čeprav sem dokončala projekte, samo nikoli me ni brigalo, da jih potem spravim v promet, da bi kak denar ali uspeh videla v tem - ha, ha, ha, kaj je to sploh??).
Predvsem sem nadarjena za pisanje (jupiter v 5.hiši v dvojčkih?). Samo sem lena ko fuks. Se mi zdi, da imam ful nizek nivo energije, sposobna sem biti tako pasivna, da se razvlečem ko čigumi.
O moških raje ne bi, hehe...očeta itak ni in ga nikoli ni bilo, privlačili so me pa umetniki brez smisla za resno zvezo z žensko - meni je pa negovat iluzijo o njemu itak pasalo ter sem v dedcu videla na pol boga kreativnosti

Zaljubljala sem se v njegovo sposobnost ustvarjanja (resni umetniki so bili to, ne neki kao bluzači, le-teh ne prenesem). Ta me je čisto fascinirala in mi je bilo za vse vseeno, tudi če bi tip nag hodil po cesti.
A me bo saturn v sedmi in v opoziciji z luno kaj streznil?

No, saj me je že

Zdaj malo bolj dojemam, da je treba paziti tudi na stabilnost v zvezi.
Česa se moram zavedat pri teh kvadratih? Lenobe, sanjarij, da si ne naložim preveč in potem ne dokončam? Res je, da sem sposobna početi sto stvari naenkrat, na žalost pa ne zdržim pri eni stvari prav dolgo. Pišem, nato grem vmes kuhat, nato malo prevajam, spet skočim na pisanje, vems pokličem frendico, čoham mačko, nato se spomnim, da bi malo brala, spet pišem, vmes pa itak dobivam navidh stalno:)) razblojena v nulo.
Pa preveč blebetam, kot zdaj v tem postu

rešitev je torej...da vem, se zavedam, da sem zblojena??

hvala bogu me vsaj kozorog na asc dela malo bolj resno, ha, ha, ha