Author Topic: Naj ... dogodek dneva, 9. del  (Read 87972 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jernej

• Mojster
Re: Naj ... dogodek dneva, 9. del
« Reply #390 on: November 18, 2013, 10:17:57 PM »
Takole, dala sem oglas, da iščem čistilko. Ne znese mi več, stanovanje je bljak, jaz pa ne najdem časa, da ob dveh mulcih pospravim vsaj toliko da bo zgledalo, poleg ostalega dela. Z možem se pa itak samo še zaradi tega prerekava kakšno mamo. Torej, ker sem nesposobna sama spucat, iščem pomoč  ;D Bom raje tiste dve ure preživela na sprehodu z otroci  :) :)

Mladiče naučit pospravljat!!! Bemu.... Čistilko je treba plačat.

Se vidi da še nimaš mladičkov haha

Krepka.

Jah, to bom pač večno poslušal... :P

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #391 on: November 19, 2013, 08:43:46 AM »
Takole, dala sem oglas, da iščem čistilko. Ne znese mi več, stanovanje je bljak, jaz pa ne najdem časa, da ob dveh mulcih pospravim vsaj toliko da bo zgledalo, poleg ostalega dela. Z možem se pa itak samo še zaradi tega prerekava kakšno mamo. Torej, ker sem nesposobna sama spucat, iščem pomoč  ;D Bom raje tiste dve ure preživela na sprehodu z otroci  :) :)

Mladiče naučit pospravljat!!! Bemu.... Čistilko je treba plačat.

Se vidi da še nimaš mladičkov haha

Krepka.

:P saj veš kako pravijo: miljon teorij o vzgoji otrok - ki pa večinoma odpadejo, ko imaš prakso  :P
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #392 on: November 19, 2013, 10:39:21 AM »
Baje je ena res dobra knjiga na trgu, slovenska, mi jo je zadnjič sestra od mojega fanta pokazala. Je vzgojiteljica v vrtcu in je rekla, da je bila na predavanju od teh dveh pa da je res super zadeva.

Moram jo prav zbrskat.
9ZK 674

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #393 on: November 19, 2013, 10:46:52 AM »
Sem jo našla:

Varuh otrokovih dolžnosti: ali nehajte se ukvarjati z otrokovimi pravicami! avtorja Simona Levc in Marko Juhant

http://www.emka.si/varuh-otrokovih-dolznosti/PR/160016,13131
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #394 on: November 19, 2013, 11:12:54 AM »
Juhanta poznam, je imel na šoli, kjer sem delala velikokrat predavanja. Super je.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #395 on: November 19, 2013, 11:20:05 AM »
Baje je res fajn knjiga. Je bila Meri na predavanju njunem, je rekla, da je ful fajn zadevca. Je bil septembra 2013 ravno 2. ponatis knjige. Sem jo začela tko okvirno brat, pa je bla zanimiva.
9ZK 674

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #396 on: November 19, 2013, 11:38:01 AM »
zanimiv video o prizemljevanju:

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #397 on: November 19, 2013, 01:41:56 PM »
Sem jo našla:

Varuh otrokovih dolžnosti: ali nehajte se ukvarjati z otrokovimi pravicami! avtorja Simona Levc in Marko Juhant

http://www.emka.si/varuh-otrokovih-dolznosti/PR/160016,13131

DOLŽNOSTI!!!

Jaz sem s tem kar hitro opravila.
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #398 on: November 20, 2013, 02:09:55 PM »
evo, če bi bila pridna in bi med porodniško klofala magistrsko nalogo, bi danes dobila službo za nedoločen čas, s prav fletno plačo in dobesedno čez cesto. Ampak hja....drugič al kako že  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #399 on: November 20, 2013, 10:04:17 PM »
No pa se ena zanimivost danasnjega dne. Bratranec z Madzarske, ki ga nisem vidla ze 10 let mi je danes brez da bi vedla da bo prisel, potrkal na vrata. V zadnjem letu sem parkrat sicer pomislila nanj in danes evo na mojem pragu.
Kar mi je pa dalo mislit je to, da je za sorodnike pac crna ovca v familiji, da se nagiba k vegeterijanstvu in da je bilo ime njegove firme Jolly, kar je bil zelo dolgo casa moj nadimek. Nakljucij ni, moram samo ugotoviti kaj je namen tega srecanja.

Moja astro karta

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #400 on: November 20, 2013, 10:40:01 PM »
No pa se ena zanimivost danasnjega dne. Bratranec z Madzarske, ki ga nisem vidla ze 10 let mi je danes brez da bi vedla da bo prisel, potrkal na vrata. V zadnjem letu sem parkrat sicer pomislila nanj in danes evo na mojem pragu.
Kar mi je pa dalo mislit je to, da je za sorodnike pac crna ovca v familiji, da se nagiba k vegeterijanstvu in da je bilo ime njegove firme Jolly, kar je bil zelo dolgo casa moj nadimek. Nakljucij ni, moram samo ugotoviti kaj je namen tega srecanja.

Prav lepo je tole prebrat; jaz imam kar nekaj oseb, ki bi me lahko takole presenetile .....v familiji sem namreč črna ovca jaz, pa kaj  :D

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #401 on: November 21, 2013, 07:08:45 AM »

Prav lepo je tole prebrat; jaz imam kar nekaj oseb, ki bi me lahko takole presenetile .....v familiji sem namreč črna ovca jaz, pa kaj  :D

Če dam še sebe zraven, smo pol lahko že čreda  :P
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #402 on: November 21, 2013, 09:02:35 AM »

Če dam še sebe zraven, smo pol lahko že čreda  :P

Hahaha sam smo cist fajna credica ;)

Moja astro karta

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #403 on: November 21, 2013, 09:19:46 AM »
Nam je danes vse crknilo.... Hehehe
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.