Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Jane on January 13, 2014, 10:51:54 AMQuote from: kontejner on January 13, 2014, 09:54:09 AMevo, v službi prejel še eno zajebano zadevo za speljat ker so se ostali pezdeti umaknili!!! Ampak vedno kadar je v javnosti potrebno predstavljati podjetje mene najdejo!!!Mogoče znaš pa samo dobro govorit To naj bi držalo ja, opažam, da je bolje biti bolj butast...plača praktično enaka, dela manj in nič odgovornosti..
Quote from: kontejner on January 13, 2014, 09:54:09 AMevo, v službi prejel še eno zajebano zadevo za speljat ker so se ostali pezdeti umaknili!!! Ampak vedno kadar je v javnosti potrebno predstavljati podjetje mene najdejo!!!Mogoče znaš pa samo dobro govorit
evo, v službi prejel še eno zajebano zadevo za speljat ker so se ostali pezdeti umaknili!!! Ampak vedno kadar je v javnosti potrebno predstavljati podjetje mene najdejo!!!
Quote from: kontejner on January 13, 2014, 11:08:16 AMQuote from: Jane on January 13, 2014, 10:51:54 AMQuote from: kontejner on January 13, 2014, 09:54:09 AMevo, v službi prejel še eno zajebano zadevo za speljat ker so se ostali pezdeti umaknili!!! Ampak vedno kadar je v javnosti potrebno predstavljati podjetje mene najdejo!!!Mogoče znaš pa samo dobro govorit To naj bi držalo ja, opažam, da je bolje biti bolj butast...plača praktično enaka, dela manj in nič odgovornosti..Torej si v dobri poziciji, da daš odpoved, ker se bodo ustrašili in ti ponudili višjo plačo, samo da ostaneš.
Vabijo me na tisto delovno mesto, kjer sem nazadnje odpadla, ker me niso mogli zaposlit kot mladega, do 30 let, 3 meseci na zavodu, bla bla, bla ... Zdaj me lahko.
Oddana testna diploma v kontrolo plagiatorstva Danes na dan, 13. . Spremim jo z
Kaj ti si stara že 30 aaaaaa
Quote from: Maja on January 14, 2014, 08:05:17 AMVabijo me na tisto delovno mesto, kjer sem nazadnje odpadla, ker me niso mogli zaposlit kot mladega, do 30 let, 3 meseci na zavodu, bla bla, bla ... Zdaj me lahko.V kateri branži pa iščeš?
Čestitke Rena. In Maja boš sprejela?