Danes je luna rastoča in je ponoči prestopila v znamenje Leva.
Ob 10.47 se dovrši Merkurjeva opozicija na Saturna, čeprav bomo zadevo čutili še nekaj uric po tem aspektu. Danes bi lahko z Lunco v levu pravzaprav doživljali prav topel dan, pa ga bo Saturn nekoliko ohladil.
Posebnosti: Sonce je še vedno v praznem teku, do četrtka, ko vstopi v znamenje Ovna. Prvi aspekt, ki ga sonce naredi pa je kvadrat na Plutona. Pa še na polno luno ... uh ..
Tako kot se mi zdi, se bo vreme šele ob mlaju začetek aprila nekoliko izboljšalo. Andres, kaj pravijo DZK?
Imejte lep dan 
Ah, veš da ne vem kaj pravi za vreme 9ZK, vem le, da marca pokajo finančne firme, morda pa bo še huje aprila. Na Islandiji je krona včeraj padla za 7% kar je normalno veliko, gledam pa tudi ameriško borzi, ki še vedno pada.
Sicer pa sem imel sam včeraj kar prijeten dan. Zelo veliko uradnih stvari sem uredil. Ostal mi je le še en pečat na katerega se čaka od tri do štiri dni, torej bo nared po veliki noči verjamem.
Res je da mi je šlo včeraj na živce ko me je mama vedno nekaj spraševala. Pravzaprav nič več kot običajno, tako sem razlog našel drugje. V loncu. Čisto zares v loncu. Nekaj se je kuhalo, kaj vem ribe in še nekaj vmes, dajalo pa je kisel ali kiselkast vonj in to gre v možgane, enako kot barva in zvok. Šele potem, ko je bilo že malo prepozno, sem se zavedal, da nisem zajeban jaz, ni zajebana mama, noben od naju ni nič kriv, nakar sem zvalil krivico na kot rečeno lonec in vsebino v njem.

Andres