V soboto zvečer sem šel dol v mesto. To noč iz sobote na nedeljo sem posebno zabeležil po neki agresiji. Najprej so iz enega lokale vrgli enega. Še stal sem poleg ko ga je en mlatil, potem čez pol ure, ko sem lokal zamenjal, pa je bil ta zunaj na tleh kjer so ga štirje varnostniki držali do prihoda policije. Zakaj se ni branil v lokalu je bilo jasno, ko je bil na cesti na tleh, saj rekel je, da naj ne kličejo policije, ker ima pogojno izpustitev iz zapora. Hmmm. Potem mi je postalo jasno zakaj se ni hotel braniti v lokalu.
No, isti trenutek je z nekimi kriki iz tega lokala prišel par. Moški je žensko nekaj rotil al kaj vem, kaj sta imela kot prvo majsko procesijo krikov pa sta imela še sto metrov in več po glavni cesti.
Pridem do drugega lokala na drugi ulici kjer so tudi varnostnki na tleh enega držali do prihoda policije.
Skratka, zelo ćuden večer. Rusinja bi se prodala, četudi za eno ta malo flašo vodke, nemška islandka pač mi je govorila o svoji žalostni življenski zgodbi, vse od posilstev, drog, umora v družini. Na poti domov sem mislil kako čuden čas je to, da se je toliko negativnosti zbralo v moji bližini. Morda pa je kaj povezano tudi z 9zk, saj nenazadnje je preklop energije ravno danes ponoči.
Andres