Author Topic: Tarot  (Read 76924 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
Re: Tarot
« Reply #135 on: February 01, 2007, 12:52:05 PM »
Zivjo Tar_Mar!

Zelim si, da bi dobila kaksno novo sluzbo.In jo iscem.V stari nisem tako srecna.

Kako mi kaze? :

9 disk
princ diskov
8 wands

Zdravo!

Ja po kartah sodeč boš dobila ali naj bi menjala službo približno čez osem mesecev vendar, ko boš dobila ponudbo za to službo, boš morala zelo hitro odreagirati da boš zamenjala in na hitro dogovorila to službo.

TAr_MAr

Super! Hvala Tar-mar! ;)

Vsem skupaj zelim prekrasen dan! :)

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #136 on: February 01, 2007, 05:09:50 PM »
Pozdravljen Tar_Mar!
Spet jaz...  ;D. Tokrat bi vprašala za mojega "mladiča"... Obiskuje 4. razred O.Š. in se v razredu ne počuti dobro, kar se pozna na učnem uspehu. Včasih se mi zdi, da se z razredničarko ne ujameta najbolje in morda razlog tiči tukaj... No vprašanje se glasi: kako bo s šolanjem mojega fanta v prihodnje (5. razred in naprej), se bo stanje izboljšalo? Premišljujem, da bi ga vpisala v drugo šolo, pa se mi zdi, da bi bil mogoče to samo beg pred težavo, ki bi se znova pojavila drugje?... Otrok ima že precej načeto samozavest in ne vem kaj mi še preostane  :(
lp
T.

Zdravo!

Da ne bo pomote. Poleg drugih dobrih lastnosti zna biti tvoj sin "mojster kljubovanja". Tako da je treba previdno z njim. Kadar pride v to stanje ga je treba, kot se temu reče v psihologiji "odpret" in z njim komunicirati. Je pa v preteklosti doživel res neprijetne izkušnje ne nekom področju šoli, tako da je potrebno odpraviti tudi ta vzrok.
Drugače je pa mladi gosopdič in bo v "rokah, kar nekaj dobrih žensk", ki skrbijo zanj in jih zna "že" sedaj pridno včasih izigrati. Le malo ga bo treba odvrniti od klubovalnosti.
Drugače, ga nima smisla "premikati"-po kartah. Naj ostane tu kot je.

Torej naj se lepo sproščeno vede, to je treba doseci in bo v prihodnje v redu.

TAr_Mar

Hvala Tar_Mar. Tole s sproščenostjo mi je jasno (zna biti "zategnjen" in tečen, da je joj), še bolj jasno mi je pa kljubovanje, ki mu jaz rečem kar trma  ;). Za tiste ženske pa tudi vem... Zna po svoje obrnit...  ::) Včasih "obrne" tudi mene. Hvala in lp
T.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline lipicanka

• Novinec
  • *
  • zivljenje je preprosto
« Reply #137 on: February 05, 2007, 11:30:08 AM »
bom opustila sopinge pa se posvetila drugim recem.
hm....najrajse bi se videla v objemu malega princa......in komaj cakam dopust,mozgane na paso.brez skrbi.
in mogoce pride mali princ naproti?kdo ve.
ne skrivaj se za kalupi,sprejmizivljenje tako kot je ,ne skusajbiti nekdo ki nisi,predvsem neigraj.....bodi kar si,in ljubezen bo sledila sama od sebe

Offline lipicanka

• Novinec
  • *
  • zivljenje je preprosto
« Reply #138 on: February 06, 2007, 08:31:09 AM »
sam hecn brez ucit mi izpiti grejo zelo pozitivno,vcasih se vprasam kako mi rata tako dobro opraviti brez uciti.
princi .....dolga zgodba.ki nima konca .le zelja po njegovem dotiku,tako dalec je in obenem blizu....
in dopust................palermo ze caka name.
ne skrivaj se za kalupi,sprejmizivljenje tako kot je ,ne skusajbiti nekdo ki nisi,predvsem neigraj.....bodi kar si,in ljubezen bo sledila sama od sebe

Offline lipicanka

• Novinec
  • *
  • zivljenje je preprosto
« Reply #139 on: February 06, 2007, 11:57:45 AM »
hahaha res je.

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #140 on: February 12, 2007, 10:48:27 PM »
Ali sem na pravi poti glede razreševanja moje čustvene situacije oz. spoznavanja in sprejemanja novih plasti sebe, ki sem jih odkrila oz. jih še odkrivam in jih je "sprož!" partnerski odnos, ki je preteklost? Upam, da sem bila razumljiva...samo preverila bi...čutim, da sem na pravi poti :D Kaj pravijo karte?

Lepa hvala za odgovor in se beremo Taja

Zaenkrat delaš pravilno, in celo uresničuješ želeno. Se ti bo pa pojavil krizica za kratek čas. To so krizice, ki se pojavljajo ob takšnem početju. Boš pa celo po tem še bolj trdna.
le tako naprej punca.

Tar_Mar
[/quote]

Dragi Tar_Mar,

že dva dneva se večkrat dnevno spomnim nate in na tvoje zgoraj citirane besede, katere si mi v januarju zapisal. Dva dneva nazaj - kaj se zgodi z menoj...tista krizica, katero si omenjal in za katero takrat sploh nisem videla, da bi se lahko zgodila oz. verjela v to, da se bo pojavila. Ne slepim se, da sem človek, ki predelam zadeve na en dva tri, a po obdobju žalovanja, celjenja, predelovanja,  se mi zdi, da sem res optimistično, energično in odprto stopila naprej. So mi pa moje sanje, " miselne slike", misli - v zavednem in podzavestnem stanju  govorile ves čas, da še ni vse predelano...In zdaj sem že dva dneva malce " čudna " - čutim, da sem že prav naveličana in sita tega ukvarjanja s sabo, z njim in najinim odnosom, kakršen je bil. Res imam tega dovolj, saj sem bila prepričana, da sem potegnila lekcije, katere mi je nudil on in ta veza. A očitno je še potreben čas... in še nisem vsega pokapirala ;)

Tar_Mar, hvala ti še enkrat za spodbudne besede; lepo te pozdravljam in želim vse dobro! Taja :D,

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #141 on: February 13, 2007, 07:26:25 PM »
Dragi Tar_Mar,

zahvaljujem se ti za spodbudne besede ( ponovno ), saj vem, da moja situacija ni grozno kritična - čutim pa res prav naveličanost glede tega predelovanja, čiščenja - moja zavestna odločitev je iti naprej, seveda s sprejetimi lekcijami, opremljena z novim znanjem in vedenjem o sebi....v podzavesti pa glej čuda, kaj vse se tam skriva  ;)

Napisal si , da bom našla rešitve, da bo najina veza še naprej ::) in da ne bom iskala konfliktov ali se prepirala. Nisem najbolje razumela, kaj si mislil - ali ti karte kažejo, da bova še v kontaktih ::) Sama si tega res ne želim, niti sedaj tega ne vidim, ker sem že pred meseci zavestno prekinila vso komunikacijo z njim, ker mi je bilo jasno da se bo v nasprotnem primeru to " mučenje" vleklo v nedogled. In ne čutim nobene potrebe po tem, da bi karkoli razčiščevala z njim - vem samo, da moram v svoji glavi in srcu poštimati zadeve in potem bo vse v redu.

Tar_Mar, HVALA in vse lepo ti želim :D

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #142 on: February 14, 2007, 07:47:14 PM »
Tar-Mar,

se mi je kar zdelo, da je tako. ;) ;D

Hvala še enkrat ( že danes je dosti boljše...sonček sije in kar napolni dušo z pozitivno energijo ) in tudi tebi želim VELIKO LJUBEZNI DO SEBE IN DRUGIH,
Taja  :D

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #143 on: February 17, 2007, 12:12:22 PM »
Tar_Mar,

ne morem jaz brez tebe in tvojih besed ;D

Pred časom sva rekla kakšno o obdobju Obešenca, v katerem naj bi se jaz od prejšnjega roj. dneva nahajala. Bi pa še pri tebi preverila, kako ti računaš in tolmačiš ta obdobja rasti. Kaj ti meniš, ali se trenutno nahajam v obdobju Obešenca ali Moči?
Če izračunam znamenje trenutnega leta, sem v obdobju  Moči (11): 3 + 9 = 12 + 2006 = 2018 = 11. Ali šele letos v jeseni vstopim v Obešenca?

Sem že večkrat zasledila debato o tem,  kako gledaš ali leto prej ali leto kasneje. Na treh koncih, pri treh osebah, ki se profesionalno ukvarjajo s tarotom, sem vprašala , v katerem letu se nahajam in sem dobila isti odgovor v letu Obešenca ( od 3.9.2006 do 2007 ). ( mogoče zaradi tega, ker se Tarot prične od št. 0 ( Norec ?). Ko sem prebirala, kaj prinaša leto Obešenca, bi zame 100% držalo, da se nahajam v tem obdobju... Kakšno je tvoje mnenje, Tar_Mar? Kako se računajo obdobja rasti?

Lepo te pozdravljam in hvala za tvoje pojasnilo, Taja :D

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #144 on: February 17, 2007, 06:04:40 PM »
Hvala  najlepša , Tar_Mar,  za razlago, cel sistem bi se mi porušil, če bi sedaj izvedela, da nisem v letu Obešenca ;D Začetni šoki žrtvovanja, spreminjanja osebnosti ( kar je bilo kar težko sprejeti ) so že mimo, zdaj vsaj vem, kaj se dogaja in zakaj, s kakšnim ( globjim ) namenom- zunanji in notranji dogodki delujejo v smeri rušenja mojih ukoreninjenih, preživelih vzorcev in rušenja rutine, ki me je že grozno utesnjevala. Žrtvovanje....  ::) :o res, veliko sem (se) v tem času žrtvovala ( kar zame prej ni bilo značilno, ego je deloval 100 na uro ), sploh kar se partnerskega odnosa tiče, za katerega ti dobro veš ;D - a sem imela v vezi občutek, da to počnem na račun in škodo moje lastne osebnosti, zdaj ko je konec tega, mi je pa jasno, zakaj sem to "morala " storiti, saj iz mene prihajajo nove, čisto drugačne plasti moje osebnosti. In tu ni nastalo nobene škode, samo konkretno čiščenje se dogaja.
Sem pa že tudi na polovici Obešenca... Nato se zaključi ta ciklus in 3.9.07 štartam od 4 Cesar-ja...Kaj vse še bo do takrat, pa samo Bog ve ;D

Hvala Tar_Mar, lepo te pozdravljam ( viseča na eni nogi in obrnjena na glavo...niti ni tako slab razgled ;D, pa še žezlo dobim septembra ;D) Taja
« Last Edit: February 17, 2007, 06:20:50 PM by taja6 »

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #145 on: February 18, 2007, 01:05:45 PM »
Zivijo Tar_Mar,

vidim, da imata s tajo6 neke debate v katerem letu se nekdo nahaja. Kako to izracunas?Ce rabis rojstne podatke so tile: 24/6/80. Se ti da to izracunati tudi zame in mi malo opisati kaj to pomeni?

hvala!

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #146 on: February 18, 2007, 02:29:36 PM »
Tar_Mar, hvala ti! ;D

Apemaya, poslala sem ti zasebno sporočilo :D
Taja

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #147 on: February 19, 2007, 06:44:11 PM »
Tar_Mar,

a ni Apemaya tudi v letu Obešenca? 24+6+2007=2036=12 ( Obešenec ) Pogledala sem v testno preglednico ciklov rasti, po kateri naj bi bila letos v letu Obešenca, nato Smrti/Ponovnega rojstva, nato pa zakluči 10-letni ciklus z Umetnostjo/Nadzorom. Zdaj mi pa ni več jasno....  ::)Prosim Tar_Mar, kako si prišel do Cesarice...samo da bom v bodoče vedela, na kaj moram paziti pri računanju?

Lepo te pozdravljam, Taja :D

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
« Reply #148 on: February 19, 2007, 09:46:20 PM »
rad bi bil Nekdo Spet ;D zdravo bi se aktiviral in spet znorel, kako napredujem aktivno al pasivno?
rad imam lepe" ljudi,ne blefkote
.stolp XVI
.nudič XV
zvezda XVII
let it be

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
« Reply #149 on: February 20, 2007, 04:39:21 PM »
HAM, A SE BOM, HAAAA :D
slekel" si bom igralno kožo,da bom sijal kot zvezda na nebu 8)
hvala ti :-*
let it be