Hvala najlepša , Tar_Mar, za razlago, cel sistem bi se mi porušil, če bi sedaj izvedela, da nisem v letu Obešenca

Začetni šoki žrtvovanja, spreminjanja osebnosti ( kar je bilo kar težko sprejeti ) so že mimo, zdaj vsaj vem, kaj se dogaja in zakaj, s kakšnim ( globjim ) namenom- zunanji in notranji dogodki delujejo v smeri rušenja mojih ukoreninjenih, preživelih vzorcev in rušenja rutine, ki me je že grozno utesnjevala. Žrtvovanje....

res, veliko sem (se) v tem času žrtvovala ( kar zame prej ni bilo značilno, ego je deloval 100 na uro ), sploh kar se partnerskega odnosa tiče, za katerega ti dobro veš

- a sem imela v vezi občutek, da to počnem na račun in škodo moje lastne osebnosti, zdaj ko je konec tega, mi je pa jasno, zakaj sem to "morala " storiti, saj iz mene prihajajo nove, čisto drugačne plasti moje osebnosti. In tu ni nastalo nobene škode, samo konkretno čiščenje se dogaja.
Sem pa že tudi na polovici Obešenca... Nato se zaključi ta ciklus in 3.9.07 štartam od 4 Cesar-ja...Kaj vse še bo do takrat, pa samo Bog ve

Hvala Tar_Mar, lepo te pozdravljam ( viseča na eni nogi in obrnjena na glavo...niti ni tako slab razgled

, pa še žezlo dobim septembra

) Taja