Author Topic: Tarot  (Read 77048 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline zaspana

• Novinec
  • *
    • Turistična agencija Kam pa Kam
Re: Tarot
« Reply #90 on: December 20, 2006, 03:34:45 PM »
Tar_Mar, napisala ti bom tisto kar bo!

Ker saj sam ves, vsaka stvar se zgodi z razlogom! In ce ne dobim te sluzbe, potem mi je verjetno usojena ena boljsa, ki pa bi jo  bilo skoda zamuditi zaradi te, Kajne?

Najlepsa ti hvala za odgovor  ;)

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #91 on: December 20, 2006, 03:39:33 PM »
Pozdravljen Tar_Mar!
No da malo obvestim kako in kaj... Dobila sem povabilo na kavo in ga seveda sprejela. Sem pa kar malo razočarana, ker mi je tale "vroč moški" na kavi deloval precej hladno. Mogoče sem preveč pričakovala... Ali pa sta dve različni osebi, pa ne vem ???
No v vsakem primeru se trudim odstranit črne misli  ;)
lp
T.

Veš, to o vročih moških, bi rad na pomoč poklical kašno, prijateljico iz teh strani, bi ti mogoče bolje razložile, kaj je to "hladen" moški pri kavi in "vroč" moški kje drugje... ;) ;D

Tar_Mar

Kapiram  ;). Občasno imam blond napade  :D. Samo takole na pamet je težko oceniti ali je vroč ali ne...  ;D
lp
T.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Princes

• Mojster
« Reply #92 on: December 20, 2006, 04:34:29 PM »
Tar-mar lep pozdrav,
ali bom v naslednjem letu napredovala v službi ali celo zamenjala službo?

Hvala

Zdravo!

Zamenjala službene boš. Boš se pa še naprej v tej službi kar precej nadelala, tudi žrtvovati bo potrebno sebe in čas, da bo delo opravljeno-
Hvala bogu,da imaš energije dovolj, da to brez velikih naporov premaguješ.

Tar_Mar

Tar_mar najlepša hvala za iskreno povedano, pa čeprav ne zveni najbolj spodbudno. Očitno ima karma prste vmes.

Lep pozdrav!
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #93 on: December 20, 2006, 06:34:27 PM »
Tar_Mar če boš uspel bi prosila, da pogledaš kako kaže z današnjim sestankom, ki je zame zelo pomemben, bom na njem dosegla to kar bi rada?  Ma res me mori ta sestanek, enkrat je bil že odpovedan, upam da danes ne bo, saj sem zaradi njega ponoči bolj slabo spala.

Hvala, hvala  :-*

Ta sestanek je res zate obremenitev vendar, tresla se je gora, prišel je miš.

Tar_Mar

Veš da sem ti ravno popoldne hotela napisati, da odgovora ne potrebujem več, pa vidim da si me prehitel. Sicer se sestanek še vedno ni zgodil, ker je bil zopet odpovedan, vendar se je pred tem zgodilo nekaj, kar niti v sanjah nisem pričakovala, kar si mi ti v bistvu že napovedal, pa sem jaz mislila, da se bo izpolnilo s tem sestankom. Tako da grem hvala bogu lahko neobremenjeno na sestanek in povem vsakemu svoje.

Hvala ti  :-*
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline zaspana

• Novinec
  • *
    • Turistična agencija Kam pa Kam
« Reply #94 on: December 23, 2006, 11:03:26 AM »
Tar_Mar hvala za pravilen odgovor :)

lep pozdrav, zaspana

Offline duan

• Novinec
  • *
  • nothing here is required
« Reply #95 on: December 27, 2006, 11:24:45 AM »

Vprasanje glede tega, ce mi bo zdajsnja firma namenila ob koncu mojega 6letnega dela(delala bom namrec le se do konca decembra) kaksno "studentsko odpravnino" :D

To za "študentsko odpravnino" danes prvič slišim.
Kar se tiče tvojega odhoda, te bodo "visi lepo" pohvalili in ti povedali "kako so/te imajo radi.
dali ti bodo pa možnost, da še naprej zelo delaš v "ljubečem" kolektivu.

Torej, vse bo pri "prijaznih" besedah.

Saj tudi to je nekaj, veš včasih so dobri odnosi več kot gora denarja!!!

:)

TAr_MAr
[/quote]

Evo Tar MAr se povratna informacija, nobene moznosti mi niso dali glede nadaljnega dela,
lp in uzivej ;)

Offline oona

• Novinec
  • *
« Reply #96 on: December 27, 2006, 12:20:34 PM »
Današnji dan bo morda prelomnica na ljub.področju. Se motim? kako mi kaže za danes in za vnaprej?

Kraljica palic
9 čaš
XVII - ZVEZDA

Offline majamaja

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #97 on: December 30, 2006, 05:37:42 PM »
Pozdrav!!!
Zanima me, kako bo z mojo bivšo ljubeznijo. ALI ŠE BOVA SKUPAJ. Še kaj čuti do mene?
Ali me čaka kdo drug.  Kaj pa moje zdravje in služba.
Hvala:

Offline Tamara

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #98 on: December 30, 2006, 08:34:54 PM »
Zdravo tar_mar!
Na vprašanje o realizaciji določene zadeve sem odprla naslednje karte:
 7 diskov
10 kelihov
 4 palice

Postavljena pred odločitvijo ali stopiti korak naprej; sicer zakaj ne, mnogo truda, naporov gre v vse skupaj. Posledično se nakazuje izpolnitev, realizacija.
Kaj praviš tar_mar, bi šla razlaga v pravilno smer ali sem morda kaj spregledala. Saj veš, da vedno vidim sončka. 
Ob tej priložnosti želim tebi in tvojim prijetno valovanje proti letu 2008 in še naprej.
Tamara
Stella

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #99 on: December 30, 2006, 09:24:04 PM »
Jaz sem pa čisto zmedena  :-\. Mogoče bi bilo boljše, če ne bi niti spraševala, da ne bom še bolj... Pa vseeno: Partnerstvo z očetom mojega tamalega... Vseskupaj se tako čudno obrača, da mi ni več nič jasno  :-\.
lp
T.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #100 on: January 02, 2007, 07:37:50 PM »
Morda bi na tem mestu bolj izkušene, torej Tar mara vprašali o tem kako bo na našef forumu v letošnjem letu.  Bo šlo Tar mar?

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sunnshine26

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #101 on: January 05, 2007, 02:59:21 PM »
Zivjo,

Se mene zanima kako se bo tole odvilo.....

V kratkem nameravam izvesti nek projekt povezan s tujino. Zanima me kako se bo izšlo - vrgla sem karte -

- star
 -  wheel of fortune
 - the fool
 ;)

Offline gaberc

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #102 on: January 06, 2007, 03:10:23 PM »
Prosim jaz imam vprašanje kako mi kaže za  2007  leto na zdravstvenem, finančnem in ljubezenskem področju?
imam možnost preselitve to leto?
Hvala

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #103 on: January 08, 2007, 03:45:08 PM »
O ho.  Si nazaj Tar. Kot opažam prvič v letošnjem letu :).  Želim ti vsega lepega v  2007.

tvoj portir: Andres :)
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tamara

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #104 on: January 08, 2007, 07:52:14 PM »
Zdravo tar_mar!
Na vprašanje o realizaciji določene zadeve sem odprla naslednje karte:
 7 diskov
10 kelihov
 4 palice

Postavljena pred odločitvijo ali stopiti korak naprej; sicer zakaj ne, mnogo truda, naporov gre v vse skupaj. Posledično se nakazuje izpolnitev, realizacija.
Kaj praviš tar_mar, bi šla razlaga v pravilno smer ali sem morda kaj spregledala. Saj veš, da vedno vidim sončka. 
Ob tej priložnosti želim tebi in tvojim prijetno valovanje proti letu 2008 in še naprej.
Tamara

Zdravo!

Sicer ninaš tarota, ki bi res zadevo naredel "akcijsko". vendar tudi te karte povedo da daelaš prav in si na pravi poti.
Ralizacija bo, kar naprej.

Veliko dobrega ti želim pri realizaciji.

Tar_Mar

Hvala Tar_Mar za tvoj odgovor in
veš, da sem takrat potegnila na vse tri še eno karto (mi občutek ni dal, da bi pustila tri male, saj sem želela piko na i), katero ti nisem napisala in sicer La Force - XI (Moč ali Pravica; nekako nisem našla besede, ki bi ustrezala karti; bolj bi dejala Preklop). Upam, da nisi hud, ker ti jo že takrat nisem napisala.
Te pa prosim za pomoč in sicer, kateremu materialu bi bolj ustrezala karta - kovini ali steklu. Malce nenavadno se morda čuje. Nekako kolebam med tema dvema opcijama; na koncu bo prišel pa kristal, kajne. :)
Stella