Author Topic: Tarot  (Read 77046 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline lipicanka

• Novinec
  • *
  • zivljenje je preprosto
Re: Tarot
« Reply #75 on: December 14, 2006, 08:13:09 AM »
iz tvojih ust v bozja usesa.
ves pustim casu cas,nic ne tezim se le prepuscam toku dogajanja
ne skrivaj se za kalupi,sprejmizivljenje tako kot je ,ne skusajbiti nekdo ki nisi,predvsem neigraj.....bodi kar si,in ljubezen bo sledila sama od sebe

Offline duan

• Novinec
  • *
  • nothing here is required
« Reply #76 on: December 14, 2006, 11:54:36 AM »
Borka,ki se ne da :D Hvala ti Tar MAr da si pogledal, porocam o odvijanju, hvala in lep vecer ;)

Malo se še večkrat ogalsi, pa bolj konkretno vprašaj, npr. Ali bi bilo dobro tam, itd. bova delala selekcijo in nakazana ti bo možnost, kaj njbolje storiti.

Ti obči odgovori niso najboljši za eksistenco, to polagam vsem, ki sprašujete za službo, premoženje, otroke, zrdavje itd. Vprašajte kar konkretno!!!. Prej se nakaže rešitev.
(Noja če slučajno, kdo skom ne spi kakšno noč, to pač ni polomija - to bo pa bolj zabava.)

Tar_Mar

Se bom veckrat oglasila, pa bova naredila selekcijo :) Hvala ti vnaprej ;) LAhko pa eno konkretno vprasanje glede tega, ce mi bo zdajsnja firma namenila ob koncu mojega 6letnega dela(delala bom namrec le se do konca decembra) kaksno "studentsko odpravnino" :D

Offline zaspana

• Novinec
  • *
    • Turistična agencija Kam pa Kam
« Reply #77 on: December 14, 2006, 03:01:13 PM »
Tar_mar tudi mene zanima kaj bo z mojo sluzbo. Res je, da delam se preko šs, vendar imam te sluzbe ze vrh glave. Kdaj, ce sploh, bom menjala sluzbo - sluzba naj bi bila cisto v drugih vodah kjer sem sedaj, saj mi je brez veze da bi hodila iz dezja pod kap.

hvala za odgovor in lep pozdravcek

Offline oona

• Novinec
  • *
« Reply #78 on: December 15, 2006, 12:42:45 PM »
Kako mi kaže čez vikend?  ::)

7mečev
As čaš
Kralj palic
Konjenik diskov
3 čaš

Ali to pomeni, da so me že ali me še bodo ogoljufali? :o Pa vidim da sta dva fanta v špilu... ;)

Offline lipicanka

• Novinec
  • *
  • zivljenje je preprosto
« Reply #79 on: December 17, 2006, 12:39:37 AM »
jst pa res ne zapravljam toliko ::)

upam da resim sebi v prid to ljubezensko zadevo,k je tko cudna. ??? ???
ne skrivaj se za kalupi,sprejmizivljenje tako kot je ,ne skusajbiti nekdo ki nisi,predvsem neigraj.....bodi kar si,in ljubezen bo sledila sama od sebe

Offline zaspana

• Novinec
  • *
« Reply #80 on: December 17, 2006, 01:00:11 PM »
Tar_mar tudi mene zanima kaj bo z mojo sluzbo. Res je, da delam se preko šs, vendar imam te sluzbe ze vrh glave. Kdaj, ce sploh, bom menjala sluzbo - sluzba naj bi bila cisto v drugih vodah kjer sem sedaj, saj mi je brez veze da bi hodila iz dezja pod kap.

hvala za odgovor in lep pozdravcek

Zdravo!

S teboj je pa takole. To kar sedaj delaš imaš kar dobro plačano in si preskrbljena, kar pomeni da si pridana.
PAdle so ti zelo dobre karte, kar me preseneča od kod tvoje nezadovoljstvo, ker pri tebi se pojavlaj nekaj kar ne vidim vsak dan ko vedežujem.
NAMREČ TEBI NI PROBLEM MENJATI SLUŽBE (ČEPARV JE KRIZA)
TOREJ ODLOČITEV JE NA TEBI, LE DOBRO PREŠTUDIRAJ KAM BI RADA ŠLA IN NAPIŠI ENO-ALI VEČ DOBRIH ZANIMIVIH PROŠNJ ZA DELO.
Nič se bat.

Pa srečno

Tar_Mar

Tar_mar
Moje nezadovoljstvo verjetno izhaja iz dolgcasa. Res je, da je moje delo odlicno placano in nimam nobenih problemov glede denarja, vendar pa sem tip cloveka, ki potrebuje dinamiko. In tukaj je trenutno ni.... ze 2 leti skupaj imam isti delovnik (zvecer) in ze 2 leti skupaj vedno ene in iste ljudi :D z vedno enimi in istimi forami....

Kaj pa si mislil s tem, ko si rekel da meni ni problema menjati sluzbe, cetudi je kriza?

hvala in lp

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
« Reply #81 on: December 17, 2006, 11:56:52 PM »
Kaj pa si mislil s tem, ko si rekel da meni ni problema menjati sluzbe, cetudi je kriza?
kompliciras",uči se negovati kar imaš  :D
let it be

Offline duan

• Novinec
  • *
  • nothing here is required
« Reply #82 on: December 18, 2006, 08:07:10 AM »

Vprasanje glede tega, ce mi bo zdajsnja firma namenila ob koncu mojega 6letnega dela(delala bom namrec le se do konca decembra) kaksno "studentsko odpravnino" :D

To za "študentsko odpravnino" danes prvič slišim.
Kar se tiče tvojega odhoda, te bodo "visi lepo" pohvalili in ti povedali "kako so/te imajo radi.
dali ti bodo pa možnost, da še naprej zelo delaš v "ljubečem" kolektivu.

Torej, vse bo pri "prijaznih" besedah.

Saj tudi to je nekaj, veš včasih so dobri odnosi več kot gora denarja!!!

:)

TAr_MAr
[/quote]

Tudi jaz sem slisala prvic za "studentsko odpravnino" dokler mi ni moj nadrejeni rekel, da jo bo predlagal. Sicer pa Tar MAr bi si jaz zelela rajsi nadaljevati v tej firmi, se vsaj dobre pol leta,ker imam potem druge plane. Ce mi pa bodo dali moznost,kakor pravis, da se delam naprej,bom zelooo vesela.Ti porocam ;) Hvala za odg.in lep dan naprej
 ;)

Offline Lilith

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #83 on: December 18, 2006, 08:49:54 AM »

Ja to so zelo lepe karte, ki govorijo, da si vzpostavila odnose ljubezni in prijaznosti na vsem področju. Tudi vračajo ti v ti meri, ker je pač stvar dozorela.
Dejansko je pa ta lubezen podkrepljena še z voljo tvoje srčnosti in odločnosti. V tem mesecu te čakajo uspeh za uspehom ker zadevo kar obvladuješ in tvoja spretnost pride do izraza.
Vse skupaj bo pa začinjeno z gorečnostjo in akcijo da se bo kar iskrilo.
Sicer pa naj se iskri saj je veseli december in ta pašeš s vsem tem noter.

(Vse to kar sem napisal naj te ne zanese preveč, in delaj z galvo in dobrim obnašanjerm - nima smisla delati napak, ko bo pa tako lepo)

:)

Tar_Mar

Ravno prišla z dopusta - vse, kar si napisal, je zelo držalo. Glede na to, da me še en dopustek čaka v kratkem, so to zelo dobre novice. Tnx.  ;)

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #84 on: December 19, 2006, 03:40:48 AM »
Pozdravljen Tar_Mar!
No da malo obvestim kako in kaj... Dobila sem povabilo na kavo in ga seveda sprejela. Sem pa kar malo razočarana, ker mi je tale "vroč moški" na kavi deloval precej hladno. Mogoče sem preveč pričakovala... Ali pa sta dve različni osebi, pa ne vem ???
No v vsakem primeru se trudim odstranit črne misli  ;)
lp
T.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Princes

• Mojster
« Reply #85 on: December 19, 2006, 11:38:49 AM »
Tar-mar lep pozdrav,
ali bom v naslednjem letu napredovala v službi ali celo zamenjala službo?

Hvala
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline oona

• Novinec
  • *
« Reply #86 on: December 19, 2006, 03:55:13 PM »
Martin hvala za tvoj prejšnji odgovor. danes zjutraj sem potegnila  XIII - SMRT, VI - LJUBIMCA in Kraljico palic. Tega si ne znam razložiti ?! Bi bilo zelo drugače, če bi bila tista Smrt na koncu?

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #87 on: December 20, 2006, 07:14:28 AM »
Tar_Mar če boš uspel bi prosila, da pogledaš kako kaže z današnjim sestankom, ki je zame zelo pomemben, bom na njem dosegla to kar bi rada?  Ma res me mori ta sestanek, enkrat je bil že odpovedan, upam da danes ne bo, saj sem zaradi njega ponoči bolj slabo spala.

Hvala, hvala  :-*
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline zaspana

• Novinec
  • *
« Reply #88 on: December 20, 2006, 02:09:12 PM »
oila Tar_Mar mene pa zanima kaj me caka v novi sluzbi, ce bom sprejeta. Dans bla na razgovoru.
hvala

Offline zaspana

• Novinec
  • *
« Reply #89 on: December 20, 2006, 03:27:00 PM »
oila Tar_Mar mene pa zanima kaj me caka v novi sluzbi, ce bom sprejeta. Dans bla na razgovoru.
hvala

Zdravo!

Mislim, da bodo o tebi kar precej razpravljali, neka ženska bo tebi v prid govorila, vendar boš šla težko skozi. Prej ne.

Tar_Mar

tole je pa zelo nevspodbudno kaj..... Kaj naj torej naredim, naj ne sprejmem sluzbe? SIcer pa ne razumem kaj ne bo slo skozi, mogoce to, da sluzbe sploh ne dobim?