Author Topic: Tarot  (Read 76932 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Anima

• Uporabnik
  • **
  • nevarnost je povezana s količino energije
Re: Tarot
« Reply #150 on: February 20, 2007, 05:22:09 PM »

wau Mojzes,kako odkritosrčno si tole napisala.

Dostikrat razmišljam kaj bi se dogodilo v primeru,da človek kožo 'odvrže'.
Kateri prijatelji bi ostali in kateri bi nas zapustili.Je to res tako enostavno ali
'odvržena koža'stvari zakomplicira ???

Tudi jaz imam vprašanje:

V mislih imam določeno situacijo,ki me malo skrbi.Kakšen bo razplet?

V.Svečenik
kralj čaš
7 palic

dodatna:kraljica čaš

Hvala!

Offline lipicanka

• Novinec
  • *
  • zivljenje je preprosto
« Reply #151 on: February 20, 2007, 05:25:22 PM »
ne sztekam,zakaj pa bi igral bila nekaj kar nisi....pac si kar si in tako blestis...brez igre.
z nasmehom na ustih....in ja priznam kadar mi je hudo jim ne dam tega veselja da bi videli me se bolj pohodili...se le nasmehnem.
ne skrivaj se za kalupi,sprejmizivljenje tako kot je ,ne skusajbiti nekdo ki nisi,predvsem neigraj.....bodi kar si,in ljubezen bo sledila sama od sebe

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
« Reply #152 on: February 20, 2007, 06:41:28 PM »
Kateri prijatelji bi ostali in kateri bi nas zapustili. Je to res tako enostavno ali 'odvržena koža'stvari zakomplicira
marskej se pokvari, ja, zato glumimo",da obstojimo ,tudi prezivimo 8)
potem prijatelji",ne bi se več imenovali Prjatlni, ampak navidezni ljudje, navidezna tista nujna pripadnost tako,da ja ne bi mogel reči, mimoidoči osebek ;D
let it be

Offline zaspana

• Novinec
  • *
    • Turistična agencija Kam pa Kam
« Reply #153 on: February 20, 2007, 06:43:07 PM »
oy

tar_mar eno vprasanje...... ljubezen? kako kaze z enim pobecom, se bo odlocu da bo kaj vec, al je to vse kar je blo?

hvala ti in lp

Offline Anima

• Uporabnik
  • **
« Reply #154 on: February 21, 2007, 12:53:31 AM »
Kateri prijatelji bi ostali in kateri bi nas zapustili. Je to res tako enostavno ali 'odvržena koža'stvari zakomplicira
marskej se pokvari, ja, zato glumimo",da obstojimo ,tudi prezivimo 8)
potem prijatelji",ne bi se več imenovali Prjatlni, ampak navidezni ljudje, navidezna tista nujna pripadnost tako,da ja ne bi mogel reči, mimoidoči osebek ;D

se strinjam.

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #155 on: February 21, 2007, 12:25:37 PM »
Pozdravljeni privrzenci Tarota!  :)
Berem vase prejsnje poste, kjer ste razpravljali o obdobjih Obesenca ipd. Kako to vidite? Ima vsak posameznik "svoje" obdobje? Kako se kaze pri meni?
Lp
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #156 on: February 21, 2007, 01:47:22 PM »
Azra,

ti bo Tar_Mar pametno odgovoril, sem prepričana - on je šef ;) :D
Povem pa ti, da vsi gremo čez določene življ. cikluse - si pa moraš pri gledanju in razlaganju le teh pomagati z literaturo ali z mojsti kot je Tar_Mar. V katerem obdobju se nahajaš trenutno ( gre od roj. dneva do roj. dneva ), da sešteješ svoj dan in mesec rojstva in tekoče leto in dobiš dvo ali enomestno število - in to število predstavlja določeno Tarot karto iz Velike Arkane, ki ti pove pomen le tega obdobja (npr. roj.12.3. izračunaš 1+2+3+2+0+0+7=...).

LP, Taja ;D

Offline Anima

• Uporabnik
  • **
« Reply #157 on: February 21, 2007, 05:59:55 PM »
Hvala lepa,Tar_mar .

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #158 on: February 21, 2007, 07:51:18 PM »
Dragi Tar_Mar,

verjamem, da me nisi narobe razumel s šefom - s svojim znanjem, ki ga poseduješ,  je jasno, da nisi človek, ki bi se " polnim " z nekimi titulami ;); s šefom je bilo mišljena le tvoja osebnost s tvojim znanjem, s katerim nam pridno pomagaš, da se tudi vsi ostali učimo, ga darežljivo deliš z nami.

To, da pa svobodno  izražamo svoje mnenje, ti postavljamo vprašanja, se učimo - je pa razvidno že iz tega, da te kar pridno gnjavimo  in rubrika Tarot pridno laufa. :D

Lepo te pozdravljam, Tar_Mar, Taja :D

Offline zaspana

• Novinec
  • *
    • Turistična agencija Kam pa Kam
« Reply #159 on: February 21, 2007, 08:07:22 PM »
oy

tar_mar eno vprasanje...... ljubezen? kako kaze z enim pobecom, se bo odlocu da bo kaj vec, al je to vse kar je blo?

hvala ti in lp

ZDravo!

To je vse kar je bilo! FANT JE STISNIL REP MED NOGE......

TAr_MAr
joj tar_mar kako sem si zelela, da ne bi prebrala taksnega vprasanja.....  :'( Pa zakaj no? Kako mi uspe odbiti cloveka ze takoj stran?? :(

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #160 on: February 21, 2007, 08:52:17 PM »
Tar_ mar in Taja6,

sedaj pa ne vem vec tocno v katerem letu sem- v cesarici 3 ali obesencu 12?
Sem si sposodila knjigo o tarotu, kjer je vse razlozeno: kako se racuna,kaj pomeni; ampak nisem strokovnjak na tem podrocju in ravno vsega ne razumem. Sicer po obcutku, bi prej rekla, da sem v obesencu :D

hvala obema!

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #161 on: February 21, 2007, 10:43:28 PM »
Apemaya,

jaz še tudi čakam, da bo Tar_Mar povedal, kako je izračunal, da si v letu 3 Cesarice, kar bo že verjetno držalo...me pa zanima, kako si Tar_Mar izračunal ( ali si rezultat 12 seštel in dobil 3?)? Ni mi namreč jasno, pa bi res želela vedeti, da ne bom narobe računala  v bodoče? ;)

Lep pozdrav obema, Taja :D

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #162 on: February 22, 2007, 10:25:49 AM »
Azra,

ti bo Tar_Mar pametno odgovoril, sem prepričana - on je šef ;) :D
Povem pa ti, da vsi gremo čez določene življ. cikluse - si pa moraš pri gledanju in razlaganju le teh pomagati z literaturo ali z mojsti kot je Tar_Mar. V katerem obdobju se nahajaš trenutno ( gre od roj. dneva do roj. dneva ), da sešteješ svoj dan in mesec rojstva in tekoče leto in dobiš dvo ali enomestno število - in to število predstavlja določeno Tarot karto iz Velike Arkane, ki ti pove pomen le tega obdobja (npr. roj.12.3. izračunaš 1+2+3+2+0+0+7=...).

LP, Taja ;D

Taja, ce prav razumem ... rojena sem 2.5.1984. Sestejem vse stevilke? Torej: 2,5,1,9,8,4=29 ? oz dalje 11 ali se dalje 2?
Pravilno?  ::)
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #163 on: February 22, 2007, 10:26:37 AM »
Pozdravljeni privrzenci Tarota!  :)
Berem vase prejsnje poste, kjer ste razpravljali o obdobjih Obesenca ipd. Kako to vidite? Ima vsak posameznik "svoje" obdobje? Kako se kaze pri meni?
Lp

Veš vsak ima svoje obdobje, in ta obdobja so določeni cikli, našega življenja. Če živimo "pravilno in dovolj dolgo gremo skozi vsa obdobja". Torej ne se bati, da si kaj zamudila.
V spodnejm postu, ti taja6 dobro napisala. Sicer pa ni to zadeva samo tarota ampak tudi numerologije in kabale. Ti imaš lahko določeno obdobje, imaš obdobje rasti itd. Vendar to je po moji oceni že nekaj kot bi temu rekel "statičnega" oziroma definirana zadeva, ki jo lahko pospološimo. če znaš to izračunati za kar moraš znati zamo matematično operacijo seštevanja, lahko praktično vsakomur in sebi "napoveš" oziroma predvidiš prihodnost "po literaturi oziroma po svojstvih" ki zo zapisana, za določen znak simbol ali karto.
Če pogledamo zgodovino tarota OZIROMA NJEGOV NASTANEK -o tem bi moral enkrat obširneje napisati za lažje razumevanje,  je tarot nastal po principu vseh znastvenih in verskih dogm tisočletje.
Tarot se tudi začne z nič-(0), z ena (1), z dva (2) s tri (3) -trostvo. MATERIALIZIRA SE PA ŠELE Z ŠTIRICO (4) do trinajst (13) neto pa zopet v višje sfere duhovnega ker ohrani stikl Z MAERAILNIM V XV-petnajt in XVI-šetnajat nato pa se dvigne v zavest do 20. ter v kozmično do 21.

Tako, da številke so več kot samo določeno obdobje. To je anglomeracija VIBRACIJE ŠTEVIL (vsaka številka ima svojo vibracijo) ki jo je determiniral kosmos v naših glavah, v podzavesti da lahko tudi na nek tak način čutimo in vidimo tudi to posebno dimenzijo v kozmosu.

(še nekaj nočem biti nikomur šef-rad sem enak z vsemi - to vse sem že prerasel in dal od sebe. Zelo rad vidim da ste vsi svobodni, se vsi svobodno izražate in pišete in ne dovolite, da vam to kdo vzame.)

ČE LE MOREM IN ČE MI KDO DOVOLI, MU SAMO SUGERIRAM IN URAVNAVAM NJEGOVO POČETJE, DA BO ČIM BOLJE ZA NEKOGA PO MOJIHI MOČEH)

Torej dreagi moji in drage moje - gremo naprej

:) ;)

TAr_MAr

Zelo lepo napisano. Hvala  :)

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #164 on: February 22, 2007, 12:13:35 PM »
Azra,

veš ne vem na pamet , je pa 11 tudi karta ( Moči/sonca, če se prav spomnim na pamet )- drugače pogledam v knjigo, kjer je razpredelnica/ tabela , kjer so po vrsti navedeni ciklusi oz. leta rasti. Knjige nimam pri sebi ( sem v službI ), da bi ti notri pogledala. Kasneje mogoče, sicer bo pa verjetno tudi Tar_Mar rekel tudi kakšno.

lp, Taja ;D