O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Ciganske karte III. del
Macika:
Ojla!!
Mi lahko kdo pogleda, kakšen odgovor bom imela za službo, namreč sem bila na razgovoru ali bom sprejeta ali ne!!! Hvala pa lep dan
Tejka:
Sem se zgleda preveč ukvarjala s seboj in so mi danes postregli s šokom v obliki novice, ki je lahko pozitivna ali negativna. Gre za selitev mojega brata skupaj s partnerko in njeno hčero stran od moje mame, kar bo sigurno vplivalo tudi name in mojo družino. Sicer dolga zapletena zgodba, vendar me zanima ali bo to pozitivno ali negativno vplivalo na mojo mamo in nas? Nočem biti pesimist, samo trenutno ne vidim nič kaj pozitivnega...
lp
T.
bik7:
--- Quote from: dina on April 26, 2008, 10:14:17 AM ---Lep pozdrav vsem na tem forumu.
Tudi sama uporabljam ciganke, tako čisto zase.
Že lep čas vas spremljam, in ste mi v veliko pomoč.
Zdaj pa sem se odločila, da se vam pridružim, in vas tu pa tam prosim za kak nasvet oz. razlago.
In danes bi vas prosila, če bi mi lahko pomagali pri karti BOLEZEN.
Vprašanje se nanaša na odnos...sledile so karte: DENAR - BOLEZEN - SREČA
ali v tem primeru pomeni karta bolezni, da bo konec notranje obremenitve?
Ali se motim?
Kak bi vi to razložili?
Lep pozdrav - Dina
--- End quote ---
V tem primiru meni kaže nezmožnost oziroma premalo zainteresiranosti za ta odnos, čeprav je čutit, da ti lahko prinese srečo. Vsa je odvisno od tvoje srčne želje seveda oraš to sama v sebi raćistit še določene stvari.
bik7
bik7:
--- Quote from: Blont on April 26, 2008, 08:11:26 PM ---zdravo, mene pa tokrat zanima, kaj pomenijo naslednje karte za prijateljski odnos, ki je čisto na propadu,
HREPENENJE, DARILO in SMRT
Vprašanje je samo za prihodnost!
je to konec?
--- End quote ---
Konec naj bi bil in stem saj smrt zmeraj prinaša novo rojtvo. Lahko pa pomeni nov drugačen odnos z to osebo.
bik7
bik7:
--- Quote from: Macika on April 27, 2008, 06:15:57 PM ---Ojla!!
Mi lahko kdo pogleda, kakšen odgovor bom imela za službo, namreč sem bila na razgovoru ali bom sprejeta ali ne!!! Hvala pa lep dan
--- End quote ---
Vidim, da si močno želiš te službe, ki ni slaba. Karte ti vse dobro kažejo in naj zgodi se tvoja volja. Pa seveda poroči če sn se zmotu.
bik7
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version