O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Ciganske karte III. del

<< < (9/59) > >>

bik7:

--- Quote from: Tejka on April 28, 2008, 09:49:06 PM ---Sem se zgleda preveč ukvarjala s seboj in so mi danes postregli s šokom v obliki novice, ki je lahko pozitivna ali negativna. Gre za selitev mojega brata skupaj s partnerko in njeno hčero stran od moje mame, kar bo sigurno vplivalo tudi name in mojo družino. Sicer dolga zapletena zgodba, vendar me zanima ali bo to pozitivno ali negativno vplivalo na mojo mamo in nas? Nočem biti pesimist, samo trenutno ne vidim nič kaj pozitivnega...
lp
T.

--- End quote ---

Tejka vživljenju je tako, da s spremembe dogajajo. Dogaja se nekaj novega in pri tebi sigurno pozitivnega. Bo nekaj težav, ki jih boš z levo roko rešila. vedi pa to, da v vesolje pošiljaj pozitivne misli pa bo še lepše.

bik7

Tejka:
Hvala Bikec :-*. Se trudim in pozitivno mislim. V bistvu me najbolj skrbi za mami, nočem da bi ostala sama, z mojim partnerjem se pa ne razumeta... No kar bo, bo, vse je za nekaj dobro ;)
lp
T.

Macika:
čao
Bikec rekel si mi, naj ti sporočim glede službe: :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(-solze povedo vse, da nisem bila sprejeta! Pač nimam sreče glede službe. Pa lep dan

klarus:

--- Quote from: Macika on April 30, 2008, 10:58:55 AM ---čao
Bikec rekel si mi, naj ti sporočim glede službe: :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(-solze povedo vse, da nisem bila sprejeta! Pač nimam sreče glede službe. Pa lep dan

--- End quote ---
vse se zgodi z razlogom..in mogoče ta služba ni bila dobra za tebe :)
v glavi so zapiči čaka me idealna služba...predstavljaj si kje delaš, kako je okolje, kako delaš..kako se imaš lepo...
vsak strah al pa jeza bo pa zabremzala izpolnitev le tega..kar pogumno naprej :-*

Macika:
Ta služba je bila zame, saj sem zanjo študirala veliko let, ampak na žalost nimam sreče, da bom dobila službo za svojo izobrazbo, sprejeti bom mogla vsako delo, ki sem ga do danes.  :'( :'( :'(Lp

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version