O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Ciganske karte III. del
klarus:
z takim mišlenjem je res ne boš dobila ;)
le pogumno...vzami list papirja in pisalo, ter samo piši, kje kako..sanjari z odprtimi očmi..
boš videla, da se bo zrihtal ;) :) :-*
Blont:
ojla, kako si lahko razlagam karte : ljubica, upanje in obisk, ob vprašanju kaj čuti do mene???
lep pozdrav
bik7:
--- Quote from: Macika on April 30, 2008, 10:58:55 AM ---čao
Bikec rekel si mi, naj ti sporočim glede službe: :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(-solze povedo vse, da nisem bila sprejeta! Pač nimam sreče glede službe. Pa lep dan
--- End quote ---
Solz ti res ni treba točiti če te službe nisi dobila. Jo boš nč bat.le malo potrpljenja in vse bo. Do takrat pa veselo. Življenje je prekratko, da bi ga zapravljali z solzami v očeh. Mi boš znala povedat.
Lepe praznike ti želim. :D
Macika:
Jaz že veliko let iščem službo pa je ne najdem, pač sem izgubila upanje
bik7:
Dragi dekleti prvo upanje umre zadnje. Res gre čas naprej vendar nič ni brez pomena. Če si to srčno želiš se ti tudi zgodi prej ali slej. Vendar vsi smo v današnjem času neučakani in vse bi radi takoj najlepše stvari se pa dogajajo okoli nas le videt jih je treba. Meni so se sanje uresničile po petindvajsetih leti, ko nanje zavestno sploh nisem več računal. Vendar v tem času sn preživel veliko lepih trenutkov. Ni rečeno, da bote ve čakale toliko časa vendar ni za vršt puško v koruzo in pošiljat v vesolje sporočilo tega pa ne morem dobit kajti to kar govoriš in misliš sporočaš in to se ti tudi dogaja. !!!!!!!!!!
Zato veselo naprej novim dogodivščinam na sproti. Ciganke ne lažejo in dobila boš to kar si boš želela in to kar boš mislila prej ali slej.
lepe praznike vama in vsem.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version