Author Topic: Ucenje Tarota  (Read 145485 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Ucenje Tarota
« Reply #345 on: November 13, 2021, 08:34:56 PM »
Potem res prelomno leto. Kako si se počutila po teh spremembah?
9ZK 656

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #346 on: November 13, 2021, 08:39:18 PM »
Druga, cist. Se zmer cistim, ce sem iskrena. Sam mas ti to 😘

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #347 on: November 18, 2021, 09:48:10 AM »
Kako se že računajo ti cikli?
9ZK 674

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #348 on: January 26, 2022, 10:28:40 PM »
Kako se že računajo ti cikli?

Tam nekje okoli 13. strani je...

Sem se šla igrat za nazaj. No od aprila 2021 naj bi imela po moji matematiki 12 - obešenec.

Če ste v obdobju Obešenca:
V tem obdobju je potrebno opustiti slabe navade, nenaravno vedenje. Pustiti času čas. Svet je lahko obrnjen narobe, tako da se mi žrtvujemo za napake sveta. Opustiti okostenela stališča in se ne pustiti omejevati drugim.
Pomeni sprememe, transformacijo, prilagajanje novim razmeram, čakanje.

Definitivno se je marsu v ovnu svet postavil na glavo in pustiti času čas, čakanje, prilagoditev novim razmeram je tema celega leta zame. Težka lekcija.

Burnout/adrenalni zlom, "šu šrauf, peč pokvarjen", kaput gecrkt, možgan in baterija ni več sploh ;D
Hashimoto pravijo na nuklearni medicini, splošna zdravnica se nagiba k fibromialgiji, jaz pa študiram če bi bilo smiselno pogoltnit kakšno duracelko :D Delujem kot star telefon, tik preden je za v kanto. "Baterijo" polnim celo večnost, ko je polna se izprazne v sekundi dvajset, bohnedaj, da se nateram do izpraznitve, ker potem ponovni vklop do nadaljnega ni mogoč...

No važno, da se v aprilu obrnemo na 13 - smrt

Net pravi
Če ste v obdobju Smrti:
Če se znajdemo sredi obdobja Smrti, se moramo pripraviti na zelo težavno obdobje. Lahko je povezano z službo ali pa velikimi spremembami v zasebnem življenju (konec dolgoletnega partnerstva, zamenjava službe, odhod otrok). Čeprav karta smrti ni v svojem bistvu slaba karta in kaže, da se po dežju vedno posije sonce, se je potrebno pripraviti, da bomo nekaj časa imeli težave znova vzpostaviti prejšnje ravnovesje. Na srečo pa nas po koncu težavne spremembe čaka veliko lepše in srečnejše obdobje.

ključne besede:  nov začetek, konec, sprememba, težave, preobrazba

No ja bomo videli menda hehehe. ;)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #349 on: January 27, 2022, 01:05:17 PM »
Kako že to izračunam?

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #350 on: January 27, 2022, 08:55:43 PM »
Kako že to izračunam?

Nekje okoli 13 strani menda da je. Ti si v mojem zosu, če sem prav naračunala  ;D zaključuješ 12 in konec marca vstopaš v 13
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #351 on: January 28, 2022, 08:30:58 AM »
No fajn. Tam sem bila leta 2014. Ni blo fajn.

Že res, da sem tarotnjaško nepismena, ampak... ali prav razumem, da Norca ne moreš naračunati??

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #352 on: January 28, 2022, 11:06:41 AM »
jaz to ne znam računat. Anyone :D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #353 on: January 28, 2022, 11:39:20 AM »
Okol 13. strani je.
Drgač pa tvoj rd, torej 1+6 = 7. Dodaš letnici, torej 7+1981 = 1988 = 26 = 8
To je tvoje osebno al kva že. Pol pa 1+6 = 7. Ta letos pa 7 + 2022 = 2029 = 13
Cikel smrti. O, Bog, a si isto kot pa jst?  ;D ;D ;D
9ZK 674

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #354 on: January 28, 2022, 12:48:52 PM »
Okol 13. strani je.
Za 2022 je od rojstnega dne dalje. Očitno smo vse obešene/mrtve..

No fajn. Tam sem bila leta 2014. Ni blo fajn.

Že res, da sem tarotnjaško nepismena, ampak... ali prav razumem, da Norca ne moreš naračunati??

Bi bilo na nek način logično, saj je norec 0, start začetek brez nekih izkušenj v resnici nikoli tekom življenja ni več mogoč. Za leto 0 šteje prvo leto od rojstva. Vsaj kolikor sama razumem tole. Bi bilo fino še enkrar buklico predelat, ko se mi možgani vrnejo😆
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #355 on: January 28, 2022, 02:12:37 PM »
Aaaaaaaaaaaaaaaaaa, torej Norci se samo rodimo.

Očitno nas je kar nekaj trinajstic.
Bom si sposodila en A od zgoraj in ga stlačila v besedo "SMRT".
Dobim SMART.
To pa mi je všeč.

Bi še kdo en moj A?

Ob tvojem možganskem povratku pa z zanimanjem čakam še kakšno razodetje.  :D

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #356 on: January 28, 2022, 06:18:16 PM »
Jaz sem pa torej v tem letu 9-PUŠČAVNIK
Bom z lampico v roki iskala sonce  :laugh:
« Last Edit: January 28, 2022, 06:19:52 PM by Gloria82 »
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #357 on: January 28, 2022, 08:20:05 PM »
Sem pa nasla en tak fajn opis za leto puscavnika...
Kopiram:

LETO PUŠČAVNIKA PO TAROTU

Po tarotu bo leto pod vladavino arhetipa Puščavnika, numerološko je povezan s številom 9. Arhetip Puščavnika je povezan z modrostjo, introspekcijo in zaključevanjem. Puščavnik kot arhetipsko energija ni niti moška niti ženska, ampak ima obe energiji v ravnovesju.

Letošnji arhetip je povezan z znamenjem Device. Red, lepota in harmonija vam bodo veliko pomenili. Nagnjeni boste k samoti in kadar boste počutili utesnjeni ali preveč kaotično, se boste umaknili in si želeli v miru predelali vse, kar vas bo motilo. Ljudje, rojeni v znamenju Device, se bodo v tem letu pojavljali kot prinašalci pomembnih priložnosti. To bo lahko partner, prijatelj, poslovni sodelavec, sorodnik, prijatelj ali učitelj. Morda si boste zaželeli rešiti stare ali nove zadeve, povezane z osebami, rojenimi v tem znamenju. Ali pa boste v mesecu Device (avgust-september) zaključevali in začenjali nove projekte.

V tem letu je priporočljivo, da zaključite vse nedokočane zadeve iz preteklosti, projekte in odnose. Pogosto ne boste natančno vedeli, kaj si želite. Vzemite si čas zase, povežite se z notranjo modrostjo, se posvetite podrobnostim, naredite bilanco in odpustite vse, kar ste prerastli. Razultate boste lažje dosegli, če boste bili organizirani in pozorni na podrobnosti. Poglejte nazaj, kje ste bili in naprej, kam ste namenjeni. Priznajte si svoje dosežke in videli boste, kaj ste se naučili v tem zadnjem ciklu. Naredite seznam vseh situacijah, ki jih v tem letu želite rešiti ali jih na nek način pripeljati do zaključka. Le tako boste neobremenjeni lahko začeli nove stvari v naslednjem letu.

V letu Puščavnika ni priporočljivo začenjati novih projektov, ustanavljati podjetij, se zadolževati, menjati zaposlitev ali začeti novo razmerje. Stvari se običajno dokončno razrešujejo in premikajo v nove smeri. Ponudile se vam bodo nove priložnosti. Dogovorite se o podrobnostih, pripravite okolje in vse kar je potrebno, pričetek ali podpis pogodbe pa raje prestavite na naslednje leto. V tem letu se namreč pripravljate na nov cikel, ki bo nastopil z naslednjim letom.

Bo pa leto to leto dobro leto za izražanje z ročnimi umetnostmi, najsi bo to ustvarjalna umetnost ali zdravilska dejavnost. Ljudje vas bodo pogosto prosili za navdih ali spodbudo, ker vas bodo dojemali kot vodnika ali modreca. Lahko pa bo ravno obratno – v tem letu si boste zaželeli več miru in samote, da se boste lahko posvetili sebi. Ali pa boste pogosto imeli občutek, da so vsi okoli vas zasedeni in se zato počutili osamljene. Izkoristite ta čas – ozrite se vase, meditirajte.... Preko meditacije, kontemplacije in samoocene lahko začrtate povsem nekaj novega, tako da ponovno ocenite svoje osebne cilje in spremenite svojo celotno smer.

V tem letu vam bo dano, da se izpolnite na vseh področjih vašega življenja, tako znotraj kot zunaj. Občutili boste posebno duhovno moč, ki bo predstavljala vašo notranjo moč, moč sporazumevanja, vpogleda, intuicije in videnja. Imeli boste uravnoteženo duhovno moč moške in ženske energije, združene v svoji notranjosti. Raje boste sami, kot da bi se spuščali v površinske odnose ali situacije. To je leto, ko se boste soočili s številnimi odločitvami, ki bodo od vas zahtevale, da boste prenehali živeti v iluzijah. Možno je tudi, da bo prišlo do pomembnega razmerja, poslovnega ali partenrskega, ki vam lahko prinese dobiček.
To leto bo leto transformacije. Lahko doživite osebni preporod in imeli boste občutek, da se je v vas rodila nova osebnost.

Vav... Zadovoljna.
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #358 on: January 30, 2022, 01:55:14 PM »
Okol 13. strani je.

Ajoj no, pa se solarno mam letos blesavo 🙄 Cel zur. Komi cakam.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #359 on: February 02, 2022, 05:04:49 PM »
Okol 13. strani je.

Ajoj no, pa se solarno mam letos blesavo 🙄 Cel zur. Komi cakam.

Jaz svojega naslednjega ne upam fejst študirat. Tega sem naknadno gledala kaj me je "vrglo", ker je v resnici na prvo žogo zgledal čisto ok solarc 🙄
Tranziti in progresije
Solarna