Author Topic: Novosti na www.Astro-Star.net II.  (Read 94817 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline apemaya

• Veteran
Re: Novosti na www.Astro-Star.net II.
« Reply #285 on: January 06, 2009, 10:13:43 AM »
Hvala za tale odgovor.

Ja, noseca sem vsaj 5 mesecev (ne vem kako se tocno to steje :D - ampak ce imam cez 4 mesece rok, potem sem sigurno ze 5 m).

Kaj koristnega zase in za malcka bi rada naredila sedaj, ko je se v trebuscku, za potem si pa itak zelim, da bi nama vse lepo steklo in da ga ne bi kaksni krci mucili itd.

Se strinjam, da se ostale mojstrice vprasava. :)

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #286 on: January 06, 2009, 11:16:15 AM »
Apemaya.  Moje čestitke za tvojo nosečnost in seveda za bitjece, ki bo med nami čez nekaj mesecev. Želim ti čimnj manj napora in veliko lepih občutkov, trenutkov, ki si jih boste kot družina podelili med seboj.

Če lahko dodam moje skromno mišljenje glede nosečnic in thete. Ne vem. Vse škodljive in neškodljive stvari naj bi presodile po čutu matere same. Konkretno moja bivša žena je v nosečnosti kadila. Resda zmanjšano, toda kadila je. Doktor ji je rekel da naj kar kadi še naprej, saj je slabše za zarodek, če je mama živčna kot pa če v telo vnaša nikotin.  Glede ostalih tehnik, ki niso vezane neposredno na telo, mislim, da škoditi ne more nič v kolikor mama dela vestno in ne pretirava. Vsekakor pa ne sme biti odgovornost za spodrsljaj pri theta instruktorju, če je ženska v nosečem stanju..

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #287 on: January 06, 2009, 12:17:32 PM »
Hvala za cestitke!

Odkar sem noseca, slisim sto in eno stvar, ki je ne smem delat. Ce bi vse poslusala, bi bilo najbolje, da se zaprem v brezzracno komoro in ne jem nic do poroda in samo "sem".
In se strinjam, da bi bilo slabse, ce bi sedaj cisto spremenila svoj stil zivljenja. Zato se tako kot prej obnasam odgovorno.

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
« Reply #288 on: January 07, 2009, 12:14:47 PM »
glej številko posta... Posts: 2222  ang:

Čebelica ti kar sebe poslušaj, nič ne kompliciraj in uživaj pri spremembah, ki jih opazuješ na sebi in pri otročku...pogovarjaj se z njim in mu pošiljaj veliko ljubezni...

bodi mavrično  :D
...človek ni le skupek celic svojega telesa, ampak odsev svojih misli...      M. Kojc

DZK število - 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #289 on: January 07, 2009, 12:16:56 PM »
Mavrica, tele številke si videla ti ......... mislim, da so namenjene tebi

Apemaya je namreč po tem pisala še po forumu ...... Torej to njeno sporočilo ni bilo napisano na 2222.  ;)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
« Reply #290 on: January 07, 2009, 12:27:11 PM »
Lepo...ko sem zagledala števila sem razmišljala o svojih nosečnostih in o tem kako lepo sem se takrat počutila...in sem tudi čebelici zaželela, da ji bo lepo  ;)
...človek ni le skupek celic svojega telesa, ampak odsev svojih misli...      M. Kojc

DZK število - 656

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #291 on: January 07, 2009, 07:36:19 PM »
Lepo...ko sem zagledala števila sem razmišljala o svojih nosečnostih in o tem kako lepo sem se takrat počutila...in sem tudi čebelici zaželela, da ji bo lepo  ;)

Hvala za lepe zelje. Stevilke so pa kar tvoje ;)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #292 on: January 08, 2009, 07:58:37 AM »
Na moji spletni strani si lahko preberete horoskop za leto 2009, sicer pa je bil objavljen tudi v reviji VIVA

Prijetno branje in zabavo  ;D
www.Astro-Star.net

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #293 on: January 08, 2009, 08:46:34 AM »
Hvala, Tea... :-* ang:

Jaz sem si prebrala za svoje zanmenje in podznak...vzamem od vsakega tisto kar mi je všeč, pa je volk sit in koza cela ;D :D

Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #294 on: January 08, 2009, 08:49:29 AM »
 ang:

Lahko bi dodala še znamenje, kjer imaš luno, potem pa imaš že skoraj komplet ........

Tudi jaz kombiniram tako ........

;D
www.Astro-Star.net

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #295 on: January 08, 2009, 08:53:44 AM »
ang:

Lahko bi dodala še znamenje, kjer imaš luno, potem pa imaš že skoraj komplet ........

Tudi jaz kombiniram tako ........

;D

Hvala za nasvet :-*...grem takoj še to prebrat in si potegnem ven tisto kar me pelje naprej brez večjih ovir ;)
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #296 on: January 08, 2009, 09:06:06 AM »
Bravo..........  :-*
www.Astro-Star.net

Offline klarus

• Mojster
« Reply #297 on: January 08, 2009, 09:18:55 AM »
Na moji spletni strani si lahko preberete horoskop za leto 2009, sicer pa je bil objavljen tudi v reviji VIVA

Prijetno branje in zabavo  ;D
ooo super, hvala :-*
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline klarus

• Mojster
« Reply #298 on: January 08, 2009, 09:20:08 AM »
aja pa dvojčEk je ne dvojčk ;) :D
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline bilka

• Mojster
« Reply #299 on: January 08, 2009, 09:38:58 AM »
Veliko pozornosti boste namenili odnosom s prijatelji, znanci in ljudmi, s katerimi imate skupne interese. Nekaj jih bo odšlo iz vašega življenja, prihajali pa bodo ljudje povezani z vašimi trenutnimi aktivnostmi. Nadarjeni boste za skupinsko delo in pomoč prijateljev bo ob tem ključnega pomena. Končno boste čutili, da lahko izrazite svojo ustvarjalnost tudi v klubih, društvih ali podobnih prostorih, ob tem pa se vam bodo uresničevale dolgoletne vizije. Leto, ki je pred vami, vam namreč daje obilo priložnosti, da svoj hobi spremenite v vsakdanje delo in na tem gradite življenjsko kariero. Spremembe bodo intenzivne in v jesenskih mesecih se že lahko nadejate rezultatov vaših prizadevanj.

joj, ka drži!!! okoli aprila nameravam doktorira in se dogovarjam za službo v mariboru. sploh zardi družbe in vse. poleg tega sem se zavestno odločla, da bom z nekaterimi, ki so mi samo pili energijo, pretrgala stike. skupinsko deo bo pri meni nujno, ker bo bolj kot ne delo v timu (zdravstvo)!!!

in dalje:

Sredinski del leta pa do meseca oktobra boste imeli več opravkov doma. Od tega, da boste preurejali, na novo opremili ali pa le stanovanje priredili tako, da boste lahko gostili prijatelje in v tem času pomembne poslovne partnerje. Tudi vaša družina bo zahtevala nekoliko več pozornosti, vi pa se boste lovili med vašo kariero in vašim zasebnim življenjem. V letu 2009 namreč prihaja do spremembe vašega statusa v družbi, ki bo posledica vaše nove kariere, družbenega in socialnega udejstvovanja, ali pa sprememb, ki bodo bolj osebne narave /če ste že v letih, da pričakujete vnučke in podobno/

To pa je tudi res. ker NE grem živet nazaj domov. ampak v svoje stanovanje. bodisi kot podnajemnica al pa zakreditirana doživljenjsko :D
in z novo službo in dokončanim doktoratom se mi bo status absolutno spremenil ;)

kar se tiče pa ljubezni:

Na ljubezenskem področju bodo za samske Ovne velike priložnosti. Končno lahko v tem letu zaključite z vašimi dosedanjimi avanturami in naredite bilanco in revizijo vašega delovanja. Ker boste začeli delovati drugače, bo tudi vaš odnos do ljubezni in partnerstva spremenil notranjo zasnovo. Zresnili se boste in že v jesenskih mesecih lahko pričakujete nek dogovor, zavezo ali pa resno ljubezensko zvezo.

to mi pa ni čisto jasno, kak lahko pričakujem kaj. glede na to, da nisem mela nekih avantur. in v bistvu delam revizijo in spremembe. moje drugačno delovanje pa gre bolj v smeri spontanosti, nenačrtovanosti...delovanje v smislu "prepusti se toku"...in zgleda bo uspešno do jeseni, ali pač ;)

Hvala Tea za tak fajni horoskop!!!