Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma VI  (Read 203152 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma VI
« Reply #45 on: May 08, 2008, 10:23:09 PM »
tokrat sem sanjala, da sem skrivala nekega manjšega medvedka.

Živega ali igračko?
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #46 on: May 08, 2008, 10:51:09 PM »
hmmm, mislim, da je bil živa igračka  ??? meni se zdi - ampak velikosti človeške dlani (mislim, da sem se celo pogovarjala z njim)

mene bolj bega zbornica.....

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #47 on: May 08, 2008, 11:36:00 PM »
Zakaj pa zbornica? Kakšen poseben vtis?
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #48 on: May 10, 2008, 07:48:48 PM »
kaj pa vem.... do te zbornice sem imela pravzaprav "več pravic" (čeprav tega nisem izkoriščala) in večkrat dostop (tudi v prostem času oz. izven mojega šolanja tam), kot pa ostali učenci. drugače pa nobenih posebnih čustev do tega prostora.

morda pa medvedek....? govoreča igračka?

kaj pa vem....

Offline klarus

• Mojster
« Reply #49 on: May 11, 2008, 09:14:30 AM »
sanjala sem, da je ena ful dobra prijatlca prišla h men in mi rekla,da je na polno luno zanosla :D

hec je v tem, da si res želi še 4. otročička in da dejansko to z njenim možem planirata :)
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
« Reply #50 on: May 11, 2008, 11:38:58 AM »
kaj menis; razkosen, pokoncen, zrel pav čez cesto prečkal mi je pot,ko sem se peljal s svojim avtom
Po ciganskem izročilu je pav zlovešča ptica, ki prinaša srečo  ;D
Sicer pa resnica ni daleč od tega. Pogled na razkošnost pavjega perja označuje pisano raznolikost življenja, blagostanje  in ujemanje z bližnjimi.
tako je, regina, hvala  ;)
let it be

Offline klarus

• Mojster
« Reply #51 on: May 11, 2008, 12:46:46 PM »
sanjala sem, da je ena ful dobra prijatlca prišla h men in mi rekla,da je na polno luno zanosla :D

hec je v tem, da si res želi še 4. otročička in da dejansko to z njenim možem planirata :)
kera fora ;D
sem poklicala prijatlco, da ji povem za sanje..in ko ji povem, mi ona razloži da se bo to res zgodilo....ker si želita punčko, bota tega otročička naredla po nekem lunarnem sistemu al nekaj takega....in točn vikend pred polno luno naj bi bil idealn čas....ta način naj bi bil 85% uspešen
There is
One Mind,
One Truth,

moja karta

9ZK 822

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #52 on: May 11, 2008, 04:15:09 PM »
kaj pa vem.... do te zbornice sem imela pravzaprav "več pravic" (čeprav tega nisem izkoriščala) in večkrat dostop (tudi v prostem času oz. izven mojega šolanja tam), kot pa ostali učenci. drugače pa nobenih posebnih čustev do tega prostora.

morda pa medvedek....? govoreča igračka?

kaj pa vem....

Že zato, ker je mama isto noč sanjala o tebi, verjetno gre "samo" za refleksijo nekega dogodka.
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #53 on: May 11, 2008, 04:16:52 PM »

kera fora ;D
sem poklicala prijatlco, da ji povem za sanje..in ko ji povem, mi ona razloži da se bo to res zgodilo....ker si želita punčko, bota tega otročička naredla po nekem lunarnem sistemu al nekaj takega....in točn vikend pred polno luno naj bi bil idealn čas....ta način naj bi bil 85% uspešen

Vso srečo. Držim pesti za ugoden čas.   ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #54 on: May 11, 2008, 07:27:06 PM »
Že zato, ker je mama isto noč sanjala o tebi, verjetno gre "samo" za refleksijo nekega dogodka.

ampak danes spet ponoči sanjala o zbornici.... tokrat v povezavi z mojo simpatijo in mojo najboljšo prijateljico. moja simpatija je povabila na sestanek v zbornico mojo prijateljico. jaz sem bila malce žalostna, ker sem "izpadla" iz izbora  ;) ampak sledila je rožica s sporočilcem, da pa mene želi videti osebno (in ne službeno) in napotke kje naj ga počakam, da se srečava  ;D

potem so se sanje sicer nadaljevale v neko čudno situacijo, ko sem čakala na "dejt" z mojo simpatijo, vmes se je pojavil prijateljičin bivši, ki mi pa niti malo ni všeč in sem z muko prestajala njegovo prisotnost (kot tudi v budnem svetu).

podrobno pa se spomnim ročne ure moje simpatije. držala sem jo v rokah in jo gledala. ne vem v kakšni povezavi sem jo imela v roki ... ampak zelo izrazita je bila, se jo res dobro spomnim....

potem so bile še ene sanje katere pa mislim, da sem dojela njihovo sporočilo sama po sebi. so zelo osebne in ti jih kdaj zaupam na OS ali pa ob kavici.  :)
« Last Edit: May 11, 2008, 07:44:19 PM by Amfitrita »

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #55 on: May 12, 2008, 07:19:03 AM »
Sanjao sam samo nju
lalalalal :D
Theta Practitioner™

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #56 on: May 12, 2008, 08:35:46 AM »
ampak danes spet ponoči sanjala o zbornici....

Ja, če se ti simbolika ponavlja, v tem okolju pa si bila dejansko veliko prisotna, razmisli o svojih takratnih občutkih in jih primerjaj s sedanjostjo.
Nekaj namigov: zbornica je prostor, kjer se zbirajo ljudje z "avtoriteto" v slabem in dobrem pomenu. Torej se vprašaj, če si pripravljena  sprejet tudi kakšen nasvet in vodstvo, ali pa se preveč naslanjaš na neko avtoriteto, oziroma vodstvo, ko iščeš neko svojo, samostojno pot. Vzorec lahko tudi pokaže, če si odvisna od nenehnega iskanja potrditve in pohvale, brez tega ne upaš narediti koraka naprej ali pa verjameš le sebi, morda celo pretirano. Včasih tudi ni nokogar, ki bi naše sposobnosti ali napredek sploh opazil, nekateri pa se znajo tudi pretirano hvalit in razkazovat. V zbornico lahko prideš tudi zaradi nekih razdiralnih vzgibov, ki jih je treba disciplinirati ali zaradi iskanja nekih pravih odgovorov. Lahko, da  potrebuješ samo potrditev, da ravnaš prav, da pravilno razmišljaš, torej odobravajoč glas za svoja pretekla ali pa prihodnja dejanja, lahko pa zaupaš samo bolj samozavestnim od sebe ali se celo naslanjaš na posameznike, ki so "samo" glasni. Itd, itd, veliko je tega, kar zbornica dejansko predstavlja, še več pa verjetno tvojih lastnih spominov, ki se ne navezujejo samo na ta prostor, ampak tudi na posamezne ljudi, ki si jih v njem srečevala.
Kar zajetna domača naloga, imaš kaj razmišljat, ostalo pa, kot si rekla - ob kavici.  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline klarus

• Mojster
« Reply #57 on: May 12, 2008, 09:09:40 AM »
js tud...
zanimivo je to, da sem do sedaj samo za sebe sanjala....kaj se bo zgodilo..
sedaj je prvič da sem dobila sporočilo za koga drugega :)
There is
One Mind,
One Truth,

moja karta

9ZK 822

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #58 on: May 12, 2008, 04:21:01 PM »
js tud...
zanimivo je to, da sem do sedaj samo za sebe sanjala....kaj se bo zgodilo..
sedaj je prvič da sem dobila sporočilo za koga drugega :)

Taka sporočila so v največji meri odvisna od tega, kako intenzivno in na kakšen način si z nekom povezana. Očitno vama s kolegice energije dobro tečejo.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline klarus

• Mojster
« Reply #59 on: May 12, 2008, 04:27:02 PM »
ne vidima se kaj pogosto....tud čujema se ne...je pa res, da sma pa na isti valovni dolžini :)
zanimivo
There is
One Mind,
One Truth,

moja karta

9ZK 822