Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma VI  (Read 203169 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Princes

• Mojster
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma VI
« Reply #90 on: May 26, 2008, 11:07:49 AM »
Draga Regina, veseli me, da si boljšega počutja in da boš vsak dan bolje. Saj te angelčki varujejo :)

Prejšnjo noč sem imela sanje, v katerih sem imela lepega fantička - dojenčka. Bil je pravi angelček s zlatimi skodranimi lasmi. Zanimiv je bil detajl, ko je napočil trenutek, da bo shodil. Mislila sem, da ga bom morala držati za roke, ampak on je kar skodil brez pomoči.

Iz teh sanj si razlagam, da bo nek moj načrt "kar shodil", da ne bo težav. Ali se motim?
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #91 on: May 26, 2008, 02:08:37 PM »
Pozdravljena Regina,
no jaz pa sem danes sanjala (ponovno) naso Tajo  :) in njeno prijateljico, ki je se nikoli nisem videla. Tisti prijateljici sem skoz govorila kako lepe oci ima (je imela res lepe in velike oci). Me pa smo se skrivale v eni sobi pred neznanimi moskimi.  :D
Vsake toliko casa sva sle jaz in njena prijateljica ven.
Podrobnosti se toliko ne spomnim, vem, da sem veckrat odpirala vrata in zapirala. Tudi od avta.
Uzivaj Regina in pozdravi se  :-* (sledim, da je nekaj na tvojem zdr podrocju).
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #92 on: May 26, 2008, 04:06:56 PM »
Iz teh sanj si razlagam, da bo nek moj načrt "kar shodil", da ne bo težav. Ali se motim?

Hvala za lepe želje, Princes.  :)

Nič se ne motiš in celo zelo dobro čutiš, da se lahko zaneseš nase, ker bodo tvoji načrti lepo stekli in brez tuje pomoči. 
Tega zlatolasega kodrastega dečka razumem kot zapleteno finančno stanje, ki se sedaj umirja, mislim pa, da gre še za katero drugo področje, na katerem si svoje ideje in želje kar nekaj časa pestovala. Če gre za neke bolj duhovne sfere, jih boš lahko sedaj, ko boš bolj sproščeno zadihala, razvila do popolnosti.

Srečno v spremembo, Princes.  ;)

Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #93 on: May 26, 2008, 04:30:39 PM »
Pozdravljena Regina,
no jaz pa sem danes sanjala (ponovno) naso Tajo  :) in njeno prijateljico, ki je se nikoli nisem videla. Tisti prijateljici sem skoz govorila kako lepe oci ima (je imela res lepe in velike oci). Me pa smo se skrivale v eni sobi pred neznanimi moskimi.  :D
Podrobnosti se toliko ne spomnim, vem, da sem veckrat odpirala vrata in zapirala. Tudi od avta.

Ja, neki "stari grehi" s hrbtenico me bašejo, ampak ni vrag, da se jih ne rešim. Zdaj se pač malo crkljam, potem pa se jih lotim z vsemi sredstvi.  ;D

S Tajo sta očitno postali pravi prijateljici, v pravem pomenu besede. Katera na katero tako pozitivno vpliva, je težko reči, ker Tajinih sanj ne poznam, ti pa kot da so se ti ob njej razširila neka nova obzorja in si očitno zacvetela. Koliko sem sledila, sta bili skupaj na potovanju, če se tudi sicer veliko družita, pa toliko bolje za obe.  ;)
Drugi del sanj je nekoliko težje pojasniti, ker se ne spomniš podrobnosti. V osnovi pa tudi v tem primeru gre za osebni razvoj, samozavedanje in odnose z drugimi. Za nekaterimi ljudmi, situacijami, izkušnjami...je pač treba vrata zapreti, da se odprejo neke druge možnosti in priložnosti.

Vse lepo ti želim tudi v prihodnje.  ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Princes

• Mojster
« Reply #94 on: May 26, 2008, 04:44:58 PM »

Hvala za lepe želje, Princes.  :)

Nič se ne motiš in celo zelo dobro čutiš, da se lahko zaneseš nase, ker bodo tvoji načrti lepo stekli in brez tuje pomoči. 
Tega zlatolasega kodrastega dečka razumem kot zapleteno finančno stanje, ki se sedaj umirja, mislim pa, da gre še za katero drugo področje, na katerem si svoje ideje in želje kar nekaj časa pestovala. Če gre za neke bolj duhovne sfere, jih boš lahko sedaj, ko boš bolj sproščeno zadihala, razvila do popolnosti.

Srečno v spremembo, Princes.  ;)

Draga Regina hvala. Mislim, da bo šlo za "duhovne sfere". Hvala tudi mojim sanjam, dajejo mi spodbudo :)

Veš, ti moram povedati, da sem zadnjič, ko sem bila v Ljudskem vrtu na otvoritveni tekmi in smo sedeli baje vzporedno z glavno knjižnico v Mariboru, no tako so mi rekli, mislila nate. Upam, da se ti je takrat kaj zahlipalo :)
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #95 on: May 26, 2008, 04:53:45 PM »
Ja, drži. Stadion je precej blizu knjižnice in lepo, da si se spomnila name.  ;)
Čisto mogoče je, da si me tudi "poklicala", ker sem se takoj ob že znanem hrupu, ki ponavadi spremlja navijače, tudi sama spomnila, da si nekje na forumu omenila, da greš na otvoritev. Upam, da si tudi uživala.  ;)   
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #96 on: May 26, 2008, 07:59:08 PM »
Pozdravljena Regina,

Ja, neki "stari grehi" s hrbtenico me bašejo, ampak ni vrag, da se jih ne rešim. Zdaj se pač malo crkljam, potem pa se jih lotim z vsemi sredstvi.  ;D

S Tajo sta očitno postali pravi prijateljici, v pravem pomenu besede. Katera na katero tako pozitivno vpliva, je težko reči, ker Tajinih sanj ne poznam, ti pa kot da so se ti ob njej razširila neka nova obzorja in si očitno zacvetela. Koliko sem sledila, sta bili skupaj na potovanju, če se tudi sicer veliko družita, pa toliko bolje za obe.  ;)
Drugi del sanj je nekoliko težje pojasniti, ker se ne spomniš podrobnosti. V osnovi pa tudi v tem primeru gre za osebni razvoj, samozavedanje in odnose z drugimi. Za nekaterimi ljudmi, situacijami, izkušnjami...je pač treba vrata zapreti, da se odprejo neke druge možnosti in priložnosti.

Vse lepo ti želim tudi v prihodnje.  ;)

Oui, oui!
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #97 on: May 26, 2008, 09:45:50 PM »
www.sepet-sanj.com

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #98 on: May 28, 2008, 08:10:49 AM »
Danes sem sanjala, da sem bila na zabavi pri prijateljici; prijetno smo se družili in pogovarjali, bilo nas je kar nekaj ljudi. In ko sem želela oditi ( tudi ostali so odhajali, ker je bilio potrebno po navodilu nekega stanovalca, hišnika, odmakniti naše avtomobile ) sem iskala svoj čevlje. Hodila sem po celem stanovanju in povsod so bili čevlji - po tleh, na postelji, v omarah itd....svojih pa nikaor nisem mogla najti.

Kaj bi rekla Regina - glede na to, da npr. nisem odšla kar brez čevljev, ampak sem jih iskala...ker jih nisem našla, sem bila na nek način prisiljena ostati....je v teh sanjah več simbolike ( čevlji?) ali si jih lahko v realnost prevedem " brez prevoda "?

Hvala za pomoč, Regina  ;)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #99 on: May 28, 2008, 10:50:55 AM »
Hej, hej, prijateljičina prijateljica,  ;D saj veš, v tej simboliki je cel kup asociacij, ki jih lahko mirno preneseš v življenje, po drugi strani pa te sanje res ne rabijo prevoda.
Sigurno bi najraje kar "tam" ostala.  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #100 on: May 28, 2008, 10:53:39 AM »
Hej, hej, prijateljičina prijateljica,  ;D saj veš, v tej simboliki je cel kup asociacij, ki jih lahko mirno preneseš v življenje, po drugi strani pa te sanje res ne rabijo prevoda.
Sigurno bi najraje kar "tam" ostala.  ;D

;D ;D ;D

res..imaš prav, kar tam bi ostala...mogoče pa hmmmm  ;D pa prijateljico bi s sabo odpeljala, to zagotovo  ;) :D

hvala Regina  :-*

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #101 on: May 28, 2008, 11:10:43 AM »
Danasnje sanje so bile sestavljene iz vec sanj, ki jih lahko povezem (v smislu, da jaz vidim povezavo :D ).

V prvi sem cistila akvarij pri stari mami doma, saj filter ni delal in je bila voda umazana, ribe pa so komaj zivele. Stara mama pa je kuhala vecerjo oz. kosilo, dedek (ki je sicer pokojen) pa je hodil po stanovanju in bil ves zivcen- mislim, da je nekaj iskal.

Zgornje sanje se nekako razumem, za tele pa nisem sigurna.

Bila sem na res ogromni ladji in smo prisli v pristanisce, kjer smo iskali "parkirisce". Luka je bila ob puscavi, saj se je videla le mivka, nikjer drevesa oz. zelenje. Ladjo smo uspesno parkirali- cisto narahlo smo dregnili sosednjo ladjo. Nekdo je rekel, da mu ni vsec, da smo na koncu ladje in bomo morali hoditi, da se izkrcamo.

Sicer berem, da je ladja pozitiven simbol, prav tako pristanisce, vendar je bila atmosfera "suhoparna" in besede osebe so me zmotile, saj par korakov pa res ni tezko narediti. Sanje se spet vrtijo okoli istega, teh zadnjih sanj pa ne vem kako naj jih razumem- pozitivno ali ne?

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #102 on: May 28, 2008, 01:09:23 PM »
pa prijateljico bi s sabo odpeljala, to zagotovo  ;) :D

V to pa sploh ne dvomim  ;D

Lepo se imej in še naprej uživaj v svojih potovanjih. Tako ali drugače.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #103 on: May 28, 2008, 01:15:22 PM »
Sicer berem, da je ladja pozitiven simbol, prav tako pristanisce, vendar je bila atmosfera "suhoparna" in besede osebe so me zmotile, saj par korakov pa res ni tezko narediti. Sanje se spet vrtijo okoli istega, teh zadnjih sanj pa ne vem kako naj jih razumem- pozitivno ali ne?

Ti bi očitno tudi najraje kar tam ostala, kaj?  ;D Nič negativnega ne vidim v teh sanjah, le malo si otožna. Zakaj le?  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #104 on: May 28, 2008, 01:25:54 PM »
Kje pa? Jaz nisem sla nikamor :D bi pa z VESELJEM kam sla ;)

Hvala, Regina!