Hhhhhmmmmmm ...
Kljub vsem nenavadnim "dogodkom" v sanjah sem se dobro pocutila. Tisti trebuh, neznanec in ribe me niso nic iztirile
V grobem rečeno je trebuh simbol ženske plodnosti, bivališče dobrih instinktov in prepoznavanje občutkov, moška roka na njem pa izraža potrebo po nežnosti in zaščiti. Ribe so falusni simbol, predstavljajo ciklično obnovo, življenje in plodnost, nezavedno, ki postaja vidno, čustvene globine itd, v psihološkem smislu osebne izkušnje, rast, razvoj, umiritev, itd. Bolj je trebuh okrogel, večja je sreča, dobiček, napredovanje, čast...Isto velja za ribe, v povezavi z luskami in redom na krožniku pa je poudarek še večji. Zanimivo je, da je tudi rumena obleka pomensko zelo dobro vključena v sanje. Je barva dobre intuicije, sreče, čustev... in ker je bila obleka točno taka, kot ti je všeč, ti omogoča sposobnost presojanja in odločanja, sama po sebi pa varuje tvojo "kožo". Velika družba te ni zanimala, torej si se osredotičila in posvetila samo sebi.
Srečnica ti, da nisi noseča?

Simbole sem res zelo posplošila, ampak v mejah sanjske vsebine bi res lahko šlo za namig ali pa preprosto za to, da si podzavestno želiš sprostiiti tisti materinski nagon, ki je pač v vsaki ženski in se ta prebudi zaradi nekih okoliščin, ki so povezane s čustvi. Lahko tudi gre preprosto za mesečni ciklus ali pa je pomen povezan s prebavnimi motnjami, napenjanjem, polnim mehurjem, itd.
Zdaj pa še s pihičnega vidika: prijetno življenje, notranje ravnovesje, nova spoznanja, občutek zadovoljstva in sreče, želja po ljubezni...
Moški ti je nekaj govoril na uho. Kaj od naštetega si si najbolj želela slišat?

Lep dan ti želim