Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma VI  (Read 203172 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma VI
« Reply #105 on: May 28, 2008, 01:44:41 PM »
Oja, pa si bila. V tisti tvoji trgovini ti ni bilo nič hudega in si točno vedela, kaj hočeš.  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
« Reply #106 on: May 28, 2008, 02:35:08 PM »
hoj Regina!

Evo me malo v tvoji sobici...saj sanjam tako ne...hihihihi...saj vem da, pa se ne spomnim...

samo pozdravit sem te prišla...upam, da si vsak dan boljša...

lepo bodi  :D
...človek ni le skupek celic svojega telesa, ampak odsev svojih misli...      M. Kojc

DZK število - 656

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #107 on: May 28, 2008, 08:51:26 PM »
Hoj, hoj, mavrica  ;D
Takih pozdravčkov sem pa vedno vesela. Veš, da sem že bolje in če bo po sreči, upam vsaj, da se drugi teden počasi vrnem v življenje. Yesss   :D

Se vidimo  ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #108 on: May 30, 2008, 02:49:46 PM »
Pozdravljena Regina!

Jogi ali posteljo bo treba zamenjat, kaksne sanje  :P

Morala sem biti na kaksnem slavnostnem dogodku. Sedeli smo nekje na odprtem. Velika druzba, vsi urejeni, ampak nisem posebne pozornosti posvecala mnozici, tako tudi ne vem, ce sem koga poznala...
Sedela sem na stolu, na moji desni moski, ki ga nisem videla. Jaz sem na sebi imela rumeno obleko (taksno, ki si jo zelim ...  ::) ).
Moska dlan (od tega na desni), je bila na mojem trebuhu. In trebuh se je vedno bolj vecal.  :o Nekako ... nosecniski je deloval! Gledala sem dlan, njega pa nisem pogledala. Nekaj mi je se sepetal v uho (ponovno zmes francoscine in arabscine) - maroski "filmi" se ocitno niso odsli iz glave.
Pred mano, na mizi je bil kroznik - ocitno namenjen meni. Na njemu so bile ribe. Zanimivo, da so ribe bile sveze, kot pravkar ulovljene! Svetile so se - luske. So pa bile lepo zlozene - glave skupaj, repi skupaj in tudi do roba kroznika so bile.

Hhhhhmmmmmm ...

Kljub vsem nenavadnim "dogodkom" v sanjah sem se dobro pocutila. Tisti trebuh, neznanec in ribe me niso nic iztirile.
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #109 on: May 31, 2008, 10:35:17 AM »

Hhhhhmmmmmm ...

Kljub vsem nenavadnim "dogodkom" v sanjah sem se dobro pocutila. Tisti trebuh, neznanec in ribe me niso nic iztirile

V grobem rečeno je trebuh simbol ženske plodnosti, bivališče dobrih instinktov in prepoznavanje občutkov, moška roka na njem pa izraža potrebo po nežnosti in zaščiti. Ribe so falusni simbol, predstavljajo ciklično obnovo, življenje in plodnost, nezavedno, ki postaja vidno, čustvene globine itd, v psihološkem smislu osebne izkušnje, rast, razvoj, umiritev, itd.  Bolj je trebuh okrogel, večja je sreča, dobiček, napredovanje, čast...Isto velja za ribe, v povezavi z luskami in redom na krožniku pa je poudarek še večji.  Zanimivo je, da je tudi rumena obleka pomensko zelo dobro vključena v sanje. Je barva dobre intuicije, sreče, čustev... in ker je bila obleka točno taka, kot ti je všeč, ti omogoča sposobnost presojanja in odločanja, sama po sebi pa varuje tvojo "kožo". Velika družba te ni zanimala, torej si se osredotičila in posvetila samo sebi.
Srečnica ti, da nisi noseča?  ;D
Simbole sem res zelo posplošila, ampak v mejah sanjske vsebine bi res lahko šlo za namig ali pa preprosto za to, da si podzavestno želiš sprostiiti tisti materinski nagon, ki je pač v vsaki ženski in se ta prebudi zaradi nekih okoliščin, ki so povezane s čustvi. Lahko tudi gre preprosto za mesečni ciklus ali pa je pomen povezan s prebavnimi motnjami, napenjanjem, polnim mehurjem, itd.
Zdaj pa še s pihičnega vidika: prijetno življenje, notranje ravnovesje, nova spoznanja, občutek zadovoljstva in sreče, želja po ljubezni...
Moški ti je nekaj govoril na uho. Kaj od naštetega si si najbolj želela slišat?  ;D
Lep dan ti želim   ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #110 on: June 01, 2008, 03:58:39 PM »
Regina, hvala za tako obsirno razlago.
Vse sem si zapisala, tako da ce me se kdaj "oplazi" v sanjah kaksna riba ... da vem.  ;D

? ? ?
No, no, no !!!
Ni se moj cas.  ;D Se pa usklajuje s Teino napovedjo o moji plodnosti.

V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #111 on: June 01, 2008, 04:04:02 PM »
Vceraj sem sanjala, da se vozim v avtomobilu. Bila je noc. Ustavim se na bencinski crpalki. Nikogar ni. Nato pristopi k meni mlad moski in zeli natankat bencin. Jaz mu recem, da zelim bencin v zaprti plasticni posodi (ne vem zakaj). On noce in vztraja, da bi natankal avto. Potem pustim. (Ceprav sploh ne vem zakaj sem prisla na bencinsko crpalko, ker v sanjah nisem imela obcutka, da avto potrebuje gorivo!)
Odpeljem se in nekoga klicem (opet musko)  :o  ;D Na glas ponavljam cifro, katero klicem: 1,2,1_ (se nadaljuje, vendar se preostanka ne spomnim).
In prav to crtico ponovim.
Smesno, saj crtice na gsm oz telefonu ni za klicat.

Da niso te bencinske cevi za natankat spet kaksni falusi.  :D

Lep pozdrav
in

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #112 on: June 01, 2008, 04:10:41 PM »
Moški ti je nekaj govoril na uho. Kaj od naštetega si si najbolj želela slišat?  ;D

[/quote]

V stilu:

;D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #113 on: June 01, 2008, 08:07:21 PM »
Vse sem si zapisala, tako da ce me se kdaj "oplazi" v sanjah kaksna riba ... da vem.  ;D

? ? ?
No, no, no !!!

No, saj nisem rekla, da so ribe povezane samo s plodnostjo.  ;D Ko v sanjah skušaš razvozlat nek simbol, ga je treba na neki način povezati z ostalim dogajanjem in ga "potrditi" na več načinov. Pač v tem smislu, kot bi ti Tea rekla, da ni vse odvisno samo od enega planeta in hiše, ampak tudi od tega, kdo je vladar in medsebojnih aspektov.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #114 on: June 01, 2008, 08:20:44 PM »

Po Freudu, itak da so  ;D pa še precej analogije je v tem. Bencin tudi eksplodira 1, 2, 3, lahko pa vajo ponavljaš in šteješ 1,2,1 dokler se ne pojavi črtica _ Testiranje s Clear Blue mislim :D

;D Ti si pa res polna energije.
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #115 on: June 01, 2008, 09:26:00 PM »

? ? ?
No, no, no !!!

No, saj nisem rekla, da so ribe povezane samo s plodnostjo.  ;D Ko v sanjah skušaš razvozlat nek simbol, ga je treba na neki način povezati z ostalim dogajanjem in ga "potrditi" na več načinov. Pač v tem smislu, kot bi ti Tea rekla, da ni vse odvisno samo od enega planeta in hiše, ampak tudi od tega, kdo je vladar in medsebojnih aspektov.  ;)

Razumem!
 :)

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #116 on: June 01, 2008, 09:31:13 PM »

Po Freudu, itak da so  ;D pa še precej analogije je v tem. Bencin tudi eksplodira 1, 2, 3, lahko pa vajo ponavljaš in šteješ 1,2,1 dokler se ne pojavi črtica _ Testiranje s Clear Blue mislim :D

;D Ti si pa res polna energije.

:o
Zdaj pa ze cvikam.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #117 on: June 01, 2008, 10:25:07 PM »
Ehhh, ne no Azra. Zadnje sanje so lahko samo posledica prejšnih in nakopičenih info.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #118 on: June 02, 2008, 02:41:18 AM »
O.k.  ::)
Od danes naprej bodo spet normalne.  ;)
Pozdravcek

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #119 on: June 02, 2008, 03:13:59 PM »
V sanjah sem pisala e-mail, vendar sem se skozi motila v pisanju naslova - komu poslati.
Ne vem: ali sem slabo videla, ali mi pa crke niso sle od rok kot ponavadi.
 :-X
Lepo bodi Regina.
Kako je okrevanja?