Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma VI  (Read 203163 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma VI
« Reply #120 on: June 02, 2008, 03:55:31 PM »
Hvala, Azra. Zdaj pa že funkcioniram.  ;D

Če ti naslov ni šel od rok, še stvar ni dovolj "oblikovana". Včasih se sporočilo glasi: pusti glavi, da vlada srcu, včasih pa obratno.
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #121 on: June 02, 2008, 09:41:43 PM »
Regina, hvala.
Bomo videli kaksno bo danasnjo nadaljevanje.
 :)
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #122 on: June 05, 2008, 03:05:54 PM »
Regina, lep pozdrav ...
zanimivo, da sem se svojih danasnjih sanj spomnila komaj danes, ko sem sla cez mesto in videla "dva tipa" ki sta bila podobna "udelezencema" v mojih nocnih dogodivscinah.  :D
Torej ...
Bila sem nekje zunaj, vec nas je bilo. Nepoznani ljudje, a sem z vsemi komunicirala. Bila je zabava. Plesali smo. Ampak vsak je plesal zase, na svoji strani sobe (ogromen prostor). Poleg vseh sta bila tudi dva moska, ki sta plesala skupaj. Jaz sem se jima pridruzila, tudi pogovarjali smo se. Prijetna druzba. Potem sem sla do ostalih in so mi namignili, ces: geja sta. Meni se ni zdelo nic taksnega, a nihce izmed ostalih ni plesal z njima, se pogovarjal. Vsak se je drzal zase...
Potem smo skupaj odsli drugam. Spet smo plesali.  :D Od lokala do lokala smo se vozili z avtom.
Joj smo preplesali.  ;D

Uzivajte v dezku ...  :-*
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #123 on: June 05, 2008, 04:19:12 PM »
[Joj smo preplesali.  ;D

Kar tako naprej, Azra. Predaj se ritmu življenja.  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #124 on: June 05, 2008, 06:07:34 PM »
[Joj smo preplesali.  ;D

Kar tako naprej, Azra. Predaj se ritmu življenja.  ;D

Predvidevam, da mi kaze dobro.  ;)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #125 on: June 05, 2008, 07:24:23 PM »
Itak.  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #127 on: June 07, 2008, 06:17:26 PM »
V sanjah sem (ponovno) dolgo odlocala ...
najprej za hrano iz menija (vsi ostali so ze narocili), potem pa se kozmetiko iz kataloga.
Najprej sem hotela eno, potem drugo ... cisto nesigurna sem bila, ostali pa so cakali ...
 :-\
Na koncu sem se odlocila, ampak se vedno nisem bila pripricana, ce to res zelim. (?)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #128 on: June 08, 2008, 11:31:51 AM »
Hrana je duhovna hrana, kozmetika pa v sanjah ne vpliva na zunanji izgled, ampak predstavlja neke vrste zaščitno sredstvo. Bodi ponosna nase in ne imej slabe vesti, če hočeš biti "samo" to, kar si.  ;)
Pa lep dan ti želim. ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #129 on: June 08, 2008, 12:48:35 PM »
Hvala Regina.
Bom se dalje izbirala in se odlocala.
Spet sem videla lepe oci ...  ::)
Uzivaj v nedelji
 :-*

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #130 on: June 12, 2008, 09:21:54 AM »
Dan dober, dan deževen...

Jaz pa zadnje čase sanjam samo moške ;) Očitno me ne nekaj daje :o
Danes ponoči sem sanjala, da smo bili 2 para in smo gledali nogomet (itak). V glavnem jaz sem skoz svojega partnerja spraševala, če me ima sploh rad.
Potem pa sem sanjala, da sem bila v trgovini, pa v službi, pa ne vem kje še...ko sem prišla do avtomobila je hotel v moj avto en moški, mislim, da sem ga celo poznala, ki je bil precej pijan. Ko sem stopila v avto, se niso dala zapreti vrata od znotraj, zato sem stopila po gasu in speljala, da ni mogel vstopiti. V sebi sem čutila strah. V glavnem, ko sem to povedala enemu od mojih sorodnikov, mi je rekel, da bi ga pa vendarle lahko peljala, saj se poznamo. Jaz pa sem rekla, da je bil tako nadelan, da sem se ga bala, da mi kaj naredi. Potem pa sem se zbudila, ker sem imela očitno prisluhe in sem slišala, da je nekaj zaropotalo pri vhodnih vratih.

Kaj pa bi to bilo Regina????
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #131 on: June 12, 2008, 09:53:58 AM »
Živio, Nena! ;D
Očitno imaš opravka s tistim delom svoje moške polovice, ki pooseblja prepuščanje in nepopustljivost. Nekaj v tej podobi te opogumlja, pa bi jo rada bolj razvila in v moških vrlinah iskala moč, neka druga pa te na nek način zavira, pa bi rada, da izgine. Tega pijanega moškega seveda dobro poznaš, saj je tvoja "senca" ampak ga ne moreš vzeti za "svojega", ker je v njem nekaj nespodobnega in ti vest ne dopušča, da bi se vdajala negativnim nagnjenjem.
Nekaj dela še bo. Prehitro si se zbudila, ampak saj si vztrajna punca.  ;)

Lepo se imej še naprej.  :-*
www.sepet-sanj.com

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #132 on: June 12, 2008, 09:55:45 AM »
madonca, to pa je že skoraj scarry....  :o

pred tremi dnevi sem si pod blazino dala vilinski simbol za sanje in lažje razumevanje le-teh... pravzaprav zadnje tri dni zelo slabo spim.... prebujam se v polsnu in sanjam prostor, v katerem spim v povezavi z dogajanji, ki so se mi zgodili pretekli dan. ampak ni panike. danes sem sanjala ful nejasne sanje, malce sem bila v gozdu, malce na in ob vodi, bila sem v družbi z raznimi ljudmi, sanjala sem spet o živalih. spomnim se, da sem se po telefonu zelo dolgo pogovarjala z enim človekom, ki ga ne poznam, naj pa bi bil moj znanec iz moje, turistične stroke....ko sva nehala, sem pogledala na telefon, kjer je bila zapisana tel. številka.... seveda si je nisem zapomnila...

ampak kaj se je zgodilo pravkar: danes sem se odločila, da izjemoma  ;) ne bom šla 2 uri prej v službo, ker sem že tako in tako izčrpana in bom šla raje malo na splet pogledat kaj se kaj dogaja na forumih  :D po zelo dolgem času sem šla prelistat LNF, od koder me je pot zanesla na spletno stran Tadeja Pretnerja. Sicer sem se na LNF že pred leti nekajkrat pogovarjala z njim, ampak ga ne poznam. Zdi se mi zelo zanimiv človek. potem sem brskala po njegovi strani in seveda sem se znašla na linku s kontakti. kaj misliš, Regina, katera številka se mi je pojavila pred očmi?  :o ;)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #133 on: June 12, 2008, 09:57:43 AM »
Pretnerjeva?  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #134 on: June 12, 2008, 10:01:11 AM »
 ;D   jp    ??? :o ???