madonca, to pa je že skoraj scarry....

pred tremi dnevi sem si pod blazino dala vilinski simbol za sanje in lažje razumevanje le-teh... pravzaprav zadnje tri dni zelo slabo spim.... prebujam se v polsnu in sanjam prostor, v katerem spim v povezavi z dogajanji, ki so se mi zgodili pretekli dan. ampak ni panike. danes sem sanjala ful nejasne sanje, malce sem bila v gozdu, malce na in ob vodi, bila sem v družbi z raznimi ljudmi, sanjala sem spet o živalih. spomnim se, da sem se po telefonu zelo dolgo pogovarjala z enim človekom, ki ga ne poznam, naj pa bi bil moj znanec iz moje, turistične stroke....ko sva nehala, sem pogledala na telefon, kjer je bila zapisana tel. številka.... seveda si je nisem zapomnila...
ampak kaj se je zgodilo pravkar: danes sem se odločila, da izjemoma

ne bom šla 2 uri prej v službo, ker sem že tako in tako izčrpana in bom šla raje malo na splet pogledat kaj se kaj dogaja na forumih

po zelo dolgem času sem šla prelistat LNF, od koder me je pot zanesla na spletno stran Tadeja Pretnerja. Sicer sem se na LNF že pred leti nekajkrat pogovarjala z njim, ampak ga ne poznam. Zdi se mi zelo zanimiv človek. potem sem brskala po njegovi strani in seveda sem se znašla na linku s kontakti. kaj misliš, Regina, katera številka se mi je pojavila pred očmi?