Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma VI  (Read 203164 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma VI
« Reply #195 on: July 04, 2008, 07:43:22 AM »
oh ti, hvala vam ;D na to pa sploh nisem pomislil, hohoh, bom vedu za drugic :D
let it be

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #196 on: July 04, 2008, 09:18:34 AM »
Ojla...meni se je pa danes sanjalo o samih tortah in o celi sobi sami slaščic...ena sodelavka mi je hotela odrezati kos torte pa se ja kar razletela...vse to se je dogajalo v službi,kot da je ta sodelavka nekaj proslavljala :) ;) ;) :D

Offline ArOla

• Novinec
  • *
  • ...kar od srca pride, se srčka prime...
« Reply #197 on: July 04, 2008, 09:59:51 AM »

Ali pa jaz: avtobusna postaja, mize, stoli, šola, učiteljica in spet moj pokojni atek na televiziji, medicinska sestra, karte, glasba, kit, čisto mirno morje, svetloba, jaz, tema, spanje nekje, bežanje, sneg, trava, vrač, čarovnija aja pa nonstop me je nekdo spremljav katerega obraza nisem ne videla ne poznala... uglavnem živa zmeda... joj, joj... :o

...nič ni tako dragoceno, kot tisti del tebe, ki je v drugih in tisti del drugih, ki je v tebi...

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #198 on: July 04, 2008, 12:18:16 PM »
Ojla...meni se je pa danes sanjalo o samih tortah in o celi sobi sami slaščic...ena sodelavka mi je hotela odrezati kos torte pa se ja kar razletela...vse to se je dogajalo v službi,kot da je ta sodelavka nekaj proslavljala :) ;) ;) :D

Sladkosti življenja?   ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #199 on: July 04, 2008, 12:19:34 PM »

Ali pa jaz: avtobusna postaja, mize, stoli, šola, učiteljica in spet moj pokojni atek na televiziji, medicinska sestra, karte, glasba, kit, čisto mirno morje, svetloba, jaz, tema, spanje nekje, bežanje, sneg, trava, vrač, čarovnija aja pa nonstop me je nekdo spremljav katerega obraza nisem ne videla ne poznala... uglavnem živa zmeda... joj, joj... :o

Ne bi znala odgovorit. Naštevanje mi nič pove.  :'(
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline ArOla

• Novinec
  • *
« Reply #200 on: July 04, 2008, 04:10:04 PM »

Ne bi znala odgovorit. Naštevanje mi nič pove.  :'(

Jah no sj pravim vse je blo tko hitro, da sem si zapomnila samo tiste podrobnosti, ki sem jih videla... vseeno hvala ;)

...nič ni tako dragoceno, kot tisti del tebe, ki je v drugih in tisti del drugih, ki je v tebi...

Offline klarus

• Mojster
« Reply #201 on: July 04, 2008, 10:12:53 PM »
sanjala o depilaciji nog...z voskom....sploh ni bolelo, prav presenečena sem bila, kako je vse gladko teklo ;D
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #202 on: July 05, 2008, 06:18:33 AM »

Sladkosti življenja?   ;)

Hvala Regina....te sladkosti življenja so nekje zadaj..morda si jih preveč želim...pa še torta se je razletela ,ko mi jo je hotela razrezat....v ozadju pa same torte tko naložene v nadstropjih in prav  lepo je bilo za pogledat...tko kar presenečeno,začudeno

Lep dan,Darja

Offline ArOla

• Novinec
  • *
« Reply #203 on: July 05, 2008, 07:28:32 AM »
Joj jaz sem pa sanjala neki avtobus,ki sem se po njem sprehajala mogla naj ga bi pospravt, vse kar naj bi blo v njem nato pa sem morala južnati pol sem se pa kar naenkrat znajdla pred svojo hišo in iskala nekega mojega prijatelja, ki ima posebno mesto v mojem srcu no in ko sem ga najdla sem mu izrekla sožalje, saj naj bi mu umrl njegov najboljši prijatelj :o iz otroštva sanjala sem velik zelen vrt z veliko rož raznoraznih sanjala sem, da je bil dan zavit v sivino ampak ni bilo dežja... potem da je bil ta moj prijatelj ves v črnem šokiran, žalosten, da je rekel, da nikamor ne gre razno na njegov pogreb, dala naj bi mu nek telefon nevem bil naj bi moj, in ključe od našega avta, da naj bi me peljal na pogreb, vprašala sem, če naberem šopek za na grob in je rekel da lahko potem sem sanjala vse možne rože, od vrtnic do tulipanov, cipres... šopek sem jaz naredila ampak mi je pomagala prijateljica zraven naj bi pa dala še eno gobo tako mušnico no pol sem sanjala še lepa košata zelena drevesa, no nato pa smeh in dan ni bil več siv ampak sončen pa sebe v neki beli oblekci z rdečo-rumenim vzorcem aja pa še moja mami se je drla name naj se preoblečem kot češ, da taka ne smem iti na pogreb in (ampak v to nisem čisto prepričana saj sem se nato takoj zbudila) da naj bi ta pogreb potekal, kar pred našo hišo oz. na našem vrtu :o ... samo zaradi teh sanj se tako bojim... :(

Ko sta mi umrla moj prijatelj in moj atek sem mesec prej sanjala o tem o vsakem posebi, da sta umrla no in nato sta... mi bo tokrat tudi kdo? :'( :'( :'(

« Last Edit: July 05, 2008, 07:40:16 AM by ArOla »

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #204 on: July 06, 2008, 05:54:12 PM »
sanjala o depilaciji nog

In se denarja znebila?
Bolet itak ne more, če imajo stroški svoj namen, ki ti bo v veselje.  ;D

www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #205 on: July 06, 2008, 06:14:24 PM »
Ko sta mi umrla moj prijatelj in moj atek sem mesec prej sanjala o tem o vsakem posebi, da sta umrla no in nato sta... mi bo tokrat tudi kdo? :'( :'( :'(

Nič ne rečem, vsak ima svoje izkušnje in jim ne oporekam, ampak ni nujno, da je vedno tako.
Podzavest ima pač tisoč en način, da nam prenese v zavest neko sporočilo. Včasih je to nekoliko grobo, samo da se nas bolj dotakne in se vanj poglobimo.
Razmisli, kaj ti v življenju ne pride več prav, kaj več ne potrebuješ, kaj bi bilo treba pozabiti - "pokopati", da bi se lažje pripravila na spremembe, nove izkušnje in bolj sproščeno  zaživela.
www.sepet-sanj.com

Offline ArOla

• Novinec
  • *
« Reply #206 on: July 07, 2008, 08:56:50 AM »

Nič ne rečem, vsak ima svoje izkušnje in jim ne oporekam, ampak ni nujno, da je vedno tako.
Podzavest ima pač tisoč en način, da nam prenese v zavest neko sporočilo. Včasih je to nekoliko grobo, samo da se nas bolj dotakne in se vanj poglobimo.
Razmisli, kaj ti v življenju ne pride več prav, kaj več ne potrebuješ, kaj bi bilo treba pozabiti - "pokopati", da bi se lažje pripravila na spremembe, nove izkušnje in bolj sproščeno  zaživela.

Saj koneckoncev sem že velikokrat sanjala, da je kdo umrl ampak ne vedno tako kot sedaj, v trenutku sem se zbudila in bilo me je tako strah in tole se mi je ponovilo, kot sem rekla že v tretje, najprej pri ateku, nato pri prijatelju zdaj pa še... no bomo videli, bomo probali biti optimistični, če bo kaj vam sporočim...

LP ;D

Offline klarus

• Mojster
« Reply #207 on: July 07, 2008, 09:21:22 AM »
sanjala o depilaciji nog

In se denarja znebila?
Bolet itak ne more, če imajo stroški svoj namen, ki ti bo v veselje.  ;D

seveda....kupila spalnico ;D

in je bil res nakup na hitrco.....še lažje, kot sem mislila ;D
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline ArOla

• Novinec
  • *
« Reply #208 on: July 07, 2008, 09:25:51 PM »

Jaz sem pa to noč sanjala, da sem ;D ;D ;D ..... najprej naj bi bila v bloku, takoj zatem pred bazenom kraji so se spreminjali po tem sem se znašla bosa nekje v mestu oz. v svojem kraju hodila sem bosa po zelenici ovohavala rože se sprehajala spet bosa nato se mi je mudilo k neki gospe na koncu sploh nisem šla potem takoj zatem sem se peljala v nekem avtu v neznano... :o šokirana pa kaj vse jaz sanjam...

...

« Last Edit: July 08, 2008, 11:34:04 AM by ArOla »

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #209 on: July 08, 2008, 09:31:55 AM »
Jaz sem pa to noč sanjala, da sem ;D ;D ;D

;D ;D ;D Kot si želela, niisem kopirala teksta, da bi ga lahko po želji zbrisala, ampak če mene vprašaš, niti ne vidim razloga, da bi ga.
Take sanje so zelo sproščujoče in največkrat povedo, kako je človek odprt, sposoben dojemati svoj notranji in zunanji svet, ustvarjalen, discipliniran...itd. Da se ne ponavljam, o tem smo na forumu že veliki pisali, pa malo pokukaj po prejšnjih straneh.
Sicer pa se mi tvoje tvoje sanje tudi ne zdijo čisto nič šokantne, ampak zelo raziskovalne, radovedne, igrive, polne pričakovanja... Občutek imam, kot da se za njimi skriva prav takšno mlado bitje, ki je polno življenja in željno izkušenj, zato so tudi težje "določljive".
Uživaj v svojem mladostnem sijaju.  ;)
www.sepet-sanj.com