Joj jaz sem pa sanjala neki avtobus,ki sem se po njem sprehajala mogla naj ga bi pospravt, vse kar naj bi blo v njem nato pa sem morala južnati pol sem se pa kar naenkrat znajdla pred svojo hišo in iskala nekega mojega prijatelja, ki ima posebno mesto v mojem srcu no in ko sem ga najdla sem mu izrekla sožalje, saj naj bi mu umrl njegov najboljši prijatelj

iz otroštva sanjala sem velik zelen vrt z veliko rož raznoraznih sanjala sem, da je bil dan zavit v sivino ampak ni bilo dežja... potem da je bil ta moj prijatelj ves v črnem šokiran, žalosten, da je rekel, da nikamor ne gre razno na njegov pogreb, dala naj bi mu nek telefon nevem bil naj bi moj, in ključe od našega avta, da naj bi me peljal na pogreb, vprašala sem, če naberem šopek za na grob in je rekel da lahko potem sem sanjala vse možne rože, od vrtnic do tulipanov, cipres... šopek sem jaz naredila ampak mi je pomagala prijateljica zraven naj bi pa dala še eno gobo tako mušnico no pol sem sanjala še lepa košata zelena drevesa, no nato pa smeh in dan ni bil več siv ampak sončen pa sebe v neki beli oblekci z rdečo-rumenim vzorcem aja pa še moja mami se je drla name naj se preoblečem kot češ, da taka ne smem iti na pogreb in (ampak v to nisem čisto prepričana saj sem se nato takoj zbudila) da naj bi ta pogreb potekal, kar pred našo hišo oz. na našem vrtu

... samo zaradi teh sanj se tako bojim...

Ko sta mi umrla moj prijatelj in moj atek sem mesec prej sanjala o tem o vsakem posebi, da sta umrla no in nato sta... mi bo tokrat tudi kdo?