Zadnje case imam zanimive sanje, ki jih vecinoma se kar razumem

Te danasnje, pa sem takoj imela obcutek, da vem, kaj pomenijo ( ker so se mi zdele "klasicne" sanje), ko pa sem zacela razmisljat, pa sem ugotovila, da ne vem nic.

Bila sem na neki postaji, kjer so ljudje vstopali na avtobus. Tudi jaz sem morala vstopiti, ampak sem dala prednost dvema clovekoma, saj sem zelela sedet na sedezu poleg voznika, ki je bolj udoben. Nekdo je z mano stal na postaji, ampak ni sel z mano. Vedela sem, da je pot dolga, a da bom prispela v Trst (mislim, da sem se vozila po Italiji). Pot naj bi sla iz juga pa cez Svico in Nemcijo, nato pa v Trst (okoli zepa v rit-sem pomislila). Ampak ok, samo da pridem.
Na avtobusu sem se razkomotila, potem pa sem iskala telefon, sem bila prepricana, da na njem sedim, ko kolegica potegne iz zepa enega moskega en telefon in trdi, da je moj. Jaz pa sem ji govorila, da ni, ko sem ga prizgala se je tipkovnica osvetlila, medtem ko se pri mojem ne.
To je vse.

Za avto vem, kaj pomeni, kaj pa avtobus? Mislim, da sem si zadala cilj (ne vem tocno, katerega sem mislila v sanjah

) in da bom vstrajala, dokler ne pridem do konca.
Kaj pravis, Regina?