Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma VI  (Read 203169 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma VI
« Reply #210 on: July 08, 2008, 09:32:59 AM »
sanjala o depilaciji nog

In se denarja znebila?
Bolet itak ne more, če imajo stroški svoj namen, ki ti bo v veselje.  ;D

seveda....kupila spalnico ;D

in je bil res nakup na hitrco.....še lažje, kot sem mislila ;D

Bravo  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #211 on: July 08, 2008, 10:52:10 AM »
Meni se je pa danes sanjalo v etapah...najprej o pismih,bila so tri pisma,vendar na njih čisto drugi naslovi,ne od naših in jih je poštar dal v naš nabiralnik....potem je ena oseba pred mano držala v rokah kos mesa in vlekla dol neko maščobo...hm...čudno..potem sem se zbudila.

Proti jutru pa ,da je mož moral k zdravniku...vendar nazadnje pa pravi da gre hči in to se je dogajalo doma v hiši i polno ljudi je bilo...jaz sem se pa počutila tako osamljeno in samo... :-\

Čudno ...mož je danes dobil eno pismo od zdravnika... ???

Offline ArOla

• Novinec
  • *
  • ...kar od srca pride, se srčka prime...
« Reply #212 on: July 08, 2008, 11:34:36 AM »
Jaz sem pa to noč sanjala, da sem ;D ;D ;D

;D ;D ;D Kot si želela, niisem kopirala teksta, da bi ga lahko po želji zbrisala, ampak če mene vprašaš, niti ne vidim razloga, da bi ga.
Take sanje so zelo sproščujoče in največkrat povedo, kako je človek odprt, sposoben dojemati svoj notranji in zunanji svet, ustvarjalen, discipliniran...itd. Da se ne ponavljam, o tem smo na forumu že veliki pisali, pa malo pokukaj po prejšnjih straneh.
Sicer pa se mi tvoje tvoje sanje tudi ne zdijo čisto nič šokantne, ampak zelo raziskovalne, radovedne, igrive, polne pričakovanja... Občutek imam, kot da se za njimi skriva prav takšno mlado bitje, ki je polno življenja in željno izkušenj, zato so tudi težje "določljive".
Uživaj v svojem mladostnem sijaju.  ;)

Hvala ti :-* :-* :-* :-*

...nič ni tako dragoceno, kot tisti del tebe, ki je v drugih in tisti del drugih, ki je v tebi...

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #213 on: July 08, 2008, 03:50:34 PM »
Meni se je pa danes sanjalo v etapah...najprej o pismih,bila so tri pisma,vendar na njih čisto drugi naslovi,ne od naših in jih je poštar dal v naš nabiralnik....potem je ena oseba pred mano držala v rokah kos mesa in vlekla dol neko maščobo...hm...čudno..potem sem se zbudila.

Proti jutru pa ,da je mož moral k zdravniku...vendar nazadnje pa pravi da gre hči in to se je dogajalo doma v hiši i polno ljudi je bilo...jaz sem se pa počutila tako osamljeno in samo... :-\

Čudno ...mož je danes dobil eno pismo od zdravnika... ???

Ja, saj je tudi v sanjah poudarek na sporočilu. Verjetno bo povzročilo nekaj sitnosti. :'(
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline ArOla

• Novinec
  • *
« Reply #214 on: July 09, 2008, 02:38:46 PM »

Jaz sem pa sanjala da sem tekala naokol v poročni obleki... ;D joj

...nič ni tako dragoceno, kot tisti del tebe, ki je v drugih in tisti del drugih, ki je v tebi...

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #215 on: July 09, 2008, 09:15:54 PM »
Kje je bil pa ženin?  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline ArOla

• Novinec
  • *
« Reply #216 on: July 09, 2008, 09:43:33 PM »
Kje je bil pa ženin?  ;D

nevem laufala sem naokoli pa iskala dve priče pol, ko sem jih končno najdla se spomnim, da sem se sprehajala v poročni obleki po enem podjutju in videla ter govorila z uslužbenci, da sem bila v nekem avtu takem belem bmw3 star model, na njem je bila neka rizba, potem pa belo limuzino zraven črne ograje noč je bila,. še pred vsemu temu pa, da me je zasnubil katerega obraza nisem prepoznala nekje na eni asfalrirani poti vse naokoli pa zelena visoka trava, drevesa, živa meja, grmovje... takrat je bilo pa še sonce uglavnem živa zmeda ;D

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #217 on: July 10, 2008, 09:28:02 PM »
Zadnje case imam zanimive sanje, ki jih vecinoma se kar razumem :)

Te danasnje, pa sem takoj imela obcutek, da vem, kaj pomenijo ( ker so se mi zdele "klasicne"  sanje), ko pa sem zacela razmisljat, pa sem ugotovila, da ne vem nic. :-\

Bila sem na neki postaji, kjer so ljudje vstopali na avtobus. Tudi jaz sem morala vstopiti, ampak sem dala prednost dvema clovekoma, saj sem zelela sedet na sedezu poleg voznika, ki je bolj udoben. Nekdo je z mano stal na postaji, ampak ni sel z mano. Vedela sem, da je pot dolga, a da bom prispela v Trst (mislim, da sem se vozila po Italiji). Pot naj bi sla iz juga pa cez Svico in Nemcijo, nato pa v Trst (okoli zepa v rit-sem pomislila). Ampak ok, samo da pridem.
Na avtobusu sem se razkomotila, potem pa sem iskala telefon, sem bila prepricana, da na njem sedim, ko kolegica potegne iz zepa enega moskega en telefon in trdi, da je moj. Jaz pa sem ji govorila, da ni, ko sem ga prizgala se je tipkovnica osvetlila, medtem ko se pri mojem ne.

To je vse. :( Za avto vem, kaj pomeni, kaj pa avtobus? Mislim, da sem si zadala cilj (ne vem tocno, katerega sem mislila v sanjah :D) in da bom vstrajala, dokler ne pridem do konca.

Kaj pravis, Regina? :)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #218 on: July 10, 2008, 09:30:42 PM »
Kje je bil pa ženin?  ;D

nevem laufala sem naokoli pa iskala dve priče pol, ko sem jih končno najdla se spomnim, da sem se sprehajala v poročni obleki po enem podjutju in videla ter govorila z uslužbenci, da sem bila v nekem avtu takem belem bmw3 star model, na njem je bila neka rizba, potem pa belo limuzino zraven črne ograje noč je bila,. še pred vsemu temu pa, da me je zasnubil katerega obraza nisem prepoznala nekje na eni asfalrirani poti vse naokoli pa zelena visoka trava, drevesa, živa meja, grmovje... takrat je bilo pa še sonce uglavnem živa zmeda ;D

Ja, polna si idej, za realizacijo pa bo treba še malo počakat.  ;)
« Last Edit: July 10, 2008, 09:42:34 PM by Regina »
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #219 on: July 10, 2008, 09:42:06 PM »
To je vse. :( Za avto vem, kaj pomeni, kaj pa avtobus? Mislim, da sem si zadala cilj (ne vem tocno, katerega sem mislila v sanjah :D) in da bom vstrajala, dokler ne pridem do konca.

Avtobus ima nekoliko bolj razširjen pomen, ker ne posega samo na zasebno življenje, temveč ima bolj kolektivno vlogo in posega v družbeno okolje. Temu se ne da izogniti, niti se od njega distancirati, ker se družba nikoli ne prilagaja posamezniku, ampak ravno obratno. Očitno si si cilj dobro zastavila in imaš dober namen združiti prijetno s koristnim.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline ArOla

• Novinec
  • *
« Reply #220 on: July 10, 2008, 09:47:37 PM »

Ne to sem sanjala samo se nisem takoj spomnila, potem šele, ko si me vprašala kje je ženin jah no mogoče je pa to, ker se pripravljam na poroko in se selim v tujino ;D

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #221 on: July 10, 2008, 09:51:31 PM »
Ja, Regina,

se me je "zakon privlacnosti" dotaknil. In skusam mislit pozitivno  :)

Offline Princes

• Mojster
« Reply #222 on: July 10, 2008, 09:56:51 PM »
Danes zjutraj sem se prebudila zelo dobre volje, saj sem v sanjah poslušala moški zbor - nisem pa bila pozorna na število  - koliko jih je bilo. Celo ime zbora so mi povedali, vendar se ga zjutraj nisem spomnila. Ostala pa mi je živa slika. Bilo je tako čudovito petje, uživala sem.

"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #223 on: July 10, 2008, 10:03:12 PM »

Ne to sem sanjala samo se nisem takoj spomnila, potem šele, ko si me vprašala kje je ženin jah no mogoče je pa to, ker se pripravljam na poroko in se selim v tujino ;D

Potem pa itak, če imaš take namene, ampak kljub vsemu to ne bo že jutri. Malo bo pa le treba počakat, pa kakorkoli obrneš.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #224 on: July 10, 2008, 10:06:37 PM »
Ja, Regina,

se me je "zakon privlacnosti" dotaknil. In skusam mislit pozitivno  :)

Yesss Me zelo veseli, apemaya.  ;D
www.sepet-sanj.com