Prosim še tarot, da pogleda obe opciji. Bom postavila za vsako nekaj podvprašanj.
Prva opcija: ostanem, kjer sem. Finance? Količina obveznosti in sfolganje le-teh? Moje počutje? Napredovanje? Čas za druge aktivnosti (samostojne projekte)? Prihodnost?
Druga opcija: sprejmem novo ponudbo in grem na novi faks. Finance? Količina obveznosti in sfolganje le-teh? Počutje? Napredovanje? Čas za druge aktivnosti (samostojne projekte)? Prihodnost?
Najlepša hvala! 
Vedno rada najprej pogledam na splošno, da vidim, kaj se dogaja, kakšno je ozadje, kakšne so skrbi, kaj je pravzaprav problematično itd. Zmeda v tvoji glavi nastaja, ker se je pojavilo več možnosti, in sicer takih, da vse v bistvu nekaj obetajo. Ni tako, da bi lahko rekla "to je slabo" in "to je dobro", odločam se za "dobro". Oboje je lahko oboje. Odločitev odlagaš na stran, prelagaš na čim kasnejši čas, čeprav časa ni. Omejuješ se, vežeš, ne znaš se odločit, niti se na znaš spravit k temu, da bi lahko razmišljala o vsem skupaj. Nad glavo ti visi, da se je treba odločit. Vsekakor imaš težave z odločanjem. Ampak vedi, da se odločiš lahko edino ti sama. Ne izgubljaj glave, zberi se in pretehtaj možnosti.
Prva možnost je, glede na karte, pozitivna. Tu si se najbrž že dokazala, si izborila nek položaj. Ni kaj za dodat. As palic, Sonce, Cesar, Svečenik, Ljubimca.
Isto, kot za prvo, lahko trdim tudi za drugo možnost. Tu bi mogla še malo pokazat, se potrudit, potem bi šlo tudi naprej. As palic, Kolo sreče, Moč, Vitez čaš, Kočija.
Naj ti ta odgovor ne povzroči dodatne zmede in dlakocepljenja, katera opcija bi bila 0,000001% boljša. Naj ti pomaga, da se boš sprostila, poleg tega pa še zaupat v prihodnost, se odločit, stat za svojo odločitvijo in peljat po izbrani poti do želenega cilja.

Maja, najlepša hvala!

Ja, res je. Imam težave z odločanjem.
In ja, obe opciji sta dobri, da imam ja še večje težave z odločanjem.

Kot bi me nekdo tam zgoraj malo zezal.

Po drugi strani vem tudi to, da za katerokoli opcijo se bom odločila, se bom žrla zaradi druge in imela slabo vest.
Če se odločim za drugo, bom spet šla čez celo žalovanje za prvo.
Če se odločim za prvo, bom žalovala za drugo, kjer sem gor zrasla in je na nek način moj dom (tam sem diplomirala in še kaj) in kamor sem si nekoč želela prit in ko sem dobila prvo ponudbo, sem rekla, kako bo to fajn osnova in nabiranje izkušenj, da enkrat pridem na tole drugo zadevo, ki me je pa potem presenetila kot strela z jasnega, saj je ne bi pričakovala kar takoj že zdaj. V bistvu sem si pa v tem odstavku odgovorila na vprašanje.
Sem si zaželela malo miru. Kjer sem, sem se ravno fajn ulaufala, začetni stres in adrenalin je zdravo popustil, ravno sem si uredila atelje, da lahko začnem spet s svojimi projekti, zdaj pa spet novi začetki, nov stres, novo navajanje.
Pravijo, da moraš službo menjati vsakih 7 let, da je to zdravo, pri meni se še ni zgodilo, da bi bila v eni zadevi tako dolgo oz. da bi bila neka umirjena stalnica, se dogajajo spremembe stalno, stalno nove situacije, nova prilagajanja, novi začetki, četudi pri isti stvari, ampak skoz nekaj. Način dela pač. Iz projekta v projekt nova situacija, novi ljudje, novi načini, nova učenja, nova okolja, nova negotovost, nova borba. Ma dobr ok.
Pred desetimi leti sem se v dveh letih 8x fizično selila. Med drugim tudi iz tujine (različnih držav) v Ljubljano in nazaj, potem pa še znotraj Ljubljane trikrat.

Fajn sem pregnetena, ja.