Dober večer dekleta!
Ravnokar sem nepričakovano imela pogovor z mojo ljubezensko rak-rano iz preteklosti..in nek šesti čut mi pravi, da nisva ok, da zadeva ni prišla do platonskega odnosa..pa bi samo prosila za vpogled v zvezi s tem: sva sposobna platonskega prijateljskega odnosa? Rada govorim z njim in se počutim, da mi je blizu, ne želim pa začeti nekega odnosa, če bo med nama zakompliciral stvari in zmešal štrene v mojem ljubezenskem življenju..
Hvala za odgovor tisti, ki si bo vzela čas, in prijeten večer vsem!
Meni se kaže kot ne čisto zaključena zadeva. Nisi še šla čisto naprej. Pojdi.
Ajoj joj. Joj.
Kaj se dogaja? Prletel je nazaj kt bumerang, se bl zmeden k prej, men pa nic jasno. Precej neroden polozaj, ki me je spet naredil nemirno. Ni mi jasno, kaj hoce? Zakaj je sploh vzpostavil kontakt?
Nemirna si, ker nisi šla še naprej.
Ja, rad bi malo oživil zadevo. Ampak ali si želiš tega in zakaj? Bi zaupala, bi šla v to brez strahu ... Bolj kot za začetek na vrat na nos, se ti svetuje še malo premlevanja.
Maja, malce feedbacka, da ves, kako kaze..
Po dveh dneh in precej neprespanih noceh sem zlila vse, kar je bilo v meni, na papir in poslala. Obcutek olajsanja je bil neverjeten.
Zakljucek: kot si sama rekla, ne zaupam mu in dvomim, da mu kdaj bom. Pricakujem pismo, lepo starodobno in osebno, tudi z njegove strani in mislim, da mi bo le-to koncno dovolilo zakljucit stvari.
Ce bos kaj kartice gledala, me iskreno zanima le iz kje on izhaja, obcutja in okoliscine tega spektakularnega come backa? Kakorkoli, se oglasim ob nadaljnjem razpletu zgodbe.
Tebi in vsem ostalim dekletom ter fantom pa lepo petkovo popoldne! 
Ja, olajšanje. Sprostilo se je ogroooomno nakopičene energije. Vezana si na rezultat. Ne moreš reči, da si ne želiš Happy End-a.

Ah, tako pač je, smo le ljudje z vsemi našimi občutki ...
Iz kje izhaja ... Med vama nikoli ni bilo res končano. Mogoče z besedami, mogoče še to ne. Vedno je ostalo nekaj nedorečenega, zato ti občutki. Ko dva res zaključita, sta lahko obojestransko platonsko naravnana. Je začel komunicirat, ker lahko, ker mu je v veselje in ker nista potegnila črte oz. naredila zaključka, o katerem sem pisala zgoraj.
Oh, tebe nosi na valovih občutkov ... Predajaš se intuiciji, čustvom ... Po drugi strani strah ... Po eni strani predajaš vse in kar bo, bo. Po drugi želiš aktivno sodelovat pri razpletanju zgodbe.
Da bomo potem lažje interpretirali, zapišem, kaj sem potegnila za izid: Visoka svečenica, Kralj čaš, 4 palice, 7 palic, Čarovnik.
Poročaj obvezno!