Author Topic: Tarot XVII. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 68548 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Tarot XVII. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #555 on: May 30, 2014, 02:46:35 PM »
Evo trenutno stanje: se pogovarjava, več ali manj vsak dan cel dan, in se počutim OK: ne več tako zelo zmedene, mogoče se mi zdi, da ga šele zdaj zares spoznavam. :) Mi je pa nekaj čudno: včasih imam občutek, kot da malce preveč flirta, a ve, da med nama ne more biti nič resnega. In tega ne razumem. Če ima katera kartice pri sebi, lahko pogledamo, v čem je fora? Ker ne razumem popolnoma situacije.

Ko sem rekla že zadnjič. To počne, ker lahko.  :P

Kdo je rekel, da med vama ne more biti ničesar? Se s tem skrivaš pred priznanjem, da ti ni vseeno?  ;D

Si (bila) namenjena naprej, ampak nekje globoko notri v tebi, nekje zadaj je skrito nekaj, kar ti tega ne dovoli. Še vedno malo posanjariš in še vedno se v tebi pojavi tisto romantično razburjenje, ko razmišljaš o njem.

Saj ni treba čez noč delat nobenih zaključkov in katerih koli občutkov podit iz sebe, tlačit, jih ignorirat. Se je že pojavil z razlogom spet tu. Opazuj, razmišljaj, pa boš videla, kje je srž problema.

Mogoce pa res. :) Poleg tega je enostransko flirtanje skoraj nemogoce, kar pomeni, da moje sodelovanje prav tako ni nedolzno. :) Kaj pa vem, niti ne, da bi se skrivala pred tem, da mi ni vseeno, samo verzija njega, kakrsen je, lahko prinese samo nesreco in ne srece v paru: zato trditev, da ne more biti nic.

Hvala ti Maja za navihan in iskren odgovor, vedno se nasmehnem ko preberem, kaj si videla. :) Lep dan vsem!

Če bi odstranla misel na to nesrečo, bi bilo pa lahko ...  :P

Srečno.
Poročaj.
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #556 on: May 30, 2014, 02:47:28 PM »
Jaz pa prosim še za eno karto pred dokončno delovno odločitvijo... sicer sem že spraševala, ampak vmes so se situacije spreminjale... ta novi so bili izgubljeni, zdaj so se očitno našli... upam, da se karte ne bodo "norčevale".
Kaj se mi obeta, če:
1. ostanem, kjer sem
2. grem k novim

Predvsem, ali je možno malo bolj dolgoročno pogledat, kje sem na boljšem.
Odgovoriti moram pa jutri.
Ha, spet ne bom spala.  ::)

Najlepša hvala!!  :-*

Tale odgovor bo malo bizaren ... Ampak karte so mi dejansko rekle to, kar bom napisala.

Ready?  ;)

Če ostaneš, kjer si, boš ostala, kjer si. Ne boš vedela, kaj bo tam in mogoče ti bo ravno to delalo največjo zmedo, ker boš ves čas razmišljala o tem, kako bi bilo tam.

Če greš na novo, ne bi bilo slabo. Oz. če še tu tako rečem ... Če greš na novo, boš pač šla na novo.

Tu ni prav ali narobe in ne boljše ali slabše. Če gledam splošno, je bistvo problema to, da vedno, ko se pojavita dve možnosti, ne veš, kaj bi. Da ja ne bi storila kaj narobe ... Ni narobe! Vedno je prav! Tudi, če se po neki odločitvi sprašuješ, če je bilo prav, je to prav. Ker v nasprotnem primeru se tega ne bi spraševala, ker ne bi bila na tisti točki ... ki je prava ...

Vzemi življenje v svoje roke in stoj za svojimi odločitvami. Ker so prave. Prave zate. A je drugo potem sploh važno?
Jaz tudi včasih pomislim, če sem vedo ravnala prav. Ja, sem. Ničesar ne bi spremenila. Če sem se kdaj odločila "narobe", to sploh ni bilo "narobe". Mogoče so bile posledice težje, rešitev težje rešljiva, ampak sem se vedno nekaj naučila, kar mi služi zdaj. In zdaj menim, da je bilo vse prav.

Najlepša hvala, Maja!  :-*
Zmedeni so kot kurji futer. Dopoldne sem govorila z njimi po telefonu.
Čeprav sem se čez noč odločila, da grem k njim, po tem pogovoru z njimi nisem več prepričana v to.
Je pa na obeh koncih nesigurna zadeva v smislu... lahko se obrne tako ali drugače v prihodnosti, ampak tak je itak moj natalni zapis. Danes toliko stvari na kupu v dveh urah, da me srbi pazduha, rit, glava, nohti in vezalke na zimskih škornjih v omari.

Zdej grem pa na Nutello in kofe... :blank:

Pika, umiri se. Delaj čisto samo zase in za svoje dobro počutje, ostalo bo že potem.
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #557 on: May 30, 2014, 03:11:54 PM »
Jaz pa prosim še za eno karto pred dokončno delovno odločitvijo... sicer sem že spraševala, ampak vmes so se situacije spreminjale... ta novi so bili izgubljeni, zdaj so se očitno našli... upam, da se karte ne bodo "norčevale".
Kaj se mi obeta, če:
1. ostanem, kjer sem
2. grem k novim

Predvsem, ali je možno malo bolj dolgoročno pogledat, kje sem na boljšem.
Odgovoriti moram pa jutri.
Ha, spet ne bom spala.  ::)

Najlepša hvala!!  :-*

Tale odgovor bo malo bizaren ... Ampak karte so mi dejansko rekle to, kar bom napisala.

Ready?  ;)

Če ostaneš, kjer si, boš ostala, kjer si. Ne boš vedela, kaj bo tam in mogoče ti bo ravno to delalo največjo zmedo, ker boš ves čas razmišljala o tem, kako bi bilo tam.

Če greš na novo, ne bi bilo slabo. Oz. če še tu tako rečem ... Če greš na novo, boš pač šla na novo.

Tu ni prav ali narobe in ne boljše ali slabše. Če gledam splošno, je bistvo problema to, da vedno, ko se pojavita dve možnosti, ne veš, kaj bi. Da ja ne bi storila kaj narobe ... Ni narobe! Vedno je prav! Tudi, če se po neki odločitvi sprašuješ, če je bilo prav, je to prav. Ker v nasprotnem primeru se tega ne bi spraševala, ker ne bi bila na tisti točki ... ki je prava ...

Vzemi življenje v svoje roke in stoj za svojimi odločitvami. Ker so prave. Prave zate. A je drugo potem sploh važno?
Jaz tudi včasih pomislim, če sem vedo ravnala prav. Ja, sem. Ničesar ne bi spremenila. Če sem se kdaj odločila "narobe", to sploh ni bilo "narobe". Mogoče so bile posledice težje, rešitev težje rešljiva, ampak sem se vedno nekaj naučila, kar mi služi zdaj. In zdaj menim, da je bilo vse prav.
Maja, pod tole se pa z veseljem podpisem 8)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #558 on: May 30, 2014, 03:13:33 PM »
 :-*
9ZK 656

Offline cvetka

• Sp.simbol

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #560 on: May 31, 2014, 09:31:07 AM »
Evo trenutno stanje: se pogovarjava, več ali manj vsak dan cel dan, in se počutim OK: ne več tako zelo zmedene, mogoče se mi zdi, da ga šele zdaj zares spoznavam. :) Mi je pa nekaj čudno: včasih imam občutek, kot da malce preveč flirta, a ve, da med nama ne more biti nič resnega. In tega ne razumem. Če ima katera kartice pri sebi, lahko pogledamo, v čem je fora? Ker ne razumem popolnoma situacije.

Ko sem rekla že zadnjič. To počne, ker lahko.  :P

Kdo je rekel, da med vama ne more biti ničesar? Se s tem skrivaš pred priznanjem, da ti ni vseeno?  ;D

Si (bila) namenjena naprej, ampak nekje globoko notri v tebi, nekje zadaj je skrito nekaj, kar ti tega ne dovoli. Še vedno malo posanjariš in še vedno se v tebi pojavi tisto romantično razburjenje, ko razmišljaš o njem.

Saj ni treba čez noč delat nobenih zaključkov in katerih koli občutkov podit iz sebe, tlačit, jih ignorirat. Se je že pojavil z razlogom spet tu. Opazuj, razmišljaj, pa boš videla, kje je srž problema.

Mogoce pa res. :) Poleg tega je enostransko flirtanje skoraj nemogoce, kar pomeni, da moje sodelovanje prav tako ni nedolzno. :) Kaj pa vem, niti ne, da bi se skrivala pred tem, da mi ni vseeno, samo verzija njega, kakrsen je, lahko prinese samo nesreco in ne srece v paru: zato trditev, da ne more biti nic.

Hvala ti Maja za navihan in iskren odgovor, vedno se nasmehnem ko preberem, kaj si videla. :) Lep dan vsem!

Če bi odstranla misel na to nesrečo, bi bilo pa lahko ...  :P

Srečno.
Poročaj.

Ker jo videvam veliko zadnje čase, in ker je to številka tvojega hudomušnega odgovora na moj post, sem jo poguglala in ja, popolnoma sovpada s tem, kar si rekla: če bi pozabila na kar je bilo, je verjetno na pladnju kaj novega..

"ANGEL NUMBER 555
Number 555 is comprised of the number 5 appearing tripled, making 555 a powerful number with its energies and attributes of being three-fold, amplified and reinforced.  555 carries the strong vibrations of making decisions and choices, life changes and new opportunities, adventure, curiosity, challenges, idealism and activity.

Angel Number 555 tells of significant and necessary changes happening in your life that have been Divinely inspired and guided.  These changes will bring about long-awaited circumstances and results and will fully align you with your true Divine life purpose and soul mission.

Angel Number 555 is a message from your angels that it is time to let go of the ‘old’ that is no longer positively serving you.  Trust that they will be replaced with ‘better’.  Release old doubts, fears and perceived obstacles, and if feeling any fears or confusion, ask for support and guidance from your angels.  Know that your angels are with you, always.

Keep a positive attitude and mind-set about the ‘new’ entering your life and keep an open mind as to the opportunities presenting themselves.  Remember that everything happens for a reason and nothing happens by chance.  Even though the reason/s for the changes may not be clear at this point in time, trust that all will fall into place for you.  These changes have come about so that you can break free from old restraints and constraints and freely pursue your soul purpose as a spiritual being.

Repeating Angel Number 555 suggests that major life changes are taking place in many areas of your life.  Trust that these changes are for both your immediate and long-term benefit.  The angels ask that you ‘go with the flow ...’"

Sporočim takoj, ko mi bo kaj bolj jasno. :) Hvala ti Maja!

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #561 on: May 31, 2014, 10:08:05 AM »
Hehe, nisem bila pozorna na številke. Ali pa jih nisem opazila, ker so nekaj sporočale tebi ... Kakorkoli, številke ali ne, če meniš, da moraš nekaj premislit, je že temu tako.

Želim ti dober razplet.  :-*
9ZK 656

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #562 on: June 02, 2014, 05:09:45 PM »
Evo Maja, se javljam. :) Dobila pismo, po 6 letih priznanje da pa me u bistvu ni mel rad. Tako da težava v bistvu ni v naju, ampak v meni. Čeprav sem ves čas imela občutek, da so čustva obojestranska, danes hladen tuš. Ampak vsaj ne visim več v svojih iluzijah. Nimam pojma, zakaj (preveč) odprta komunikacija sedaj z njegove strani, mogoče le preveč očiten znak, da moram naprej in stran od svojih utvar.

:-* Maji in lep dan vsem!

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #563 on: June 02, 2014, 08:35:08 PM »
Mogoče je bila pa ravno to lekcija ... Da se dobro prepričaš in pretehtaš z vseh strani, kaj je res in kaj ne.
In tudi tarot - sem na hitro vrgla - pravi, da v prihodnje, preden se kam podaš, dobro pretehtaj, preglej in premisli situacijo, ker so stvari velikokrat drugačne, kot se zdi na prvi pogled oz. navzven.

Oh, saj bo ...  :-*
9ZK 656

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #564 on: June 02, 2014, 08:44:53 PM »
Pika, in tole o nejasnih zadevah govori tudi astro položaj  :NE, ki je na DSC, pa saj je bilo to že zapisano,  :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #565 on: June 02, 2014, 08:53:14 PM »
Pika, in tole o nejasnih zadevah govori tudi astro položaj  :NE, ki je na DSC, pa saj je bilo to že zapisano,  :-*

Cvetka, mislim, da je bilo tole misljeno za Missy.

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #566 on: June 02, 2014, 08:58:37 PM »

Cvetka, mislim, da je bilo tole misljeno za Missy.

Ma*** tole sem pa res zamešala,  :o

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #567 on: June 02, 2014, 08:58:54 PM »
Hihi ...  :)
9ZK 656

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #568 on: June 02, 2014, 09:36:45 PM »
Mogoče je bila pa ravno to lekcija ... Da se dobro prepričaš in pretehtaš z vseh strani, kaj je res in kaj ne.
In tudi tarot - sem na hitro vrgla - pravi, da v prihodnje, preden se kam podaš, dobro pretehtaj, preglej in premisli situacijo, ker so stvari velikokrat drugačne, kot se zdi na prvi pogled oz. navzven.

Oh, saj bo ...  :-*

Hvala ti Maja, ko udarijo čustva, se precej rada nepremišljeno vržem v stvari, ker načeloma zaupam svojim občutkom..in še vedno ne morem verjet, da sem se 6 let tako motila o vsaki mali stvari..boli, ampak bo minilo, tako kot vse prej..čas izbriše veliko stvari, tudi bolečina obnemi.. ;) :-*

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #569 on: June 06, 2014, 10:42:41 AM »
se jaz bi prosila za malo vpogleda, da vidim kako se bodo odvijale moje srcne stvari in zelje?