Author Topic: Tarot XVII. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 68622 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Tarot XVII. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #135 on: December 17, 2013, 11:01:48 AM »
Bolj ko spoznavam sistem(e), bolj me ima da bi kakšno bombo kam poslala :-X

Ali pa vsaj sumljivo neznano rjavo snov neprijetnega vonja v kuverti ... :laugh:

Pri nas se napredek ovira, ne pospešuje. In vse je samo nekaj navidezno ...
9ZK 656

Offline cristallyne

• Uporabnik
  • **
« Reply #136 on: December 17, 2013, 11:40:40 AM »
Če bi imela katero kako minutko zame, bi ji bila zelo hvaležna.

Pre 1 letom se pisala sem. Žal..ni bilo nič. V rolu 1 leta sem zapadla..v neko črno luknjo..v začaran krog iz katerega se ne znam izkopat. Duhovno, duševno, pa seveda telesno sem prazna. Izčrpano hodim v službo, polno sovražnega okolja..pa na telovadbo, v novo črno meglo, pa domov, kjer sem še bolj napeta, pa v posteljo v kateri spat ne morm. Še tam me preganjajo.In, spet je nov dan..in..neprespana noč, ki se začne z drisko.
Ves moj, nekdaj nalezljiv smeh, je zamenjala žalost in obup. Vsa dogajanja so postala kot da bi plavala sredi največjega oceana, kjer se ne vidi kopnega. Ko gledam Tv, kjer se objemajo, poljubljajo, zamenjam kanal. Odmaknem oči..Postala sem kamen. Zavračam sebe, zapiram se vase, v svoj prostor, kjer ustvarjam..samo to me polni..a ne za dolgo. Povrhu pa še postanem magnet za ljudi, ki so zrcalo..
Kako dolgo še? Tako sem izčrpana, da ne morm več zagrabit meča, da bi vse skupaj presekala.

Kake par tednov nazaj me je začelo vlečt k neki moški osebi. Na videz se poznamo že kako leto, vendar so me okoliščine kar nekako potegnile k njemu. Nevem zakaj. Tolikokrat sem se že opekla.. ne znam se mu tudi nasmehnit.

Se opravičujem za tam dolg post. Malo sem mogla dat ven ;)

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #137 on: December 17, 2013, 01:46:48 PM »
Če bi imela katero kako minutko zame, bi ji bila zelo hvaležna.

Pre 1 letom se pisala sem. Žal..ni bilo nič. V rolu 1 leta sem zapadla..v neko črno luknjo..v začaran krog iz katerega se ne znam izkopat. Duhovno, duševno, pa seveda telesno sem prazna. Izčrpano hodim v službo, polno sovražnega okolja..pa na telovadbo, v novo črno meglo, pa domov, kjer sem še bolj napeta, pa v posteljo v kateri spat ne morm. Še tam me preganjajo.In, spet je nov dan..in..neprespana noč, ki se začne z drisko.
Ves moj, nekdaj nalezljiv smeh, je zamenjala žalost in obup. Vsa dogajanja so postala kot da bi plavala sredi največjega oceana, kjer se ne vidi kopnega. Ko gledam Tv, kjer se objemajo, poljubljajo, zamenjam kanal. Odmaknem oči..Postala sem kamen. Zavračam sebe, zapiram se vase, v svoj prostor, kjer ustvarjam..samo to me polni..a ne za dolgo. Povrhu pa še postanem magnet za ljudi, ki so zrcalo..
Kako dolgo še? Tako sem izčrpana, da ne morm več zagrabit meča, da bi vse skupaj presekala.

Kake par tednov nazaj me je začelo vlečt k neki moški osebi. Na videz se poznamo že kako leto, vendar so me okoliščine kar nekako potegnile k njemu. Nevem zakaj. Tolikokrat sem se že opekla.. ne znam se mu tudi nasmehnit.

Se opravičujem za tam dolg post. Malo sem mogla dat ven ;)

Kaj naj rečem (glede na tvojo natalno karto) ... Vem, kako ti je.
To, kar opisuješ, je jeza. Da imajo nekateri nekaj, kar si ti grozno želiš, pa če narediš karkoli, pa če se trudiš in osebnostno in duhovno rasteš ... Pa ne pride tista nagrada oz. dogodek, ki bi te vsaj malo razbremenil. Pa ni to nevoščljivost, ljubosumje ... Ampak zagrenjenost in občutek opeharjenosti in nepravice. Življenje preprosto ne ponudi neke priložnosti. Ne da bi priložnost zamudil ali zamrazil - preprosto ni je. Ja, nekateri jih pa dobijo veliko ...
Sama sem se sprijaznila s tem, da mi ne bo nikoli nič podarjeno - vse, kar bom dobila, bo prigarano. In ko rečem prigarano, s tem mislim neskončne količine energije, truda in potrpežljivosti. Ne samo "čiči in čaki", temveč garaj, padi na tla, poberi se, ponovi neštetokrat, potem pa mogoče bo kaj.

Tarot.
Splošno ti kaže, da si obrnjena naprej. Spoznala si svojo podzavest skoraj do potankosti ... Nekaj je še stvari, ki te žrejo in grenijo. Čeprav si na površju mogoče kot normalna oseba, vesela, sproščena, se globoko v tebi pretakajo črne reke ... Norec. Nov začetek, začetek "z nule" sledi. To karto sem jaz zase potegnila ob rojstnem dnevu ... Za Norcem 4 meči, ki pomenijo obnovitev, počitek in mirovanje. Mogoče je to obdobje že tu, mogoče šele prihaja. Varčuj z energijo, ker jo boš še potrebovala. Če se zdaj uničiš, prihodnosti itak ne bo.

Uh, glede tega tipa pa zelo pozitivne karte. Poskusi, mogoče ti ravno on prinaša notranji mir in obnovitev.
9ZK 656

Offline cristallyne

• Uporabnik
  • **
« Reply #138 on: December 18, 2013, 08:24:57 AM »
Oh, hvala Majčki. Pa kaj bi ta forum brez tebe ;D

Jah točno to kar si napisala je to:)) Jeza..nobene druge filozofije zraven.. in če jo tlačiš, je kot črv ki razjeda telo:)) učeraj si mi polepšala dan:) Hvala ti FULL :D

Ja, pri temu tipu je prov zanimivo. Do zdaj je bilo vedno tako, da če mi postane tip všeč dobesedno čez noč(!!) (čeprav se poznamo že prej na videz), pride v moje življenje z nekim zanimivim razlogom. Ja, nekega lepega dne sem se slabo počutila in prišla k njemu napol objokana da nevem kaj se dogaja z mano in mojim telesom..pa če mi lahko kako pomaga (T :J  :tr :Ve je blo ravno takrat). No, potem kasneje me je začelo kar vlečt k njemu na njegove vadbe (tako netipično zame da sem nehala dvigovat kvihte in šla tja med punce skakat :laugh:). No, in zdaj me tipo razteguje. Se mi pa dozdeva da mal švica zravn :laugh:
Zato sem pa vprašala :P

No, me prav zanima kaj se izcimi ko pride  :J nazaj

Offline cristallyne

• Uporabnik
  • **
« Reply #139 on: December 18, 2013, 09:17:06 AM »
Ja, in, ne boš verjela. Tudi jaz sem vlekla karte za svoj RD. Sicer angelske. pa sem izvlekla nov začetek. No, pol pa že more bit:))

Ostalo pa..ja če mi ne grejo skleci, se znam tako sterat, da jih ne izpilm do kraja..to trmo imam..bom mogla uporabit pa še kje :laugh:

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #140 on: December 19, 2013, 10:52:56 AM »
Saj veš ... Ko je res težko - in mislim RES težko - tako težko, da težje skoraj že ne more biti, čeprav se z lahkoto da izmisliti scenarij, ki bi bil še hujši in se potem brcneš v rit, da jokcaš zaradi trenutnega stanja ... However ... Pride boljše obdobje. Ker je naraven cikel tak. Giblje se po sinusni krivulji gor in dol in gor in dol ...
Haha, jaz še ne vem, kam grem, ampak zdi se mi, da navzgor.  :laugh: Če pogledam nazaj, je danes bistveno bolje kot nekaj mesecev nazaj.
9ZK 656

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #141 on: December 19, 2013, 11:31:35 AM »
Menda smo danes dosegli eno pametno rešitev kar se tiče dediščine/stanovanja. Saj bo anedale?

Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #142 on: December 29, 2013, 02:17:51 PM »
ljubezen me zanima. spet. ::)
nasplošno za leto 2014.
nekdo je sicer ugledan, ampak ne bi rekla, da bo kaj iz tega (je pa tujec, ne živi v slo).

hvala že v naprej.
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #143 on: January 01, 2014, 10:48:49 AM »
Za 2014 sem si izvlekla Smrt.
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #144 on: January 01, 2014, 10:50:24 AM »
Za 2014 sem si izvlekla Smrt.

Ko sem jo imela jaz, je bila celo dobra karta  ;)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #145 on: January 01, 2014, 11:14:53 AM »
Lani je bila po izračunu za leto Smrt, pa je tudi prinesla dobro. Samo presenečena sem ... Sem bila ziher, da se je končevanje končalo. Sem je vesela.
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #146 on: January 01, 2014, 03:10:17 PM »
Jaz sem si pa za 2014 navlekla 10 kelihov.
9ZK 674

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #147 on: January 01, 2014, 03:50:41 PM »
Jaz sem si pa za 2014 navlekla 10 kelihov.

Oooo, Saša, to bo čista uživancija.   :)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #148 on: January 01, 2014, 03:55:39 PM »
Lani je bila po izračunu za leto Smrt, pa je tudi prinesla dobro. Samo presenečena sem ... Sem bila ziher, da se je končevanje končalo. Sem je vesela.

Pri meni je tudi bilo to po izračunu lani.
In res je bilo tudi 2013 zame leto transformacij.

Letos sem pa, če prav razumem, v letu "Temperance".
http://svet-tarota.si/index.php/tarot/velika-arkana/zmernost

Offline Moi

• Uporabnik
  • **
  • E = m c2
« Reply #149 on: January 01, 2014, 04:00:25 PM »
se sele ucim (tarotke mi je prinesel pod smrecico bozicek) in ce sem delala prav (z mislimi v letu 2014) me bo v tem letu vodilo SONCE  ;D