Author Topic: Tarot XVII. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 68920 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Tarot XVII. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #270 on: March 02, 2014, 07:50:54 PM »
Najprej pozdravcek vsem!

Ce bo katera imela karte pri roki, bi imela vprasanje glede dveh podrocij, kjer mi stvari niso cisto jasne. Najprej kot sva gledali ze z Majo glede kariere: ali je usmeritev v institucije plodna? Bom ravnala prav, ce se osredotocim predvsem na iskanje priloznosti tu? Neposredno prijavo sem oddala za plodno pozicijo pa me zanima, ce tu kaze odprta vrata?

Drugo podrocje kjer mi je manj kot jasno kaj in kako je partnerstvo: je veza v zatonu? Zadnje case se pocutim precej zmedeno in ujeto, kot da ne cutim vec prihodnosti in imam obcutek, da to ni povezano le s spremembami v zivljenju in karieri ampak da se nanasa na naju..

Hvala vnaprej in lepo popoldne vsem!  :-*

Ma, ja, mislim, da se ti izplača iskat tam. Sonce in Kolo sreče ... Moralo bi se kaj pokazat.  ;)

V zvezi se nekaj dogaja pod površjem. Povezano je s tokom življenja. Ne s spremembami v karieri, ki jih omenjaš, ampak vaju oba kot osebi življenje pelje po svoji poti. Če v vajini skupnosti še vidita smoter, ne vidim ovir za naprej.
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #271 on: March 02, 2014, 07:52:56 PM »
Pozdravljeni!

Kako nama kaže z partnerjem vnaprej glede odnosa?
Že nekaj časa je bolj čudno, nihajoče.  :(

Hvala!

Lp

Hm. Vzponi in padci. Ljubezen in nekaj drugega ... Ne moreta iti narazen, skupaj je pa tudi težko ... Kakor se bosta odločila oz. kakor bosta zvozila ...
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #272 on: March 02, 2014, 07:57:59 PM »
Hej, hoj. Eno delo se mi kaže. Spet podjemna sicer, pa ne vem, če ne bo spet veliko dela za minimalno denarja. Kaj pravi tarot?

Pa če ti da tole mojo ljubezen. Se nič nikamor ne premakne. Status quo  :-X

Hvala mučo  :)

Ja, glede dela ... Ne bi bila neka Indija Koromandija, ampak za sproti oz. zraven bi bilo. Karkoli dobiš, je bolje kot nič.

Ljubezen ... Se bo še premikalo, ampak, ali je to dovolj stabilno zate in dobiš tisto, kar potrebuješ?
9ZK 656

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #273 on: March 02, 2014, 08:55:59 PM »
No ja za zraven... Takih imam nekaj, pa sem že čisto brez energije od konstantnega letanja, dela in nič denarja  :-X

Trenutno v bistvu ne. Ne dobim, ni stabilnosti, zato pa potem dvomim.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #274 on: March 04, 2014, 06:53:54 PM »
Najprej pozdravcek vsem!

Ce bo katera imela karte pri roki, bi imela vprasanje glede dveh podrocij, kjer mi stvari niso cisto jasne. Najprej kot sva gledali ze z Majo glede kariere: ali je usmeritev v institucije plodna? Bom ravnala prav, ce se osredotocim predvsem na iskanje priloznosti tu? Neposredno prijavo sem oddala za plodno pozicijo pa me zanima, ce tu kaze odprta vrata?

Drugo podrocje kjer mi je manj kot jasno kaj in kako je partnerstvo: je veza v zatonu? Zadnje case se pocutim precej zmedeno in ujeto, kot da ne cutim vec prihodnosti in imam obcutek, da to ni povezano le s spremembami v zivljenju in karieri ampak da se nanasa na naju..

Hvala vnaprej in lepo popoldne vsem!  :-*

Ma, ja, mislim, da se ti izplača iskat tam. Sonce in Kolo sreče ... Moralo bi se kaj pokazat.  ;)

V zvezi se nekaj dogaja pod površjem. Povezano je s tokom življenja. Ne s spremembami v karieri, ki jih omenjaš, ampak vaju oba kot osebi življenje pelje po svoji poti. Če v vajini skupnosti še vidita smoter, ne vidim ovir za naprej.

Maja, sonček si, hvala ti za vpogled!  :-* Sem malo razmislila in trenutno ne vidim na kaj točno naj bi se nanašala ta pot po kateri naju pelje življenje (v odgovoru je čutiti, da se precej razlikujeta). No na splošno se počutim precej zgubljena v trenutni situaciji: iskanje zaposlitve, spremembe jezika in dela, zelo slabo zdravstveno stanje moje mami in potem še midva..pridejo boljši časi.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #275 on: March 05, 2014, 12:52:05 PM »
Spet solo... Auč.  :'(
Tranziti in progresije
Solarna

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #276 on: March 09, 2014, 08:03:30 PM »
Bi mi lahko ena ob priliki pogledala v karte?
Že nekaj časa me muči in ne vem kaj naj, pa bi prosila za manjši namig.
Z eno osebo nisem več v stiku, rada bi to obnovila, pa ne vem, če je sploh smiselno.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #277 on: March 10, 2014, 09:07:19 AM »
Bi mi lahko ena ob priliki pogledala v karte?
Že nekaj časa me muči in ne vem kaj naj, pa bi prosila za manjši namig.
Z eno osebo nisem več v stiku, rada bi to obnovila, pa ne vem, če je sploh smiselno.

Drage moje, v zadnjem času sem preučila nekaj knjig in se odločila, da ne bom navajala direktnih odgovorov v smislu: ja ali ne. Karte sem povprašala, kaj bi bilo v tem odnosu dobro, kaj slabo in kaj lahko, Hannah, storiš, da si zadevo razčistiš. Dobro je, ali pa meniš, da bi tu lahko našla srečo, toplino, varnost, družinsko življenje. Hkrati ta odnos prinaša tudi burne reakcije, nemir, vzkipljivost. Za odločitev, kaj sploh bi, bi bilo dobro, da najdeš ravnovesje med sanjarjenjem in željami tvojega srca ter premisliš, kaj so prioritete svojega življenja. Da svoj čas enakomerno razporediš med službene obveznosti, tvoje najbližje, tvoje finance in materialne zadeve in pa seveda ne pozabi na najvažnejšo osebo v tvojem življenju: tebe samo.   :-*

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #278 on: March 10, 2014, 09:11:54 AM »
Danes imam pa jaz eno zadrego in bi prosila za razjasnitev situacije. Včeraj me je klical en gospod s specifičnim problemom in me prosil za terapije. Malo mi je čudno vse skupaj in bi prosila za vpogled, kaj je v ozadju in ali naj ga sploh sprejmem.

hvala
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #279 on: March 10, 2014, 09:16:40 AM »

Bolje solo...kjer ni podlage resničnih čustev, odnos ne preživi... Tarot nasvet zate: Preveč časa zgubljaš za nekonstruktivne debate. Pustiš, da te izzovejo osebe, ki niso tega vredne, s katerimi konstruktivna debata ni mogoča. Mogoče pa karta celo kaže na to, da v tebi vre več različnih čustev, oziroma te okupira več zadev, zaradi katerih si nemirna, ne najdeš miru, se vrtiš v krogu. Umiri se...prepusti toku življenja z manj skrbi... :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #280 on: March 10, 2014, 09:28:21 AM »
Danes imam pa jaz eno zadrego in bi prosila za razjasnitev situacije. Včeraj me je klical en gospod s specifičnim problemom in me prosil za terapije. Malo mi je čudno vse skupaj in bi prosila za vpogled, kaj je v ozadju in ali naj ga sploh sprejmem.

hvala

Huh, tale odgovor pa težko interpretiram. Za gospoda Paž čaš. Morda pomeni, da je glede zadeve še precej nedozorel in vprašanje, koliko bo "zrasel", da se bo pripravljen soočati s pravo resnico in dejansko situacijo. Lahko pa paž pomeni, da je zadeva v zametkih in da je čas, da se začne delat na njej in jo začet od zametka ideje sprovajat v gradnjo nečesa novega. Pri tebi je kar videt, da si se "zaštopala" pred zadevo, štirica novcev. Med tabo in zemljo...mehanska pregrada, novca. Med tabo in nebom: mehanska pregrada: novec. Pred tvojim srcem zaprtost,  le kaj - novec   :P  ;) . Poskusi morda še s kakšnim osebnim pogovorom in nato sprejmi odločitev...če boš začutila, da si se v svojem srcu odprla za stvar.  :-*

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #281 on: March 10, 2014, 09:31:36 AM »
Hvala Rena  :-* :-* :-*

Ta trenutek sprejela odločitev, da ga ne sprejmem.

Hvala k dopolnitvi mojih občutkov. :-*
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #282 on: March 10, 2014, 09:35:41 AM »
Hvala Rena  :-* :-* :-*

Ta trenutek sprejela odločitev, da ga ne sprejmem.

Hvala k dopolnitvi mojih občutkov. :-*

Prosim.  :-*

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #283 on: March 10, 2014, 11:12:51 AM »
Rena, res, najlepša hvala!  :-*

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #284 on: March 10, 2014, 11:53:47 AM »

Bolje solo...kjer ni podlage resničnih čustev, odnos ne preživi... Tarot nasvet zate: Preveč časa zgubljaš za nekonstruktivne debate. Pustiš, da te izzovejo osebe, ki niso tega vredne, s katerimi konstruktivna debata ni mogoča. Mogoče pa karta celo kaže na to, da v tebi vre več različnih čustev, oziroma te okupira več zadev, zaradi katerih si nemirna, ne najdeš miru, se vrtiš v krogu. Umiri se...prepusti toku življenja z manj skrbi... :-*

Hvala Rena. Tako nekako. Spustila totalno. Kar bo pač bo. On bi nazaj, jaz pa ne vem če ga hočem.
Tranziti in progresije
Solarna