Author Topic: Tarot XVII. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 68888 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: Tarot XVII. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #300 on: March 13, 2014, 10:43:46 AM »
Bi še jaz postavila vprašanje.
Kako mi kaže glede vodenja tečaja v aprilu?

Nekaj skrbi in strahu pred začetkom, ampak obenem pa veš, da je pravi čas, da začneš. Delo ti bo v veliko veselje, saj gre za stvar, za katero čutiš, da je del tebe - da bi se že od nekdaj morala ukvarjat z njo - če razumeš, kaj hočem povedat. Zadnja karta je karta Zmernosti. Obljublja ravnovesje, konstruktivno silo in dobro počutje. Hkrati pa opozarja na postopnost in zdravo mero vsega. Ne vloži takoj vse energije, saj ti bo koristila dlje časa.

Hvala Majči :-*
Bom poročala kako se bo odvijalo in razvijalo :)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #301 on: March 13, 2014, 10:55:10 AM »
Pika, če imaš vodnike, se prestavi v pravo sobano  ;)

Ti bom tam zastavila vprašanje, Maja bo preveč zasedena s tvojimi vprašanji, da bi še meni kej metala  :P  :laugh: :D :-*

Hahahahaa Saša  :laugh:.
Ja, sem jih pridelala kar nekaj.  :D
Ti kar vprašaj. Bom odgovorila takoj, ko bom lahko.  ;)

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #302 on: March 13, 2014, 10:56:12 AM »
Evo mene.  :P

Nekaj vprašanj za tarot, ki se je po dosedanjih izkušnjah "zmotil" mogoče v 5-ih procentih.  :o

1. ideja za produkt (ni ista kot zadnjič, da ne bo pomote. Je nova). Je v redu? Bo v redu? Paše zraven? Lahko obrodi kaj (sploh ne v finančnem smislu, bolj v ... hmmm... "statusnem" al kako naj temu rečem)?
2. sodelovanje s kolegico na fakulteti teče fajn. Mogoče bi malo "pofirbcala" glede nje. Kakšna oseba je - oz. ali sem jo "pravilno" ocenila? Zdi se mi fantastična, neverjetno empatična, zrel človek, ni da ni. Intelektualka z neverjetno širino, tudi v duhovnem smislu. Izjemen filing za ljudi. In življenje nasploh. Prav taka čarovnica (bela) se mi zdi.
Pogovarjava se o skupnem projektu. Me je sama povabila. Seveda sem sprejela povabilo.
Kaj poreče tarot?
3. April se bliža, mogoče bosta  :Ma in  :Ve v ekzaktni konjunkciji.  :laugh:
Sicer se odločam, da sploh ne bi šla na to pot in bi se mu tokrat rajši izognila. V dobro svojih živcev in ravnovesja, pa telesu bi prihranila obvladovanje velikih količin oksitocina.
Ali pa bi šla (ker grem tudi zase... ekskurzija) in se mu izogibala. Kar malo se mi nagaja.  :D
Pa me zanima, kako to vidi tarot. Bom šla? Se bova srečala? Mogoče nasvet s strani tarota?

Hvala za odgovor že vnaprej!  :-*

Oddolžim se lahko z vodniki. Tudi če še kdo rabi, naj pove.  :-*

1. Ideja za produkt:
Ja, lahko obrodi sadove. Mimogrede, Pika, bolj moraš začet verjet v svoje ideje. Karte opozarjajo, da se vedno pojavi dvom, skoraj hkrati z novo zamislijo. Seveda sta previdnost in skepsa dobri varovali, ampak v dobri meri. Zaupaj vase in ko dobiš dobro idejo, vztrajaj. Hrani jo, neguj, seveda, če se ti zdi vredna, da jo razviješ, in izpelji do konca - do uspeha. Tu ne bo šlo na hitro. Potreben bo čas, potrebna bo prizadevnost in vera v uspeh. Koliko si želiš, da tole uspe, pa veš sama.

2. Sodelovanje s kolegico:
Vesela sem tvojega pozitivnega sodelovanja.
Poglejva še globlje, onstran prvega vtisa ... Je iznajdljiva, svobodnih misli, igriva ... Življenje dojema sproščeno, z veliko mero optimizma in občutkom, da vajeti drži v svojih rokah. Je taka celostna, zaokorožena, izpolnjena oseba. Oseba, ki je zadovoljna s sabo in se ne polni z aferami drugih ljudi, kot delajo mnogi, da okus lizanja ran svojega lastnega ega ni tako grenak.  ;D
Glede projekta - ni rečeno, da samo tega, lahko tudi morebitnih prihodnjih - sta na isti frekvenci in s skupnimi močmi lahko delata čudeže.

3. April se bliža ...
... marec se izteka, februar že toni v pozabo ... Maj je še utopija ...
Česa se bojiš in kajse sprašuješ, ko pa izven vznemirjenja v sebi že točno veš, da greš oz. si želiš iti.
Če greš, se bosta srečala. Ne znaš si pa zamišljat, kako bo srečanje izgledalo. Toliko premlevaš, da namesto, da bi ti bilo jasno vedno več, ti je jasno vedno manj.
Nasvet: Prepusti se čustvom in občutkom in jej, ko bo jed na mizi.  :laugh:

Lahko mi prilepiš ene vodnike. Mogoče bolje, da v bolj ustrezno temo (Angelska sporočila bodo najbrž "zelo killed", torej OK.) ... Ker pa me ne bremeni nič konkretnega, bi vprašala za splošno usmeritev trenutno v življenju. Hvala ti.  :-*
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #303 on: March 13, 2014, 10:57:03 AM »
Bi še jaz postavila vprašanje.
Kako mi kaže glede vodenja tečaja v aprilu?

Nekaj skrbi in strahu pred začetkom, ampak obenem pa veš, da je pravi čas, da začneš. Delo ti bo v veliko veselje, saj gre za stvar, za katero čutiš, da je del tebe - da bi se že od nekdaj morala ukvarjat z njo - če razumeš, kaj hočem povedat. Zadnja karta je karta Zmernosti. Obljublja ravnovesje, konstruktivno silo in dobro počutje. Hkrati pa opozarja na postopnost in zdravo mero vsega. Ne vloži takoj vse energije, saj ti bo koristila dlje časa.

Hvala Majči :-*
Bom poročala kako se bo odvijalo in razvijalo :)

Želim ti največ najboljšega!
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #304 on: March 13, 2014, 10:57:42 AM »
Pika, če imaš vodnike, se prestavi v pravo sobano  ;)

Ti bom tam zastavila vprašanje, Maja bo preveč zasedena s tvojimi vprašanji, da bi še meni kej metala  :P  :laugh: :D :-*

Lahko zabrišem. Kako daleč pa naj poleti?  :laugh:
Kar vprašaj.
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #305 on: March 13, 2014, 11:02:30 AM »
E, me zanima, kako bo jutri šlo na ultrazvoku  ;D
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #306 on: March 13, 2014, 11:19:37 AM »

V bistvu ne vidim nič tragičnega. Če si drznem in postavim diagnozo, bi rekla, da si zdrava in da tvoja plodnost ni ogrožena (Zvezda - zdravje, Paž čaš - plodnost).
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #307 on: March 13, 2014, 11:25:32 AM »
Hvala, Maja.

Bom poročala takoj jutri, kaj bojo rekli.  :-*
9ZK 674

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #308 on: March 13, 2014, 12:15:06 PM »
Evo mene.  :P

Nekaj vprašanj za tarot, ki se je po dosedanjih izkušnjah "zmotil" mogoče v 5-ih procentih.  :o

1. ideja za produkt (ni ista kot zadnjič, da ne bo pomote. Je nova). Je v redu? Bo v redu? Paše zraven? Lahko obrodi kaj (sploh ne v finančnem smislu, bolj v ... hmmm... "statusnem" al kako naj temu rečem)?
2. sodelovanje s kolegico na fakulteti teče fajn. Mogoče bi malo "pofirbcala" glede nje. Kakšna oseba je - oz. ali sem jo "pravilno" ocenila? Zdi se mi fantastična, neverjetno empatična, zrel človek, ni da ni. Intelektualka z neverjetno širino, tudi v duhovnem smislu. Izjemen filing za ljudi. In življenje nasploh. Prav taka čarovnica (bela) se mi zdi.
Pogovarjava se o skupnem projektu. Me je sama povabila. Seveda sem sprejela povabilo.
Kaj poreče tarot?
3. April se bliža, mogoče bosta  :Ma in  :Ve v ekzaktni konjunkciji.  :laugh:
Sicer se odločam, da sploh ne bi šla na to pot in bi se mu tokrat rajši izognila. V dobro svojih živcev in ravnovesja, pa telesu bi prihranila obvladovanje velikih količin oksitocina.
Ali pa bi šla (ker grem tudi zase... ekskurzija) in se mu izogibala. Kar malo se mi nagaja.  :D
Pa me zanima, kako to vidi tarot. Bom šla? Se bova srečala? Mogoče nasvet s strani tarota?

Hvala za odgovor že vnaprej!  :-*

Oddolžim se lahko z vodniki. Tudi če še kdo rabi, naj pove.  :-*

1. Ideja za produkt:
Ja, lahko obrodi sadove. Mimogrede, Pika, bolj moraš začet verjet v svoje ideje. Karte opozarjajo, da se vedno pojavi dvom, skoraj hkrati z novo zamislijo. Seveda sta previdnost in skepsa dobri varovali, ampak v dobri meri. Zaupaj vase in ko dobiš dobro idejo, vztrajaj. Hrani jo, neguj, seveda, če se ti zdi vredna, da jo razviješ, in izpelji do konca - do uspeha. Tu ne bo šlo na hitro. Potreben bo čas, potrebna bo prizadevnost in vera v uspeh. Koliko si želiš, da tole uspe, pa veš sama.

2. Sodelovanje s kolegico:
Vesela sem tvojega pozitivnega sodelovanja.
Poglejva še globlje, onstran prvega vtisa ... Je iznajdljiva, svobodnih misli, igriva ... Življenje dojema sproščeno, z veliko mero optimizma in občutkom, da vajeti drži v svojih rokah. Je taka celostna, zaokorožena, izpolnjena oseba. Oseba, ki je zadovoljna s sabo in se ne polni z aferami drugih ljudi, kot delajo mnogi, da okus lizanja ran svojega lastnega ega ni tako grenak.  ;D
Glede projekta - ni rečeno, da samo tega, lahko tudi morebitnih prihodnjih - sta na isti frekvenci in s skupnimi močmi lahko delata čudeže.

3. April se bliža ...
Česa se bojiš in kajse sprašuješ, ko pa izven vznemirjenja v sebi že točno veš, da greš oz. si želiš iti.
Če greš, se bosta srečala. Ne znaš si pa zamišljat, kako bo srečanje izgledalo. Toliko premlevaš, da namesto, da bi ti bilo jasno vedno več, ti je jasno vedno manj.

Lahko mi prilepiš ene vodnike. Mogoče bolje, da v bolj ustrezno temo (Angelska sporočila bodo najbrž "zelo killed", torej OK.) ... Ker pa me ne bremeni nič konkretnega, bi vprašala za splošno usmeritev trenutno v življenju. Hvala ti.  :-*

Ooo, hvala, Maja!  :-*
Zveni vzpodbudno.
Malo feedbacka, če je potreben. ;-)

- Ja, hkrati z idejo se vedno pojavi dvom. In očitno so vse dobre in bogve koliko bi jih že bilo super realiziranih, če ne bi vsake zatolkla z analiziranjem in travmiranjem.  ::) Problem je v tem, da zame mora biti ideja vrhunska, ali pa ni dovolj dobra.  ::)
Mah, bom skočila zdaj. Ideja je dobra. V vrhunsko jo bom pa še razvila.  8) Naj mi vrhunsko kapne sproti v procesu.
Ja, bo potreben čas, tako kot vedno. Ker ideja je picajzljarska med drugim.  :D

- super, vesela, da sem kolegico dobro ocenila.  :) Bom delala z njo. Imam tak pomirjen občutek zraven nje.

- ne vem, ali sem sposobna na ta način funkcionirat. Nisem "dorasla" te vrste odnosom. Ja, če bi to jemala kot nekaj, kar mi pač polepša življenje in ko je, pač je. Ko ga ni, ga pač ni. Pa tega nisem zmožna. Ubija me nakopičeni oksitocin  :D vsakič, ko se ločiva. In potem se razkraja nekje sam od sebe in povzroča bolečine in ga nikjer ne morem kvalitetno ponucat. Potem že fajn popusti in čutim olajšanje. Pa spet jovo na novo, ob srečanju. Ne vem, ali imam energijo na ta način še naprej funkcionirat. Šoki za telo in psiho.

Ti vržem vodnike čimprej.  :-* :-*

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #309 on: March 13, 2014, 02:06:44 PM »
Feedback je vedno zaželjen. S tem se učim.

9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #310 on: March 14, 2014, 03:00:09 PM »

V bistvu ne vidim nič tragičnega. Če si drznem in postavim diagnozo, bi rekla, da si zdrava in da tvoja plodnost ni ogrožena (Zvezda - zdravje, Paž čaš - plodnost).

Evo, da še tukaj poročam.

Plodna sem normalno, 15 foliklov v obeh jajčnikih, pregrada je pa 9mm ostala še od operacie, ker sem imela septum skozi celotno maternico.

Pomoje bom še počakala in šla potem na operacijo.
9ZK 674

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #311 on: March 16, 2014, 04:38:24 PM »
Prosim za vodstvo glede udeležbe na sejmu v tujini septembra.
Se Francki izpod klanca splača poskusit in se prijavit?  :laugh:
Hvala!!  :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #312 on: March 17, 2014, 12:01:49 PM »
3. April se bliža ...

:(

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #313 on: March 17, 2014, 12:09:47 PM »
Živeti sproti! Nihče od nas tega ne zna do popolnosti, ampak bolj, kot se temu približaš, bolj si lahko srečen in brezskrben.
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #314 on: March 17, 2014, 12:21:37 PM »
Živeti sproti! Nihče od nas tega ne zna do popolnosti, ampak bolj, kot se temu približaš, bolj si lahko srečen in brezskrben.

:(

Ma dons sem razpoložena za en k***. Govorila sem z njim in mu nisem imela kaj povedat. Vedno manj mu imam za povedat in tudi vedno manj se mi govori z njim. Sem kar tiho in poslušam.
Razum mlati svoje in uspelo mu je že dodobra ohladit čustva.

Odkar sem se zapletla z njim, nisem ustvarila več ničesar. Ja, točno od takrat. Od tistega datuma.

Bom že sproti boljš.  :D  :D