Če/ko se ti bo dalo... Tole mojo ljubav. Vedno bolj imam "I'm way too old for this shit" filing. Po eni strani bi vztrajala, po drugi pa mi je vseskupaj odveč. So čustva itak, sam mi pa tudi tako živec potegne... 
Tejka, zdaj pa ti.
Ti si obrnjena naprej. Želiš si ljubezni, sreče, dobrega odnosa. Stremiš k temu. Ampak ne pa za vsako ceno, zato, ker nekaj pač je in naj to kar bo. Rada bi imela neko stabilnost, resnost (v pozitivnem pomenu), neko skupnost, ki bo osrečevala oba. Konec koncev samo tako lahko to "laufa". Trenutno si razpoložena borbeno, agresivno (spet v pozitivnem pomenu), konstruktivno, če se bolje izrazim ... Rada bi en konkreten rezultat. Kakorkoli obrnem, vedno pokaže, da si vzela stvari s svoje roke in jih hočeš uredit tako, da bo končno prav. Nasprotna stran ti zna dvorit, zna osvajat, zna te z besedami omehčat, da sprejmeš, kar nočeš, da popustiš - mogoče tudi takrat, ko ne bi smela oz. si se odločila, da ne boš - pa ne zaradi trme, ampak zato, ker bi pri nekaterih stvareh mogla vztrajat - že zaradi svojega dostojanstva.
Kako bo šlo naprej? Vse je v tvojih rokah (Čarovnik!). Z razmišljanjem si na pravi poti, veš, kaj manjka, kaj bi bilo za spremenit, samo še implementirat moraš to v realnost. Glavno vodilo je: Naredi tako, da bo prav! Zate.