Author Topic: Tarot XVII. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 73969 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Tarot XVII. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #405 on: April 19, 2014, 02:45:46 PM »
Zanimive karte.
9 diskov, Čarovnik, 8 palic, Paž palic in Vitez diskov.
Mislim, da bo tole ZELOOO zanimivo ...
Da ne bo še ta navalil ...  :o

Nič.  :(
Kar malo žalostna.
Bi si želela te naveze.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #406 on: April 21, 2014, 11:51:52 AM »
Zanimive karte.
9 diskov, Čarovnik, 8 palic, Paž palic in Vitez diskov.
Mislim, da bo tole ZELOOO zanimivo ...
Da ne bo še ta navalil ...  :o

Nič.  :(
Kar malo žalostna.
Bi si želela te naveze.

Dočakala.  :)
Hmmm... Niti poslovno, niti "navaljujoče"  :D, precej nevtralno, izmenjava izkušenj na zasebnem področju, opis svoje osebne izkušnje, ki spominja na mojo na nek način.
Mogoče poskus oz. začetek vzpostavljanja nekega odnosa, način za približat se, vzpostavit kontakt, komunicirat..., da pač neka debata steče, pojma nimam...
Zmedena.  ::)

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #407 on: April 21, 2014, 11:54:16 AM »
Ecco. Če pogledava karte, a ne ponazarjajo dobro tega? Začetki, otvarjanja, komunikacija ...
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #408 on: April 21, 2014, 02:52:50 PM »
Ecco. Če pogledava karte, a ne ponazarjajo dobro tega? Začetki, otvarjanja, komunikacija ...

Ja, je res. Maja, spet zadetek.  :-*
Prijeten občutek imam glede tega človeka. Tako zelo naraven, pristen je.
Zapovrh pa še eden najbolj uspešnih, priznanih na svojem področju v svoji državi.  :o
Tak človeški se mi zdi, preprost v odnosu do ljudi in na nek način mi je naklonjen, mislim. Mi je prav lep kompliment, da želi imeti z mano kontakt, ker je baje drugače zelo zadržan, kar se ljudi tiče, se težko odpre in sploh ne kar vsakemu.
Sorodna duša. In tista otroška igrivost in radovednost, letom navkljub.
 :)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #409 on: April 21, 2014, 03:20:59 PM »
A misli navalit?  :embarrassed: :embarrassed: ::) :blank:

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #410 on: April 21, 2014, 03:25:57 PM »
P.s. Bi bila kar malo žalostna, če bi. Iz več razlogov.  :blank:

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #411 on: April 21, 2014, 03:33:38 PM »

Poglejva.

Hm. Meni ne izgleda tako. Sta domača, se razumeta, bo trden odnos, ampak bo, glede na karte, pri tem najbrž ostalo. Bosta pa res dobro lahko komunicirala. Tudi za nasvete se bosta precej obračala drug k drugemu.

Si zamišljam, iz kakšnih.
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #412 on: April 21, 2014, 03:34:01 PM »
Ura pa zažiga, a?  8)
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #413 on: April 21, 2014, 05:30:08 PM »
sem ravno hotela napisat, da kako lepa ura je  8)
9ZK 674

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #414 on: April 21, 2014, 06:14:25 PM »

Poglejva.

Hm. Meni ne izgleda tako. Sta domača, se razumeta, bo trden odnos, ampak bo, glede na karte, pri tem najbrž ostalo. Bosta pa res dobro lahko komunicirala. Tudi za nasvete se bosta precej obračala drug k drugemu.

Si zamišljam, iz kakšnih.

Super, Maja!
Lahko kar dam feedback. Predlagal mi je že v živo kar direktno, da bi mi z veseljem dal kdaj kakšen nasvet glede dela.  :)
Sva si pa dokaj sorodna konceptualno, tako da bova imela kaj za debatirat.
Hvala!  :-*

Uf... me vsakič prime, da bi kar postavljala in postavljala podvprašanja. Pa se bom malo kontrolirala zdajle.  ;)

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #415 on: April 21, 2014, 09:36:42 PM »
Če/ko se ti bo dalo... Tole mojo ljubav. Vedno bolj imam "I'm way too old for this shit" filing. Po eni strani bi vztrajala, po drugi pa mi je vseskupaj odveč. So čustva itak, sam mi pa tudi tako živec potegne...  :-X
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #416 on: April 22, 2014, 01:57:21 PM »
Če/ko se ti bo dalo... Tole mojo ljubav. Vedno bolj imam "I'm way too old for this shit" filing. Po eni strani bi vztrajala, po drugi pa mi je vseskupaj odveč. So čustva itak, sam mi pa tudi tako živec potegne...  :-X

Tejka, zdaj pa ti.

Ti si obrnjena naprej. Želiš si ljubezni, sreče, dobrega odnosa. Stremiš k temu. Ampak ne pa za vsako ceno, zato, ker nekaj pač je in naj to kar bo. Rada bi imela neko stabilnost, resnost (v pozitivnem pomenu), neko skupnost, ki bo osrečevala oba. Konec koncev samo tako lahko to "laufa". Trenutno si razpoložena borbeno, agresivno (spet v pozitivnem pomenu), konstruktivno, če se bolje izrazim ... Rada bi en konkreten rezultat. Kakorkoli obrnem, vedno pokaže, da si vzela stvari s svoje roke in jih hočeš uredit tako, da bo končno prav. Nasprotna stran ti zna dvorit, zna osvajat, zna te z besedami omehčat, da sprejmeš, kar nočeš, da popustiš - mogoče tudi takrat, ko ne bi smela oz. si se odločila, da ne boš - pa ne zaradi trme, ampak zato, ker bi pri nekaterih stvareh mogla vztrajat - že zaradi svojega dostojanstva.
Kako bo šlo naprej? Vse je v tvojih rokah (Čarovnik!). Z razmišljanjem si na pravi poti, veš, kaj manjka, kaj bi bilo za spremenit, samo še implementirat moraš to v realnost. Glavno vodilo je: Naredi tako, da bo prav! Zate.
9ZK 656

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #417 on: April 22, 2014, 02:05:59 PM »

Tejka, zdaj pa ti.

Ti si obrnjena naprej. Želiš si ljubezni, sreče, dobrega odnosa. Stremiš k temu. Ampak ne pa za vsako ceno, zato, ker nekaj pač je in naj to kar bo. Rada bi imela neko stabilnost, resnost (v pozitivnem pomenu), neko skupnost, ki bo osrečevala oba. Konec koncev samo tako lahko to "laufa". Trenutno si razpoložena borbeno, agresivno (spet v pozitivnem pomenu), konstruktivno, če se bolje izrazim ... Rada bi en konkreten rezultat. Kakorkoli obrnem, vedno pokaže, da si vzela stvari s svoje roke in jih hočeš uredit tako, da bo končno prav. Nasprotna stran ti zna dvorit, zna osvajat, zna te z besedami omehčat, da sprejmeš, kar nočeš, da popustiš - mogoče tudi takrat, ko ne bi smela oz. si se odločila, da ne boš - pa ne zaradi trme, ampak zato, ker bi pri nekaterih stvareh mogla vztrajat - že zaradi svojega dostojanstva.
Kako bo šlo naprej? Vse je v tvojih rokah (Čarovnik!). Z razmišljanjem si na pravi poti, veš, kaj manjka, kaj bi bilo za spremenit, samo še implementirat moraš to v realnost. Glavno vodilo je: Naredi tako, da bo prav! Zate.

Hvala, bom. Sem včeraj dobesedno rekla: I'm too old for this shit. Al nej kej mrdne in da od sebe al pa čau. Ne rabim še enega priveska. :) Moj čas je dragocen, ne bom ga zabijala tam kjer ni cenjen.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #418 on: April 22, 2014, 02:59:41 PM »
Točno to.
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #419 on: April 23, 2014, 08:10:57 AM »
Odločila sem se kupiti svoj avto.
Bi vprašala karte: bo nakup uspešen?
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.