Author Topic: Uslužbenci hotela "SS"  (Read 83579 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline hišnik

• Uporabnik
  • **
Re: Uslužbenci hotela "SS"
« Reply #45 on: October 08, 2006, 08:25:57 PM »

Zaradi napovedi obiska sanitarcev bomo jutri počistili vse hladilnike,kleti,shrambe,tako,da z veseljem sporočam menu za zaposlene.

BUČKURIŠ

Seboj imejte ustrezne zaščitne pripomočke,sicer pa lahko od doma prinesete svoje stare konzerve.

Zvečer pa banket za novo pomočnico.

Pijače pa toliko kolikor bodo kelnarji dali trinkgelda.

Zelo pohvalno za našega kuharja. Komaj je prijel za kuhalnico, se že dogaja. Vidim, da je Portir zelo dobro ocenil tvoje sposobnosti.
Me pa nekaj zanima, če ni skrivnost. A ti bučkoriš narediš na dolenjski, ali na gorenjski način. Razlika je namreč očitna.
Kar danes lahko storiš...lahko tudi jutri...

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #46 on: October 08, 2006, 09:33:04 PM »
Morda nebi bilo odveč, če še tu objavim trenutni personal hotela Spletni simbol.

Vaš Portir: Andres

Child-DJ hotela Spletni simbol
Helena-Barsko delo-mešanje koktejlov
Anima-Kuhinjska pomočnica
Cofka-Čistilka
Laomin-Kuhar
Selena-Negovalka Portirjeve prostate  + dodatno dinamično  delo
Tar_Mar-hotelski Cvetličar
Regina.-Portirjeva osebna negovalka
Travica-Perica in likarica
Tar_Mar-Hotelski cvetličar
Hišnik-Hišnik, se ve
Andres-Portir

Kaj pa zame imaš kakšno delo?????

Darja

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #47 on: October 08, 2006, 09:36:14 PM »
Darja, po moje je najbolje prošnjo oddat kar v Portirnici pri Prtirju. Samo je precej zahteven.  ;D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #48 on: October 08, 2006, 09:56:28 PM »
Zdaj šele vidim, kako dobro sem naredila, da sem se med prvimi zagrebla za delo in ohranila status portirjeve osebne negovalke. Koliko načrtovanja, uffff....portir pa ima toliko dela s kadri, da me sploh ne pogreša, ko se švercam in srkam zadnje jesenske žarke.

Pa da se ne bi zdaj kdo spomnil in mi naložil kakšno delo. Sporočam namreč, da grem za 14 dni v bolniško. Hrbtenica rabi malo enegije. ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #49 on: October 08, 2006, 10:15:56 PM »
Darja, po moje je najbolje prošnjo oddat kar v Portirnici pri Prtirju. Samo je precej zahteven.  ;D

O...vem ,da je portir zelo zahteven...morda bo pa našel kakšno delo zame,če ne je pa tudi  prav... ::) ;)

Darja

Offline hišnik

• Uporabnik
  • **
« Reply #50 on: October 08, 2006, 10:50:06 PM »
Darja, se grem stavit, da te bo vprašal : "Kaj pa znaš, dekle...?"
Kar danes lahko storiš...lahko tudi jutri...

Offline Anima

• Uporabnik
  • **
  • nevarnost je povezana s količino energije
« Reply #51 on: October 08, 2006, 10:54:49 PM »
Naj prinesem firtuh (predpasnik) ali mi boste priskrbeli kakšno haljo ali kaj podobnega.
Šefe,sem lahko kar v copatih?Veliko hitrejša bom pri delu kot če bi bila v kakšnih štiklih. ;D

Kako je s prti in prtički,kakšne barve naj bodo in bešteki ... kaj pa kozarci?
Bo potrebno,pomočnici,malo več povedati. Končno sem le samo pomočnica :D

A pomivalni stroj v hotelu obstaja al gre vse na roke? ;D

Bi še dodala ,da moj šef pripravlja hrano za katero prvič slišim.
Boš potreboval pomoč?V primeru,da je odgovor'ja' ,sporoči moje dolžnosti.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #52 on: October 09, 2006, 12:51:25 AM »
Darja. Nekako te imam na sumu, da ti nalašč čakaš, da se odda delovna mesta čistilke, pomočnice v kuhinji in podobna težavnejša dela. :)  Hišnik je pravzaprav namignil kar sam.  Česa si sposobna delati pri nas?  Ne mislim kakšno diplomo imaš.  Sposobnost je važna

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #53 on: October 09, 2006, 12:56:47 AM »
Zdaj šele vidim, kako dobro sem naredila, da sem se med prvimi zagrebla za delo in ohranila status portirjeve osebne negovalke. Koliko načrtovanja, uffff....portir pa ima toliko dela s kadri, da me sploh ne pogreša, ko se švercam in srkam zadnje jesenske žarke.

Pa da se ne bi zdaj kdo spomnil in mi naložil kakšno delo. Sporočam namreč, da grem za 14 dni v bolniško. Hrbtenica rabi malo enegije. ;D

Regina. Tvoja in Selenina nega mi izredno ustrezata. Seveda pa moraš držati svoj nivo, saj v moji portirnici bo zdaj vse pogosteje ravno Anima.  Sicer si varna, če misli samo prah brisat tu in tam.  Če pa ima punca tudi drugačne načrte se to še ne ve.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #54 on: October 09, 2006, 01:28:32 AM »
Nič bat Andres, da bi Anima mešala štrene. Z njo se bom že pravočasno zmenila, ampak vseeno hvala za tvojo skrb in namig.
Sem pa vesela, da ti moja in Selenina usluga ustreza. To je samo dokaz, da dobro delava, pa čeprav mene od napora že tu in tam vseka.  ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #55 on: October 09, 2006, 01:40:52 AM »
Regina. Popolnoma razumem tvoj strah pred izgubo tega delovnega mesta. Enako sem občutil sam, ko je Selena izrazila željo po mlajši prostati kot je moja.  :(  Zavedam se namreč, da bi težko (ali pa ne) dobil zamenjavo za Seleno.  Sicer pa Darja išče službo in vama lahko asistira.  Samo asistenca za moje udobje je preveč potratno za hotel.   Nimamo pa še maserke kot vem. O tem ni mislil noben. 
Naj postavim kar pogoje.   Na moj PM naj mi vsi zainteresirani, pošljejo osnutek njihovega načina masiranja, na ta način bo pač najlažje izbrati resnične talente.  Če bi pisali tu javno bi potem drug od drugega plonkali.  Hvala za vaš opis masiranja na moj PM.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #56 on: October 09, 2006, 01:52:58 AM »
Tle za šankom sicer je en star zgonjen Candy, se mi zdi da bo šlo tole bolje na roke...

Čakte mal, čakte.  Bom šel takoj slikat in vam pokažem kako Portir piskre pomiva.   Zdaj bi se  pa še rade afnale s Candy in kaj vem kaj in kaj.:):)  Ta stari naj se stroši potem pa vam ta rumene rokavice nabavimo. :)
Razen, če se sezona gostov ne poveča.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #57 on: October 09, 2006, 02:07:06 AM »
Nič siten nič. Samo pokazat hočem, da se da tudi drugače. Podobno kot zadaj v portirnici.
Ne moremo vse devize v tujino zmetat.  Candy gor Candy dol. 

http://www.putfile.com/pic.php?img=3622750

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #58 on: October 09, 2006, 02:40:27 AM »
Naj prinesem firtuh (predpasnik) ali mi boste priskrbeli kakšno haljo ali kaj podobnega.
Šefe,sem lahko kar v copatih?Veliko hitrejša bom pri delu kot če bi bila v kakšnih štiklih. ;D

Kako je s prti in prtički,kakšne barve naj bodo in bešteki ... kaj pa kozarci?
Bo potrebno,pomočnici,malo več povedati. Končno sem le samo pomočnica :D

Bi še dodala ,da moj šef pripravlja hrano za katero prvič slišim.
Boš potreboval pomoč?V primeru,da je odgovor'ja' ,sporoči moje dolžnosti.

Uh. Tako pač ratuje, če si ženska ne more ta rumenih rokavic poiskat. Neki pomivalni stroji sicer v hotelu so, ampak jih je vrag vzel od dotrajanosti.  Je pa to dobri trening začutiti pristno ženskost. Torej biti v prvi vrsti v kuhinji. 
Prtički načeloma so, vendar jim je potekel rok. :).  Mogoče pa le še imaš kakšne iz otroštva, saj takrat jih je bilo moderno zbirati. Če seveda tudi tvojim ni ni potekel rok. Firtuh rajši pirnesi s seboj. Namreč, če ti delo ne bo ustrezala in boš tako nehala delat bi imel hotel v tem primeru s teboj  samo stroške.  Boš naslednji mesec, ali čez dva, dobila predpasnik z logom in napisom.  Spletni simbol.  Vse za enega. Eden za vse.  ;D ;D

Če najdeš v kuhinji ščurka bi te prosil, da pomagaš šefu. Če le tega ne bo, mu lahko zaupaš pri pripravi hrane, četudi za njo še nisi slišala.  Sicer pa. V kuhinji kot vem je ščurek ta hip le eden. :D:D:D

Andres

« Last Edit: October 09, 2006, 03:03:55 AM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #59 on: October 09, 2006, 09:02:47 AM »
Regina. Popolnoma razumem tvoj strah pred izgubo tega delovnega mesta. Enako sem občutil sam, ko je Selena izrazila željo po mlajši prostati kot je moja.  :(  Zavedam se namreč, da bi težko (ali pa ne) dobil zamenjavo za Seleno.  Sicer pa Darja išče službo in vama lahko asistira.  Samo asistenca za moje udobje je preveč potratno za hotel.   Nimamo pa še maserke kot vem. O tem ni mislil noben. 
Naj postavim kar pogoje.   Na moj PM naj mi vsi zainteresirani, pošljejo osnutek njihovega načina masiranja, na ta način bo pač najlažje izbrati resnične talente.  Če bi pisali tu javno bi potem drug od drugega plonkali.  Hvala za vaš opis masiranja na moj PM.

Andres

Andres,če iščeš maserko...evo tu jo imaš,znam pa tud kaj druga delat...osnutek masiranja je pa glede na potrebe in težave masiranca...

Lep dan,Darja :D