Author Topic: Uslužbenci hotela "SS"  (Read 83606 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline laomin

• Uporabnik
  • **
Re: Uslužbenci hotela "SS"
« Reply #60 on: October 09, 2006, 09:46:59 AM »

šele zdaj opazil-  na EX Yu

Offline Selena

• Novinec
  • *
« Reply #61 on: October 09, 2006, 09:51:53 AM »
Poglej, poglej, kako se je znašel naš portir! Na PM bi rad dobival opise masiranja! Tako bo seveda izpadlo lepše, kot če bi to počeli javno na forumu, poleg tega pa se bo samo Andres lahko naslajal :D ;D ob vsem skupaj.

Dragi portir. Naj poudarim: nič ne pomagajo opisi, nič ne pomaga teorija. Saj vemo, eno je teorija in drugo praksa. Po letih prakse se pač čisto nič ne bojim konkurence, saj se kvaliteta sama po sebi dokazuje. Itak pa sem zadnje čase tako zasedena, da mi bo delo v hotelu SS v razvedrilo in ne v obveznost in to je najbolje. Namreč ko nekaj delaš za veselje in ne za plačilo. No, odločitev je seveda tvoja in vem, da zame se  bo vedno našlo delo. Lahko pa tudi samo otroke zaposlenih čuvam, ko se bodo le-ti zabavali ali bili v službi. Vsekakor meni bolj odgovarjajo bolj "dobrodelna" dela....
Če človeka nekaj sili leteti, se nikoli ne bo plazil.

Offline hišnik

• Uporabnik
  • **
« Reply #62 on: October 09, 2006, 10:14:04 AM »

Vsekakor meni bolj odgovarjajo bolj "dobrodelna" dela...

A se lahko to razume, da rada delaš nekaj, kar drugimu "dobro dene", če besedo prav analiziramo...
Kar danes lahko storiš...lahko tudi jutri...

Offline Selena

• Novinec
  • *
« Reply #63 on: October 09, 2006, 10:18:15 AM »
Dobro si razložil, hišnik  ;). Me baše ta socialni čut, da moram opravljati dobra dela. karkoli že to pač pomeni za vsakega posameznika  ;D.
Če človeka nekaj sili leteti, se nikoli ne bo plazil.

Offline hišnik

• Uporabnik
  • **
« Reply #64 on: October 09, 2006, 10:18:42 AM »
Vse zaposlene v našem hotelu obveščam , da je na Hišnikovi tapeti tudi "ogledalo tedna", kjer so zapiski in opazki minulega tedna. Vabljeni k branju in komentiranju !

Offline Popotnik

• Novinec
  • *
« Reply #65 on: October 09, 2006, 12:49:21 PM »
Nič siten nič. Samo pokazat hočem, da se da tudi drugače. Podobno kot zadaj v portirnici.
Ne moremo vse devize v tujino zmetat.  Candy gor Candy dol. 

http://www.putfile.com/pic.php?img=3622750

Andres

Madona, Andres, kolk zglancan umivalnik...  ::) ;D ;D
Share A Dream... Visit DreamScape.   Natalna    Progresivna

Offline Popotnik

• Novinec
  • *
« Reply #66 on: October 09, 2006, 12:53:39 PM »
Morda nebi bilo odveč, če še tu objavim trenutni personal hotela Spletni simbol.

Vaš Portir: Andres

Popotnik-DJ hotela Spletni simbol...

Hmm, a DJ...? Sicer sem mel v mislih kaj bolj... umetniškega, ampak bo tudi to dobro. Za začetek... ;) ;D

DJ Popotnik se oglaša izza mešalke in sprejema glasbene želje... Samo še pet minut, potem je na vrsti vaš najljubši... Radio Veseljak! ;D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #67 on: October 09, 2006, 02:47:12 PM »
A je mama tudi pri nas v hotelu SS zaposlena?
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #68 on: October 09, 2006, 03:31:13 PM »
Popotnik. Jaz sem pa mislil, da boš deloval v okviru limanja glasbe na kakšen server, mi pa bi downloadali in poslušali.  Ob takšnem delovanju bi bržkone postal bombastični DJ. 
Ne vem sicer kakšno umetniško delovno mesto naj bi bilo v hotelu. Lahko pa greš za malarja.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #69 on: October 09, 2006, 03:38:28 PM »
Nič siten nič. Samo pokazat hočem, da se da tudi drugače. Podobno kot zadaj v portirnici.
Ne moremo vse devize v tujino zmetat.  Candy gor Candy dol. 

http://www.putfile.com/pic.php?img=3622750

Andres

Madona, Andres, kolk zglancan umivalnik...  ::) ;D ;D

Slučajno je bilo tako sinoči, ko sem slikal. :) :) :)
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Popotnik

• Novinec
  • *
« Reply #70 on: October 09, 2006, 03:49:40 PM »
Hmm, zapleteno...  :o :-\ No, pol me pa raj za malarja zapiši, DJ-stvo pa naj Helena prevzame, pa bo!

Da pa ne bote rekli... Preden odstopim kot DJ Hotela Spletni Simbol... klikni me S klikom bote prišli do (za moje pojme) odličnega mix-a, ki ga lahko poslušate on-line al pa si ga prenesete na računalnik (pazite! zadeva je težka nekaj več kot 90MB!).

To bojo stene sveže... Malarstvo mi je na kožo pisano, vam povem!  ;D  ;D Opa, Hišnik... obljubim, da ne bom konkuriral...  ::)

Offline hišnik

• Uporabnik
  • **
« Reply #71 on: October 09, 2006, 05:08:43 PM »
Hmm, zapleteno...  :o :-\ No, pol me pa raj za malarja zapiši, DJ-stvo pa naj Helena prevzame, pa bo!
To bojo stene sveže... Malarstvo mi je na kožo pisano, vam povem!  ;D  ;D Opa, Hišnik... obljubim, da ne bom konkuriral...  ::)

Če lahko skromno pripomnum, si do sedaj ti edini, ki kar hoče nekaj izbirat in diktirat. Drugi so veseli, da sploh službo imajo. Vem, da si vsestranski umetnik, ampak do pravega uspeha se pride postopoma, z napredovanjem, in sploh ne dvomim, da ti ne bo uspelo. Vse tvoje skrite talente bomo odkrivali postopoma.
 Za sedaj boš DJ, ker je tvoja podoba skoraj že gotova.
Konkurence se pa ne bojim nikjer, sem se tudi z musko bavil 30 let...še kaj...?

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #72 on: October 09, 2006, 06:14:44 PM »

Da pa ne bote rekli... Preden odstopim kot DJ Hotela Spletni Simbol... klikni me S klikom bote prišli do (za moje pojme) odličnega mix-a, ki ga lahko poslušate on-line al pa si ga prenesete na računalnik (pazite! zadeva je težka nekaj več kot 90MB!).

Popotnik. Tačas downloadam tvoj izbor glasbe. Če mi bo ta všeč boš še naprej DJ, v nasprotnem dobiš penzl in takoj ti bomo naložili zgornje nadstropje kjer ni bilo malano že nekaj let.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Popotnik

• Novinec
  • *
« Reply #73 on: October 09, 2006, 06:20:11 PM »

Če lahko skromno pripomnum, si do sedaj ti edini, ki kar hoče nekaj izbirat in diktirat. Drugi so veseli, da sploh službo imajo. Vem, da si vsestranski umetnik, ampak do pravega uspeha se pride postopoma, z napredovanjem, in sploh ne dvomim, da ti ne bo uspelo. Vse tvoje skrite talente bomo odkrivali postopoma.
 Za sedaj boš DJ, ker je tvoja podoba skoraj že gotova.
Konkurence se pa ne bojim nikjer, sem se tudi z musko bavil 30 let...še kaj...?

Pa še prav maš...  :-[ Se pardoniram, bom vzel, kar ponujate...  ::)

Offline Popotnik

• Novinec
  • *
« Reply #74 on: October 09, 2006, 06:21:48 PM »

Popotnik. Tačas downloadam tvoj izbor glasbe. Če mi bo ta všeč boš še naprej DJ, v nasprotnem dobiš penzl in takoj ti bomo naložili zgornje nadstropje kjer ni bilo malano že nekaj let.

Andres

??? Zdaj pa reeeesss več ne vem...  :o  :-\