Author Topic: Uslužbenci hotela "SS"  (Read 85341 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: Uslužbenci hotela "SS"
« Reply #75 on: October 09, 2006, 06:27:34 PM »
Popotnik.  Tvoje prošnje so v startu delovanja precej visoke.  Želel si  imeti takojšnjo napredovanje, potem spremembo imena, takoj ko si dobil za DJ-a, pa bi šel za umetnika.  Ne morem reči, da nisi pravi umetnik, morda celo slovenski Piccaso kar bi nas posebno veselilo.  Toda sedaj v zadnjem postu se o tvojem delovnju kot malar nisem posvetoval s Hišnikom, tako da ostal boš DJ. Če bo glasba, ki jo downloadam porazna ti damo možnost popravca. Lahko se pa na AGT prijaviš, saj to bi bilo kot prekvalifikacija ob delu.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #76 on: October 09, 2006, 06:38:54 PM »
Izredno mi je všeč kako z vnemo vsi zaposleni tule jemljete svoje dolžnosti. Pač postali smo otroci, kar niti ne škodi, saj v realnem svetu itak živimo vseskozi razen tu v tem delu foruma.

Zato bi dodal zanimivost. Nalezel sem se hotela Spletni simbol in tako danes poklical na en oglas, ki ga je razpisal nek lastnik treh hotelov v Reykjaviku. Malo sva govorila med sabo, potem pa je rekel, naj kar dam prošnjo za receptorja.  :) :). Da bi rabil portirja niti rekel ni.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Popotnik

• Novinec
  • *
« Reply #77 on: October 09, 2006, 06:50:26 PM »
Čak', čak', čak'...  :-\ Dajmo tule malo stvari razčistit, preden se do konca zavozlajo... Naj začnem na začetku... Prijavil sem se na katero koli prosto mesto, pa ste začeli s kvalifikacijami. Seveda sem omenil napredovanje (se oproščam, če je ambicioznost greh v temle komolčarskem svetu... ), ampak sem jasno navedel, da se bomo okrog tega pogovarjali kasnej (s tem sem mislil nekaj v stilu "Ko se bom izkazal..."?  ::) ). Nadalje - ko sem se obregnil ob tvoje kadrovniške sposobnosti, me je Hišnik prebral med vrsticami in mi... hmm... nekako med vrsticami ponujal mesto kadrovnika, ki mi je blo spet... No, recimo, da sem bil prepozen...  :-\ Okej, ni panike. No, potem smo spet končali pri referencah (kaj pa naj, če mi jih nočejo dat?!? ) In zdaj me izžvižgavate, še preden mi je uspelo ime ustvarit?!? A vi sploh veste, kako težko je dan danes uspet kot dober DJ? Sploh, če te že v kali zatirajo... Ja, lahko je muzko poslušat... ampak rolat... Ob tolk zahtevnem občinstvu?!?  :-\ Mi gre kar na jok...
Share A Dream... Visit DreamScape.   Natalna    Progresivna

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #78 on: October 09, 2006, 06:57:44 PM »
Popotnik.   Vse kar si napisal je tudi res.  Tvoje umetniške ambicije so brze dvoma hvale vredne, vendar vsi mi stopamo po hotelu počasi in opažam, da v tvojem primeru DJ naloga niti ni slaba.  Za nas si izbral lepo pesem. Pravzaprav, si zaslužiš pohvalo več, saj na tisti strani ki si jo dal za downloada je veliko slabih pesmi.  Ob tvoji se da vsaj preteklega življenja spomnit. Seveda moraš tudi v drugo stanje zavesti priti, potem pa gre.  Morda ob pesmi le vidiš, da si nekoč že bil DJ, malar, bržkone kadrovnik.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Popotnik

• Novinec
  • *
« Reply #79 on: October 09, 2006, 07:24:49 PM »
Za nas si izbral lepo pesem.

O, hvala, hvala...

Pravzaprav, si zaslužiš pohvalo več, saj na tisti strani ki si jo dal za downloada je veliko slabih pesmi. 

Reees?? Pa sem skoz mislil, da je gor samo ta komad...

Ob tvoji se da vsaj preteklega življenja spomnit. Seveda moraš tudi v drugo stanje zavesti priti, potem pa gre.  Morda ob pesmi le vidiš, da si nekoč že bil DJ, malar, bržkone kadrovnik.

Andres

Hehe, ti samo počakaj, da vidiš, kaj vse šele bom... ;)

Tolko možnosti, pa tako malo časa...  :-\ :'(

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #80 on: October 09, 2006, 07:33:36 PM »
Čak', čak', čak'...  :-\ Dajmo tule malo stvari razčistit, preden se do konca zavozlajo... Naj začnem na začetku... Prijavil sem se na katero koli prosto mesto, pa ste začeli s kvalifikacijami. Seveda sem omenil napredovanje (se oproščam, če je ambicioznost greh v temle komolčarskem svetu... ), ampak sem jasno navedel, da se bomo okrog tega pogovarjali kasnej (s tem sem mislil nekaj v stilu "Ko se bom izkazal..."?  ::) ). Nadalje - ko sem se obregnil ob tvoje kadrovniške sposobnosti, me je Hišnik prebral med vrsticami in mi... hmm... nekako med vrsticami ponujal mesto kadrovnika, ki mi je blo spet... No, recimo, da sem bil prepozen...  :-\ Okej, ni panike. No, potem smo spet končali pri referencah (kaj pa naj, če mi jih nočejo dat?!? ) In zdaj me izžvižgavate, še preden mi je uspelo ime ustvarit?!? A vi sploh veste, kako težko je dan danes uspet kot dober DJ? Sploh, če te že v kali zatirajo... Ja, lahko je muzko poslušat... ampak rolat... Ob tolk zahtevnem občinstvu?!?  :-\ Mi gre kar na jok...
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Popotnik

• Novinec
  • *
« Reply #81 on: October 09, 2006, 07:37:24 PM »
Tea, a se samo meni zdi, al pod tvojim zadnjim postom neki manjka...?  :-\

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #82 on: October 09, 2006, 07:44:36 PM »
Jah, zdajle sem za šankom pri Heleni. Očitno me mede
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Popotnik

• Novinec
  • *
« Reply #83 on: October 09, 2006, 07:58:11 PM »
Hehe... ;D Pa sem mislil, da je zmanjkalo kandiranih češenj za sex on the beach...   :-\  ;)

Offline Selena

• Novinec
  • *
« Reply #84 on: October 09, 2006, 08:23:19 PM »
Hej popotnik, pravi boš za DJ-a. Ampak, a si omenil, da si tudi dober poznavalec filmov? Pa ne samo poznavalec, tudi tvoja zbirka ni zanemarljiva. Tako da.... lahko tudi v to smer razmišljaš.
Če človeka nekaj sili leteti, se nikoli ne bo plazil.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #85 on: October 09, 2006, 08:53:53 PM »
Helena. Jaz imam tebe že od nekdaj rad. Samo nikoli ti nisem imel priložnost to povedati.  :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #86 on: October 09, 2006, 09:06:13 PM »
Popotnik. Kot vidiš naš personal uživa v tvoji glasbi. Zdaj mi ni najbolj jasno, če si imel zegen ko si pesem našel, saj tam so vse pesmi destruktivne narave.  Kakor koli že. Morda ti bo kot DJ celo vroče in lahko te zadolžim, da nam dostavljaš DVDje za zvečer.  Kar naslov ti prišepnem kaj bom nocoj s Heleno gledal.   Sex on the beach. Se da to zrihtat.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Anima

• Uporabnik
  • **
  • nevarnost je povezana s količino energije
« Reply #87 on: October 09, 2006, 10:57:52 PM »

Če najdeš v kuhinji ščurka bi te prosil, da pomagaš šefu. Če le tega ne bo, mu lahko zaupaš pri pripravi hrane, četudi za njo še nisi slišala.  Sicer pa. V kuhinji kot vem je ščurek ta hip le eden. :D:D:D

Andres

Ščurki so ena krasna živalca in jih probam udomačit.V gospodinjstvu
lahko veliko postore ,namesto mene ;D
Bolje eden, kot nobeden .Zdi pa se mi,da se je še tisti eden zatekel v
svojo ščukarščino.Ga bom jutri izbezala ven.

Najbolje,da se odpravim čistit zobne ščetke.
Čakam na nove zadolžitve.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #88 on: October 09, 2006, 11:07:44 PM »
Seveda Helena. Če ti ne izda linka takoj bo vročica že mimo dokler DJ pride. Sex on the beac torej

http://video.google.com/videoplay?docid=-9043341988269032071&q=sex+on+the+beach

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline hišnik

• Uporabnik
  • **
« Reply #89 on: October 10, 2006, 08:57:54 AM »
Kar danes lahko storiš...lahko tudi jutri...