Author Topic: Uslužbenci hotela "SS"  (Read 88862 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
Re: Uslužbenci hotela "SS"
« Reply #105 on: October 10, 2006, 11:54:59 PM »
Darja, po moje je najbolje prošnjo oddat kar v Portirnici pri Prtirju. Samo je precej zahteven.  ;D

O...vem ,da je portir zelo zahteven...morda bo pa našel kakšno delo zame,če ne je pa tudi  prav... ::) ;)

Darja

Kako je s teboj Darja? Zadnjič si dala prošnja, toda po listu se je polila kava, tako da ostal je samo še podpis:  Tvoja Darja.  :) ;D
Lahko še enkrat oddaš vlogo?

Andres

Andres...če se ti je polila kava po papirju ni moja krivda...znam vse delat,tako da za delo ni problem,lahko pridem tudi pobrisat polito kavo........ :-[...pa še zmasiram te lahko... ;)

Darja ;) ;D
« Last Edit: October 10, 2006, 11:57:35 PM by Darja »

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #106 on: October 11, 2006, 12:09:08 AM »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #107 on: October 11, 2006, 12:13:39 AM »

Pa ne meni.... tamle pri barskem umivalniku in v kuhinji.
Jaz zase uporabljam Mr.Muscolo.

Helena.

Nisem vedel da ZASE uporabljaš sredstvo kot je mr. Muscolo. Joj, samo da je uvoženo kot Candy in že laufate v Mercator. In nenazadnje. Jaz imam samo eno sredstvo, to je tisti stari ameriški prašek v okorgli škatlici.  Pridem pobrišem in sveti se kot amen. Enako velja za vse kopalnice, kot tudi v odtočne cevi rad zlivam tekočino, ki razjeda svinjarijo in kocine.  S tem sem se verjetno bolj prikupil čistilki Tei kot pa tebi. Toda gledam iz praktičnega razloga. Tudi ti Helena boš kmalu v njenih letih tako, da časa za prikupiti se tebi še imam, zato danes ostaniva pri tvojem vodnem kamnu. Bom prišel bom spucal, pa je.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #108 on: October 11, 2006, 12:25:21 AM »
Darja. Izredno me veseli, da si pripravljena pri meni brisat. Opažam namreč, da boš morala iz mene tudi švic brisat, me umivat pred masažo, saj vendarle prevzel sem vlogo DJa, kot se vidi malo višje. Prevzel sem tudi še nerazpisano delavno mesto čistile, torej ne sobarice s čimer smo tudi ugotovili, da ima Tea napačen naziv delovnega mesta.  Išče se torej čistilka, Tea je Sobarica z zamašenim sesalcem.
Ker si se pač ustrezno ponudila bi te jutri zaposlil kot maserko. Tvoja prva stranka naj bo Tar mar, saj križ si je danes dobro uničil, ko je vse te rožice nabiral na vrtu in jih nadalje šibal v vaze na mizah restavracije. 

Skratka Darja, čestitam ti za tvojo novo delovno mesto.  Švic mi pa le obriši.

Tvoj Portir: Andres

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #109 on: October 11, 2006, 08:06:11 AM »
Darja. Izredno me veseli, da si pripravljena pri meni brisat. Opažam namreč, da boš morala iz mene tudi švic brisat, me umivat pred masažo, saj vendarle prevzel sem vlogo DJa, kot se vidi malo višje. Prevzel sem tudi še nerazpisano delavno mesto čistile, torej ne sobarice s čimer smo tudi ugotovili, da ima Tea napačen naziv delovnega mesta.  Išče se torej čistilka, Tea je Sobarica z zamašenim sesalcem.
Ker si se pač ustrezno ponudila bi te jutri zaposlil kot maserko. Tvoja prva stranka naj bo Tar mar, saj križ si je danes dobro uničil, ko je vse te rožice nabiral na vrtu in jih nadalje šibal v vaze na mizah restavracije. 

Skratka Darja, čestitam ti za tvojo novo delovno mesto.  Švic mi pa le obriši.

Tvoj Portir: Andres

Dobro jutro...hvala Andres...švic ti že brišem,potem te še zmasiram,seveda najprej je na vrsti Tar_Mar,da nam bo lahko nabiral rožice

...alo...gremo na mizo. :D

Darja :-*

Offline laomin

• Uporabnik
  • **
« Reply #110 on: October 11, 2006, 08:49:55 AM »
 Ja POPOTNIK-kuhna pa muzka sta zmeraj tarče;

doma nč ni blo ?, sam konzreve pojejo,pa vesljak igra.

Še dobr,da mi vse to   z  ljubeznijo. ;D >:( ;D

:-*

Ha,ha  poslušam radi Maxi---tak lepo gučijjo.

Offline hišnik

• Uporabnik
  • **
« Reply #111 on: October 11, 2006, 10:10:15 AM »
Kar danes lahko storiš...lahko tudi jutri...

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #112 on: October 11, 2006, 10:25:42 AM »
Opa,Hišnik...ful dobro tole....tudi ti prideš na vrsto ;)...gotovo imaš kaj problemov v vratnem predelu... ???

Offline hišnik

• Uporabnik
  • **
« Reply #113 on: October 11, 2006, 11:22:46 AM »
Opa,Hišnik...ful dobro tole....tudi ti prideš na vrsto ;)...gotovo imaš kaj problemov v vratnem predelu... ???

Ja, prav si ugotovila, kdo pa danes ne rabi dobrega maserja...?

O lokaciji se bova pa še zmenila :D

Offline hišnik

• Uporabnik
  • **
« Reply #114 on: October 11, 2006, 11:13:18 PM »
Pogrešam eno zelo važno delovno mesto v našem hotelu. Namreč, nikjer nisem zasledil, da bi se naš Portir pojavljal v družbi kake tajnice, ali se pa motim...?
Prihaja namreč do administrativnih problemov (glede plačila v naturalijah), ki pa jih naš Portir zaradi obilice drugega dela ne utegne rešiti. :-\

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #115 on: October 12, 2006, 02:40:24 AM »
Hišnik. Tvoja opazka je brez dvoma 100% pravilna.  Zdi se mi čudno, da to ni nobena prej opazila, razen Anime, ko se je ponudila, da bi mi nekaj masirala, a ni hotela do konca, saj moja osebna negovalka je Regina kot vemo.
Seveda pa je slednja kot rečeno samo moja osebna negovalka in zato sem od žalosti, ker se nobena ni ponudila, naredil video posnetek portirnice.
To vse pomeni, da delo, ki ga med drugim opravim sam za sebe tako opravim sam s seboj v naturalijah.  In tudi to je še ena resnica hotela Spletni simbol.  :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Selena

• Novinec
  • *
« Reply #116 on: October 12, 2006, 08:07:47 AM »
Mislim! Evo, zdaj se je pa pokazalo tisto....kdor je pri koritu, zna zase poskrbet! A je kdo sešteval, koliko osebnih negovalk, maserk in ne vem česa še, ima portir?
 Veš kaj, šefe, jaz že ne bom peto kolo igrala, pa čakala, da pridem na vrsto! Fino jih je imet toliko v igri, ko se bomo postavile v vrsto za plačo, bo pa stokanje....kot.npr. joj, danes ne bo šlo, me je že preveč stalo, pridi jutri... aja, da je danes plačilni dan? in podobno. Vse to za eno "usrano" masažo prostate? Se bom kar na zavod za zaposlovanje prijavila, če ne bo kakšne boljše ponudbe >:(....
Če človeka nekaj sili leteti, se nikoli ne bo plazil.

Offline laomin

• Uporabnik
  • **
« Reply #117 on: October 12, 2006, 09:23:39 AM »

Vse se žoka okol taglavnih  uniform,pri nas se pa sam dela.Ste videl goro krompirja ,pa kakšen banket itn.-saj se res tud kaj zasmodi -v glanem pa zdaj po generalni lepo diši. Ha ha ne veste pa ,da so pod našimi ličnimi  oblekami intmni deli v tangicah.

Pa kakšen kofe pa pijača in cmokec nebi smel bit problem.

Upam da bomo zdaj prebu(n)kiran.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #118 on: October 12, 2006, 09:32:11 AM »
Evo Laomin, od mene dobiš cmokec ... za ostalo pa .... mislim da imamo nekje bar, kjer imajo tud kafe in ne samo frdamane koktejle od katerih padam s stola  ;D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #119 on: October 12, 2006, 03:10:02 PM »
Mislim! Evo, zdaj se je pa pokazalo tisto....kdor je pri koritu, zna zase poskrbet! A je kdo sešteval, koliko osebnih negovalk, maserk in ne vem česa še, ima portir?
 Veš kaj, šefe, jaz že ne bom peto kolo igrala, pa čakala, da pridem na vrsto! Fino jih je imet toliko v igri, ko se bomo postavile v vrsto za plačo, bo pa stokanje....kot.npr. joj, danes ne bo šlo, me je že preveč stalo, pridi jutri... aja, da je danes plačilni dan? in podobno. Vse to za eno "usrano" masažo prostate? Se bom kar na zavod za zaposlovanje prijavila, če ne bo kakšne boljše ponudbe >:(....

Hišnik!!

Razumeva enako  Selenin post?

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858