Author Topic: Angelske številke - drugi del  (Read 127106 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline apemaya

• Veteran
Re: Angelske številke - drugi del
« Reply #135 on: July 09, 2008, 09:58:34 PM »
Res pride obdobje, ko vidis dvojne stevilke vsepovsod :D

Offline ArOla

• Novinec
  • *
  • ...kar od srca pride, se srčka prime...
« Reply #136 on: July 09, 2008, 10:20:44 PM »

Ja pol pa jaz vsakdan dvojno videm ;D
...nič ni tako dragoceno, kot tisti del tebe, ki je v drugih in tisti del drugih, ki je v tebi...

Offline klarus

• Mojster
« Reply #137 on: July 10, 2008, 09:29:11 AM »
dans sem se režala ;D čakam na bus in pripelje mimo en avto, ki je imel 99999 tablico :P
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline ArOla

• Novinec
  • *
« Reply #138 on: July 10, 2008, 10:06:06 AM »

;D
...nič ni tako dragoceno, kot tisti del tebe, ki je v drugih in tisti del drugih, ki je v tebi...

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #139 on: July 10, 2008, 09:04:14 PM »
Vceraj/danes ponoci sem zaspala pred TV in se zbudila ob 0:00  ::) . Potem sem zaspala nazaj in se zbudila ob 3:33 (vsaj tako je izgledalo, dokler nisem izostrila pogleda in ugotovila da naj bi bila ura 3:39  ??? ).

Danes pa mi nekaj ni slo in me je moje zelezno potrpljenje minevalo, pa sem na mikrovalovki videla 2:22 in zvedela, da bo od sedaj naprej slo lazje. In ko sem se spet vsedla za racunalnik, je res slo bolj gladko in tudi moje potrpljenje je prislo spet na zacetno tocko. :D

Offline ArOla

• Novinec
  • *
« Reply #140 on: July 10, 2008, 09:42:31 PM »
Vceraj/danes ponoci sem zaspala pred TV in se zbudila ob 0:00  ::) . Potem sem zaspala nazaj in se zbudila ob 3:33 (vsaj tako je izgledalo, dokler nisem izostrila pogleda in ugotovila da naj bi bila ura 3:39  ??? ).

Danes pa mi nekaj ni slo in me je moje zelezno potrpljenje minevalo, pa sem na mikrovalovki videla 2:22 in zvedela, da bo od sedaj naprej slo lazje. In ko sem se spet vsedla za racunalnik, je res slo bolj gladko in tudi moje potrpljenje je prislo spet na zacetno tocko. :D

;D

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #141 on: July 23, 2008, 01:27:22 PM »
bik7
Uporabnik
**

:D :D :D :D :D :D :D :D :D
Theta Practitioner™

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #142 on: July 23, 2008, 01:44:02 PM »
Hehe, tudi tale 1000 ti je samo za čestitat  :D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #143 on: July 23, 2008, 02:59:31 PM »
 ;D Uau, kakšna cifra. 1000
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #144 on: July 23, 2008, 07:23:53 PM »
bik7
Uporabnik
**

:D :D :D :D :D :D :D :D :D

Si pa glede na 999 na pomembni točki, stvari se ti odvijajo v željeno smer. Izkoristi te trenutke.  ;)

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #145 on: July 24, 2008, 07:05:10 AM »

hihi nasproti 5499 je to malenkost. :D :D :D :D :D

Fala nensi za pojasnilo
Theta Practitioner™

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #146 on: July 24, 2008, 07:21:02 AM »

hihi nasproti 5499 je to malenkost. :D :D :D :D :D

Upsss, pa res. Le kaj bi mama rekla?  ;D ;D ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline nen

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #147 on: July 30, 2008, 01:54:29 PM »
Pozdravljeni!

Jaz sem se pa čisto na sveže vpisala. Zakaj? Odkar sem se zaposlila non-stop videvam dvojne številke. Grem v popoldansko izmeno, pogledam na uro-13.13, končujem izmeno, pogledam na uro- 21.21. Ponoči se zbudim- 1.11, 2.22. Sem se kar malo ustrašila, kaj se mi dogaja, kajti to se mi ni še nikoli. Moja pokojna babica je vedno govorila- če vidiš podvojene številke boš mlada umrla. Uf, ko sem se tega spomnila so se mi šele dlake postavile pokonci. Zato sem začela raziskovati v tej smeri, pa sem ugotovila, da to niti ni tako negativen znak. Ali pač?!?

Offline Princes

• Mojster
« Reply #148 on: August 01, 2008, 05:25:00 PM »
Pozdravljeni!

Jaz sem se pa čisto na sveže vpisala. Zakaj? Odkar sem se zaposlila non-stop videvam dvojne številke. Grem v popoldansko izmeno, pogledam na uro-13.13, končujem izmeno, pogledam na uro- 21.21. Ponoči se zbudim- 1.11, 2.22. Sem se kar malo ustrašila, kaj se mi dogaja, kajti to se mi ni še nikoli. Moja pokojna babica je vedno govorila- če vidiš podvojene številke boš mlada umrla. Uf, ko sem se tega spomnila so se mi šele dlake postavile pokonci. Zato sem začela raziskovati v tej smeri, pa sem ugotovila, da to niti ni tako negativen znak. Ali pač?!?

Draga Nen ang:

Že to, da si se pojavila na našem forumu in izpostavila tvoje vznemirjenje ob pogledu na uro, nekaj zelo dobrega pomeni. Končno si prisluhnila tvojemu notranjemu glasu, ki te je napotil k nam, kjer boš dobila določen odgovor. Vsekakor so na delu pozitivne sile - tvoji angeli, ki te spodbujajo, da v življenju s seboj narediš nekaj več. Da ne boš samo bitje, ki vsakodnevno opravlja, kar mora storiti, ampak duhovno bitje, ki ima v vsebi ogromno potenciala, da sebi in ljudem okrog sebe izboljša in oplemeniti življenje. 

Babica je v tistem času, ko ti je omenila pomen števil imela določeno znanje in vedenje. Ampak žal, po mojih prepričanjih in znanju, to ne drži. Števila nas opominjajo, da je čas za korak naprej, čas za korak bliže notranji modrosti in posledično bližje bogatejšemu in bolj polnemu življenju. Korak za korakom nas vodijo do realizacije našega tuzemeljskega bivanja in s tem našega življenjskega poslanstva.

Pridno si zapisuj števila, ki te spremljajo. Nato preglej že vse tu napisano, saj smo skozi razlage obelodanili že veliko števil. Našla boš odgovore na tvoja vprašanja in dileme. Le pogumno :), pa vprašaj in odgovorili ti bomo :)

Naj te angeli spremljajo, Nen  ang: ang: ang:
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline klarus

• Mojster
« Reply #149 on: August 04, 2008, 10:27:39 AM »
ko sem včeri po koncu dela odjavla, je bilo 19.19.33
dnse zjutraj sem pred blokom vidla dva avtomobila..prvi je ime registrsko K933 drugi pa K833
;D
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822