Pozdravljeni!
Jaz sem se pa čisto na sveže vpisala. Zakaj? Odkar sem se zaposlila non-stop videvam dvojne številke. Grem v popoldansko izmeno, pogledam na uro-13.13, končujem izmeno, pogledam na uro- 21.21. Ponoči se zbudim- 1.11, 2.22. Sem se kar malo ustrašila, kaj se mi dogaja, kajti to se mi ni še nikoli. Moja pokojna babica je vedno govorila- če vidiš podvojene številke boš mlada umrla. Uf, ko sem se tega spomnila so se mi šele dlake postavile pokonci. Zato sem začela raziskovati v tej smeri, pa sem ugotovila, da to niti ni tako negativen znak. Ali pač?!?
Draga Nen

Že to, da si se pojavila na našem forumu in izpostavila tvoje vznemirjenje ob pogledu na uro, nekaj zelo dobrega pomeni. Končno si prisluhnila tvojemu notranjemu glasu, ki te je napotil k nam, kjer boš dobila določen odgovor. Vsekakor so na delu pozitivne sile - tvoji angeli, ki te spodbujajo, da v življenju s seboj narediš nekaj več. Da ne boš samo bitje, ki vsakodnevno opravlja, kar mora storiti, ampak duhovno bitje, ki ima v vsebi ogromno potenciala, da sebi in ljudem okrog sebe izboljša in oplemeniti življenje.
Babica je v tistem času, ko ti je omenila pomen števil imela določeno znanje in vedenje. Ampak žal, po mojih prepričanjih in znanju, to ne drži. Števila nas opominjajo, da je čas za korak naprej, čas za korak bliže notranji modrosti in posledično bližje bogatejšemu in bolj polnemu življenju. Korak za korakom nas vodijo do realizacije našega tuzemeljskega bivanja in s tem našega življenjskega poslanstva.
Pridno si zapisuj števila, ki te spremljajo. Nato preglej že vse tu napisano, saj smo skozi razlage obelodanili že veliko števil. Našla boš odgovore na tvoja vprašanja in dileme. Le pogumno

, pa vprašaj in odgovorili ti bomo

Naj te angeli spremljajo, Nen