Meni se številke ne pojavljajo več tako pogosto. Zadnje so se mi pred dnevi 22.02. Od takrat nič več.
Nen,
Nadaljuj z molitvijo, meditacijo in duhovnim povezovanjem z Bogom. Na široko odpri srce Kreatorju. Deli z njim vsa tvoja čustva, želje, upanja. Pri tem imej vero in pogum. Tvoje molitve se že zdaj manifestirajo, čeprav realizacije še ne vidiš 
Naj te angeli varujejo, Nen 
In včeraj ponoči sem se zbudila ob 23.23.
Trenutno pa živim v kar precejšnjem strahu, res se zatekam veliko k prošnjam Bogu. Upam, da me bo uslišal in moji strahovi ne bodo postali resničnost.
Draga angelčica Nen, česa te je tako strah? Strah predstavlja nepoznavanje realne slike določene situacije. Če želiš, lahko deliš te strahove z nami. Pomagali ti bomo, vsak po svoji moči. Nikar ne zadržuje tega v sebi. Nobena situacija ni nerešljiva. Za vse se najde rešitev, če le želiš.
Kar se pa ure tiče, imaš še eno potrditev, da te vnebovzetni mojstri oblegajo in te ščitijo. Prosijo te, da imaš vero. Ob tebi so, da te podpirajo v vsaki situaciji. V tem primeru, prenesi strahove nanje.... olajšaj si dušo.... tiho spregovori z njimi, vse to lahko narediš v mislih. Pri tem pa imej globoko željo, da te rešijo strahov, kakršni koli so že.
Draga Nen, na ta svet nisi prišla, da bi trpela, ampak da uživaš življenje, polno radosti in sreče. Odpri srce za vsa ta pozitivna pričakovanja in enostavno zapri za vse negativnosti tako tvoje kot iz neposrednega okolja.