Author Topic: Angelske številke - drugi del  (Read 127150 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: Angelske številke - drugi del
« Reply #165 on: August 08, 2008, 08:31:40 AM »
Včeraj sem spet spremljala angelska števila na registerskih tablicah

88 58, tale mi je ostala v spominu.

ang:
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline nen

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #166 on: August 08, 2008, 01:25:34 PM »
Meni se številke ne pojavljajo več tako pogosto. Zadnje so se mi pred dnevi 22.02. Od takrat nič več.

Offline klarus

• Mojster
« Reply #167 on: August 08, 2008, 03:16:34 PM »
že včeraj in danse, me spremljajo same enice ;D
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline Princes

• Mojster
« Reply #168 on: August 09, 2008, 08:12:20 AM »

ang:

Draga Tea, angeli ti sporočajo, da se tvoje finančno stanje izboljšuje. Zaslužiš le najboljše, dobro zdravje, srečo.... zato se odpri finančnemu prilivu, ki prihaja :-*
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Princes

• Mojster
« Reply #169 on: August 09, 2008, 08:16:25 AM »
Meni se številke ne pojavljajo več tako pogosto. Zadnje so se mi pred dnevi 22.02. Od takrat nič več.

Nen,

Nadaljuj z molitvijo, meditacijo in duhovnim povezovanjem z Bogom. Na široko odpri srce Kreatorju. Deli z njim vsa tvoja čustva, želje, upanja. Pri tem imej vero in pogum. Tvoje molitve se že zdaj manifestirajo, čeprav realizacije še ne vidiš :)

Naj te angeli varujejo, Nen :)
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

DZK 151

Offline Princes

• Mojster
« Reply #170 on: August 09, 2008, 08:19:12 AM »

Zanimivo Klarus, tvoja pot je vodena in si obkrožena kar naprej z angelčki. Ko se zalotiš, da tvoje misli niso ravno pozitivne oz. ko se pustiš mogoče malodušju, kar pa ni v skladu s tvojo bitjo, te angeli z enkami opozarjajo, da le pazljivo opazuj kaj misliš in se osredotočaj predvsem na tvoje želje in ne na morebitne strahove.

Naj te angeli varujejo Klarus :)

DZK 151

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #171 on: August 09, 2008, 08:49:49 AM »

ang:

Draga Tea, angeli ti sporočajo, da se tvoje finančno stanje izboljšuje. Zaslužiš le najboljše, dobro zdravje, srečo.... zato se odpri finančnemu prilivu, ki prihaja :-*

Hvala Princes

Veš da sem številke videla na poti do knjižnice. Pod roke pa mi je prišla knjiga "Prosite, dano vam je", katero sem v včerjšnjem večero skoraj pogoltnila. Sem že odločena, da grem na delavnico k Abrahamu.  ;D
Hvala za tole sporočilo, ki je potrdilo mojo pot. Hvala tebi  :-*
Naj bodo  ang: še naprej s tabo
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Princes

• Mojster
« Reply #172 on: August 09, 2008, 09:05:06 AM »

ang:

Hvala Princes

Veš da sem številke videla na poti do knjižnice. Pod roke pa mi je prišla knjiga "Prosite, dano vam je", katero sem v včerjšnjem večero skoraj pogoltnila. Sem že odločena, da grem na delavnico k Abrahamu.  ;D
Hvala za tole sporočilo, ki je potrdilo mojo pot. Hvala tebi  :-*
Naj bodo  ang: še naprej s tabo

Kako sem vesela :-* :-* :-*
Tebi je knjiga padla v roke, jaz sem jo zaman iskala, dokler se nisem naveličala in jo šla kupit. Ampak prvo berem Zakon Privlačnosti. Ta me še čaka.

Veš, da si mi pričarala čudovit razgled danes, ko si opisala tvoj pogled na morje in Triglav. To obožujem na Slovenski obali. Mislim, da česa takega drugje na svetu ni :)

DZK 151

Offline klarus

• Mojster
« Reply #173 on: August 09, 2008, 10:12:59 AM »

Zanimivo Klarus, tvoja pot je vodena in si obkrožena kar naprej z angelčki. Ko se zalotiš, da tvoje misli niso ravno pozitivne oz. ko se pustiš mogoče malodušju, kar pa ni v skladu s tvojo bitjo, te angeli z enkami opozarjajo, da le pazljivo opazuj kaj misliš in se osredotočaj predvsem na tvoje želje in ne na morebitne strahove.

vedno, ko vidim to zaporedje...preverim o čem razmišljam in če ni ok..takoj spremenim misli oz razmišljanja :)
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #174 on: August 09, 2008, 12:31:57 PM »

vedno, ko vidim to zaporedje...preverim o čem razmišljam in če ni ok..takoj spremenim misli oz razmišljanja :)

točno tako kot je prav  ;)  :D

Offline nen

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #175 on: August 09, 2008, 06:47:32 PM »

Nen,

Nadaljuj z molitvijo, meditacijo in duhovnim povezovanjem z Bogom. Na široko odpri srce Kreatorju. Deli z njim vsa tvoja čustva, želje, upanja. Pri tem imej vero in pogum. Tvoje molitve se že zdaj manifestirajo, čeprav realizacije še ne vidiš :)

In včeraj ponoči sem se zbudila ob 23.23.

Trenutno pa živim v kar precejšnjem strahu, res se zatekam veliko k prošnjam Bogu. Upam, da me bo uslišal in moji strahovi ne bodo postali resničnost.

Offline Princes

• Mojster
« Reply #176 on: August 09, 2008, 08:16:36 PM »

Nen,

In včeraj ponoči sem se zbudila ob 23.23.

Trenutno pa živim v kar precejšnjem strahu, res se zatekam veliko k prošnjam Bogu. Upam, da me bo uslišal in moji strahovi ne bodo postali resničnost.

Draga angelčica Nen, česa te je tako strah? Strah predstavlja nepoznavanje realne slike določene situacije. Če želiš, lahko deliš te strahove z nami. Pomagali ti bomo, vsak po svoji moči. Nikar ne zadržuje tega v sebi. Nobena situacija ni nerešljiva. Za vse se najde rešitev, če le želiš.

Kar se pa ure tiče, imaš še eno potrditev, da te vnebovzetni mojstri oblegajo in te ščitijo. Prosijo te, da imaš vero. Ob tebi so, da te podpirajo v vsaki situaciji. V tem primeru, prenesi strahove nanje.... olajšaj si dušo.... tiho spregovori z njimi, vse to lahko narediš v mislih. Pri tem pa imej globoko željo, da te rešijo strahov, kakršni koli so že.

Draga Nen, na ta svet nisi prišla, da bi trpela, ampak da uživaš življenje, polno radosti in sreče. Odpri srce za vsa ta pozitivna pričakovanja in enostavno zapri za vse negativnosti tako tvoje kot iz neposrednega okolja.

DZK 151

Offline Neska

• Veteran
  • It is always time to change...
    • aurora
« Reply #177 on: August 10, 2008, 12:56:38 PM »
Ojla,

mene pa danes 7-ce lovijo....
včeraj pa kar naprej 21-ke, pa 1-ke, pa 2-ke...
tile angelčki so pa res aktivni, kar naprej nekaj sporočajo ang:

lep  ang: dan vsem
Neska
ThetaHealing Practitioner™
Masaže

http://shrani.si/f/3g/3u/2vZ38ih7/astro2at01snezana7288415.gif
DZK 555

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #178 on: August 10, 2008, 01:15:53 PM »
Na rojstni dan pred nekaj dnevi sem opazil posebno zanimivost. Ko smo šli na večerjo ob 18. uri je bilo s tem tankom prevoženih  80,8 km.  Na večerjo so prišli vsi povabljeni, ozirmoa 8 oseb, pisalo pa se je kot vemo  8.8.08

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Princes

• Mojster
« Reply #179 on: August 10, 2008, 10:04:55 PM »
Na rojstni dan pred nekaj dnevi sem opazil posebno zanimivost. Ko smo šli na večerjo ob 18. uri je bilo s tem tankom prevoženih  80,8 km.  Na večerjo so prišli vsi povabljeni, ozirmoa 8 oseb, pisalo pa se je kot vemo  8.8.08

Andres

Kako lepo Andres, v tvoje življenje prihaja obilje oz. je že pri tebi v različnih oblikah.

Drugače pa je interpretacija 80,8 taka: Ker je Bog center tvojih misli, čustev, občutij in dejanj, je zagotovljeno, da se k tebi steka vse obilje.

DZK 151