NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Uf madonca šibam dilo dat dol .
Evo zakaj mi je odtekal denar stran!!! Problem, ker mi sine (4 leta) hodi kakat in lulat na školjko in ne more dvignit pokrova. Bo treba organizirat zadevo!
moj svak in njegov brat in njun oče..pa lulajo sede je tašča od sestre rekla, da ne bom pucala za njimi in so se(sploh njen mož) lepo navadl lulat sede.....jim je večji problem lulat stoje
moj svak in njegov brat in njun oče..pa lulajo sede je tača od sestre rekla, da ne bom pucala za njimi in so se(sploh njen mo) lepo navadl lulat sede.....jim je večji problem lulat stoje
Quote from: klarus on March 13, 2008, 03:36:54 PMmoj svak in njegov brat in njun oče..pa lulajo sede je tašča od sestre rekla, da ne bom pucala za njimi in so se(sploh njen mož) lepo navadl lulat sede.....jim je večji problem lulat stoje Sem brez besed. Kot na drugih področjih so nekateri moški bržkone še enkrat klonili ženskim zahtevam. Torej gre tudi pri scanju za ženski egoizem, enako kot pri nabavi v supermarketu. Andres