Author Topic: Fantje v sede  (Read 133261 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: Fantje v sede
« Reply #60 on: March 15, 2008, 12:29:33 AM »
Meni je smesen, ko mojo torbico drzi, ko vreco krompirja :D ;D

To je zelo zanimiv odgovor Apemaya. Ker verjamem, da nisi edina ki ti je smešno ko desc drži torbico kot vrečo krompirja in tako izraža ženski princip javnega delovanja, se gre seveda vprašati sledeče. 
Scanje v sede je ženski princip.
Britje okrog spolovil je ravno tako ženski princip, saj vendarle ste moške po večini obrile ženske, medtem, ko moški imamo dovolj dela z lastno gofljo.
Parfumiranje je ženski princip in to ni isto kot steriliziranje s kolonsko po britju, kljub temu pa vedno več moških uporablja parfume in ne le kolonske vode.
Mislim, da bi se ženskih principov v moških okvirih našlo še več, a naj bo dovolj sedaj.

Andres :)
« Last Edit: March 15, 2008, 12:40:25 AM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #61 on: March 15, 2008, 12:53:30 AM »
Vem pa za nekega ameriškega in tudi še enega evropskega proizvajalca, ki proizvaja "moškim primerne" pisoarje in scat po tleh tako skoraj ni več mogoče.   

Andres

A maš kaki link?  ;D (resno mislim  ;)).

Lep dan!

Iza

Od nobenega nimam linka. Vem le, da tisti ameriški proizvajalce prodaja svoje sekrete in pisoarje letališču Keflavik.  Glede na obliko v sprednjem delu je veliko manj šans je, da se po tleh poščiješ. Sicer pa so ti pisoarji brez muhe notri. Tudi pravega plastičnega gola nimajo, kot sem pritrjeno  žogico že ciljal, preprosto so malo ven na ven narejeni in tako pašejo tistim ki imajo velikega in tistim, ki imajo malega.  S tem kajpak nočem reči, da pri ameriških sekretih ni po tleh poscano. Seveda je, toda opazno manj kot pri kakšnem levem proizvajalcu.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline coffee

• Novinec
  • *
« Reply #62 on: March 16, 2008, 06:33:07 PM »
Samo en komentar: na javnih WC-jih se zenska naceloma ne vsede, tako da lula v stoje in mora ciljat. Pri tem pa pazit, da si ne zmoci hlac pri hlacnicah (so druge slabo ciljale in je na tleh vse mokro :( ) oz. da si ne zmocijo zgornjega dela, ker nekatere falijo in je potem rob skoljke cisto moker.

Kaj ces ::)
se ne strinjam, da to ni nič takega. Če 'dama' zmoči desko, naj vzame papir in pobirše za seboj, ne pa da pušča za seboj svinjarijo. Očitno pa dame ne čistijo! Gre za odnos. In takšne nimajo odnosa niti do sebe, ker če bi ga imele, wc-ji ne bi bili zasvinjani. Moje mnenje..
morda pa bi pomagal vzgojni ukrep: recimo, da se ji potisne glavo v školjlo... ali pa, da 'pobeglo' scanino pobriše s svojimi lasmi.  Tako bi si potem  zapomnila za vse večne čase.   ;D
sem kruta... ?  -  Niti najmajn.   :D

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #63 on: March 16, 2008, 06:43:02 PM »
Cofee.  MIslim, da je tvoj post izredno na mestu.  Kot vidimo tudi ženske ščijejo mimo, le da to ostane prikrito moškim, ki se v ženska stranišča ne tlačimo.  Hmm.  Zakaj potemtakem toliko nerganja, če moški na javnem mestu ali doma ščijemo stoje?? Naj najprej ženske pred svojim pragom pobrišejo.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #64 on: March 16, 2008, 07:20:24 PM »
Samo en komentar: na javnih WC-jih se zenska naceloma ne vsede, tako da lula v stoje in mora ciljat. Pri tem pa pazit, da si ne zmoci hlac pri hlacnicah (so druge slabo ciljale in je na tleh vse mokro :( ) oz. da si ne zmocijo zgornjega dela, ker nekatere falijo in je potem rob skoljke cisto moker.

Kaj ces ::)
se ne strinjam, da to ni nič takega. Če 'dama' zmoči desko, naj vzame papir in pobirše za seboj, ne pa da pušča za seboj svinjarijo. Očitno pa dame ne čistijo! Gre za odnos. In takšne nimajo odnosa niti do sebe, ker če bi ga imele, wc-ji ne bi bili zasvinjani. Moje mnenje..
morda pa bi pomagal vzgojni ukrep: recimo, da se ji potisne glavo v školjlo... ali pa, da 'pobeglo' scanino pobriše s svojimi lasmi.  Tako bi si potem  zapomnila za vse večne čase.   ;D
sem kruta... ?  -  Niti najmajn.   :D

ne razumem s cim se ne strinjas? ???

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #65 on: March 16, 2008, 07:26:51 PM »
Se ne strinjam s tem, da ženske zahtevajo od moških da ščijejo v sede, istočasno pa same poscano na javnih sekretih pustijo. V čem je torej point prisiljevanja moških in sedenja v sede?

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #66 on: March 16, 2008, 07:28:38 PM »
Se ne strinjam s tem, da ženske zahtevajo od moških da ščijejo v sede, istočasno pa same poscano na javnih sekretih pustijo. V čem je torej point prisiljevanja moških in sedenja v sede?

Andres

nekaj je javni WC, nekaj pa doma. ce kaksen moski doma cisti WC, potem bom tiho, ce pa ga ne... :D

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #67 on: March 16, 2008, 07:36:59 PM »
Hja, jaz ga čistim. Pa ne samo wc. Tudi za njim. ;D

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline coffee

• Novinec
  • *
« Reply #68 on: March 16, 2008, 08:21:05 PM »
hoj, če prav razumem, je bilo vprašanje meni namenjeno.
Kot sem napisala, ne strinjam se s tem, da to ni nič takega. Torej, tvoj post sem razumela, kot da opravičuješ, če dame polulajo desko, ker pač nanjo ne sedejo in so tako primorane ciljati.. a je to problem pri tako veliki straniščni školjki? Očitno je.  :-\

aja.. pa še to. Nemalokrat sem ugotovila, da je na moškem WC-ju boljše lulat. Ni gužve, tla niso mokra, tako ni potrebno vihati hlačnic in kar je najpomembneje, nikoli ni bilo problema, da bi zmanjkal papir.  ;)
« Last Edit: March 16, 2008, 08:28:00 PM by coffee »

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #69 on: March 16, 2008, 08:34:31 PM »
Hja, jaz ga čistim. Pa ne samo wc. Tudi za njim. ;D

Andres

Priden!! :)

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #70 on: March 16, 2008, 08:38:24 PM »
hoj, če prav razumem, je bilo vprašanje meni namenjeno.
Kot sem napisala, ne strinjam se s tem, da to ni nič takega. Torej, tvoj post sem razumela, kot da opravičuješ, če dame polulajo desko, ker pač nanjo ne sedejo in so tako primorane ciljati.. a je to problem pri tako veliki straniščni školjki? Očitno je.  :-\

aja.. pa še to. Nemalokrat sem ugotovila, da je na moškem WC-ju boljše lulat. Ni gužve, tla niso mokra, tako ni potrebno vihati hlačnic in kar je najpomembneje, nikoli ni bilo problema, da bi zmanjkal papir.  ;)

Ne, ne opravicujem. To kaze na pomanjkanje kulture. Pravim, pa da zenske niso navajene ciljat in da se potem to zgodi. Pac nekatere pricakujejo cisto, pustijo pa umazano in posledica je, da moramo tisti, ki pricakujemo cisto IN pustimo cisto, pazit kako drzimo hlace, plasc, torbico...

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #71 on: March 20, 2008, 09:40:47 AM »
 ;D

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #72 on: March 20, 2008, 09:44:31 AM »
Uh, ta je pa močna   ;D ;D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #73 on: March 20, 2008, 09:50:12 AM »
 ;D tu gre očitno za kompromis...sedel je, poškropil pa vseeno vse naokoli...  ;D

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #74 on: March 20, 2008, 10:05:03 AM »
Uffaaa...nikoli nam ni prav.. ;) :P
Če bi vsak samo za sabo pospravil, pa kjerkoli že...bi bilo vse skupaj lepše in prijaznejše ;D
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115