Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Ljubcki moji, pa bi se jaz prosila ce se da kaj pokukat
Quote from: Maja on March 23, 2014, 03:29:38 PMJane, lepo prosim. Služba ...In ali je pravi čas za začetek nečesa - ter kako se lotit?Hvala zelo!Maja glede službe trenutno še vedno malo "megla" se mi zdi da druga stran nekaj muti prikriva. Trenutno še ni realne slike na tem področju. Za začetek nečesa je sicer pravi čas, vendar bodi pripravljena na to, da boš morala zadevo spremenit in predvsem eksperimentirat.
Jane, lepo prosim. Služba ...In ali je pravi čas za začetek nečesa - ter kako se lotit?Hvala zelo!
Quote from: Tejka on March 24, 2014, 08:01:05 PMEno zame pliz. Sam tako eno sporočilo Luna v strelcu v deveti hiši, a rabim komentirat Isto kot pri Piki, tvoja čustva so v tujini, tud tvoj dom sčasoma, razmisli o tem
Eno zame pliz. Sam tako eno sporočilo
Pika zate sem pisala za čustva
Kaj ma to veze, preseli se tja, če ti paše
Quote from: Azeleja on March 24, 2014, 10:41:53 AMMene pa zanima nosečnost. Kdaj, če bo sploh?V roku dveh let, ko boš naredila neke spremembe na telesu.
Mene pa zanima nosečnost. Kdaj, če bo sploh?
Quote from: Jane on March 26, 2014, 09:10:00 AMKaj ma to veze, preseli se tja, če ti paše Bo treba prej plac nardit.
Quote from: Pika on March 26, 2014, 09:11:36 AMQuote from: Jane on March 26, 2014, 09:10:00 AMKaj ma to veze, preseli se tja, če ti paše Bo treba prej plac nardit. Ah dej, to se hit naredi
Pika, saj sem ti napisala vse že v ZS JAz še vedno mislim, da je tako, kot sem napisala.
Ok, Pika, naj ti bo