Author Topic: Nepojasnjeno  (Read 101890 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: Nepojasnjeno
« Reply #30 on: May 27, 2009, 06:43:49 PM »
Silence.  Preprosto je na tistem mestu slaba lokacija.  Če je to tvoje delovno mesto, potem ne daš od sebe toliko kolikor bi sicer lahko dala.   

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline silence

• Trenutno v uvajanju
  • *
  • Talking is cheap, people follow like sheep...
« Reply #31 on: May 27, 2009, 07:00:01 PM »
Silence.  Preprosto je na tistem mestu slaba lokacija.  Če je to tvoje delovno mesto, potem ne daš od sebe toliko kolikor bi sicer lahko dala.   

Andres

Ja, ampak, če bi bila, potem bi morale mušice umirati tudi pred postavitvijo amuleta, ali ne?

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #32 on: May 27, 2009, 07:30:37 PM »
Ni rečeno. Emulet je biokibernetsko neprave oblike in s tem transformira slabo energijo če je postavljen na slabo točko. Torej so do postavitve emulete umirale ravno tako, vendar so tam mušice le obolele, umrle pa so drugje.  Mislim, da je to znak ravno za tebe, da ne boš še ti kaj zbolela.   
Konkretno poglej kam in kako se je zavrtelo tvoje življenje od tistega časa. Kajpak ni vse povezano ravno s to točko kjer je amulet, dejavnikov je lahko še mnogo. Od prijateljev, novih in starih do sperme.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline silence

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #33 on: May 27, 2009, 08:09:12 PM »
Ni rečeno. Emulet je biokibernetsko neprave oblike in s tem transformira slabo energijo če je postavljen na slabo točko. Torej so do postavitve emulete umirale ravno tako, vendar so tam mušice le obolele, umrle pa so drugje.  Mislim, da je to znak ravno za tebe, da ne boš še ti kaj zbolela.   
Konkretno poglej kam in kako se je zavrtelo tvoje življenje od tistega časa. Kajpak ni vse povezano ravno s to točko kjer je amulet, dejavnikov je lahko še mnogo. Od prijateljev, novih in starih do sperme.

Andres

Kaj pa vem. To pisalno mizo imam že vsa leta na tem mestu postavljeno (niti je ne morem kam drugam dat) in kakšnih sprememb na slabše v tem času še nisem opazila. Prej nasprotno, mi gre mnogo bolje kot pred leti  :) Se pa tam učim in tudi rezultati učenja so boljši kot pa 2-3 leta nazaj. Tako, da res nimam pojma.

(sperma je pa konstantno dobra, ker je ne proizvajam ;D)

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #34 on: May 28, 2009, 02:48:48 AM »
Imaš večje uspehe pri učenje, amulet pa tu stoji kakšno leto. Brez dvoma si še zelo mlada, torej se na tebe ni še nalepilo pretirano veliko dreka.   Da sperme ne proizvajaš v vsakem primeru verjamem, toda ne gre pozabiti, da jo dobiš.  In tudi ta ima vpliv na trenuteno, oziroma še bolj kasnejše počutje.

No, če se vrnem k tvoji insektom.  Koliko daleč od tvojega sedišča in obenem koliko od tvoje glave pa je ta amulet?

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline silence

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #35 on: May 28, 2009, 09:20:06 AM »
25 let pa ja ni več tako mlado... ;D

Amulet je pa cca 50-70 cm od moje glave :)
Sem neki razmišljala... Prej sem ga par let konstantno nosila. Kaj če se je tolk zabasal z negativno energijo, da zdaj, ko sem ga dala dol, samo bruha to energijo na vse strani in s tem ubije insekte?
Sem pa srečna, ke je fental komarja  :D

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #36 on: May 28, 2009, 12:41:52 PM »
Ne morem soditi, če je emulet nabasan z negativno energijo. Predvsem bodi pozorna nase, na okolico, tvoje zdravje, koncentracijo in kajpak kdo je prišel in kdo odšel iz tvojega življenja v času ko je emulet na mizi.  Če najdeš  odgovor na to, ti lahko napišem nadalje, če ne, potem emulet sploh ne škoduje tam kjer je, ali ne toliko.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #37 on: May 28, 2009, 02:49:27 PM »
Ali koga od vas kdaj tako čudno ščemi po telesu?

Kot da bi te nekaj nenormalno žgačkalo? Občute je podoben, kot če ti pade las na roko, pa se popraskaš, ko te čist čist malo zažgačka.

Praskam se po obrazu, po vratu, po rokah, non stop imam občutek, da me nekdo žgačka po laseh, po vrhu glave, ipd.

Ne znam pojasniti,no. Se mogoče komu kaj podobnega dogaja.

Ne, nimam suhe kože, nimam alergije, nobene srbečice, ne ničesar podobnega.

Kot da bi me nekdo s peresom narahlo božal. A kaj, ko sem jaz žgečkljiva ko ne vem kaj.

Evo spet....zdaj po laseh.
Čutim, kot da bi mi nekdo privzdgnil par las med božanjem.

Se komu kaj podobnega dogaja?

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #38 on: May 28, 2009, 03:51:34 PM »
a te angelčki hecajo?  ang:

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #39 on: May 28, 2009, 04:46:34 PM »
Škorpijonka, če gre predvsem za občutke na glavi, si morda v theti pa se ne zavedaš. Ščemenje po glavi je eden izmed znakov, da si v theti. Lahko pa gre za angelčke, kot ti je povedala Nensi.

:-* Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #40 on: May 28, 2009, 04:49:52 PM »
Ali koga od vas kdaj tako čudno ščemi po telesu?

Kot da bi te nekaj nenormalno žgačkalo? Občute je podoben, kot če ti pade las na roko, pa se popraskaš, ko te čist čist malo zažgačka.

Praskam se po obrazu, po vratu, po rokah, non stop imam občutek, da me nekdo žgačka po laseh, po vrhu glave, ipd.

Ne znam pojasniti,no. Se mogoče komu kaj podobnega dogaja.

Ne, nimam suhe kože, nimam alergije, nobene srbečice, ne ničesar podobnega.

Kot da bi me nekdo s peresom narahlo božal. A kaj, ko sem jaz žgečkljiva ko ne vem kaj.

Evo spet....zdaj po laseh.
Čutim, kot da bi mi nekdo privzdgnil par las med božanjem.

Se komu kaj podobnega dogaja?

Tudi k tebi kdo na obisk hodi. Jaz imam pogosto tu staro mamo, pokojno žlahto, ali kaj drugega. Bržkone celo palčke.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #41 on: May 28, 2009, 06:34:38 PM »
Škorpijonka, če gre predvsem za občutke na glavi, si morda v theti pa se ne zavedaš. Ščemenje po glavi je eden izmed znakov, da si v theti. Lahko pa gre za angelčke, kot ti je povedala Nensi.

A-a, ne, ni to. Ločim uno ščemenje od tega. Ni isto. Tole je dejansko površinsko in čutim, kot bi se me nekdo narahlo dotikal.
In to se mi dogaja že par meseev skupaj. Najprej sem mislila, da sem jaz malo nora. Zamenjam mehčalce, šampone, nikjer niti sledu o kakšni alergiji ali kaj podobnega. Kar ne neha.  ???
Najbolj se občuti na goli koži, zdaj ko imam kratke rokave. Včasih pa tudi čez obleko.

Srbi in žgačka me predvsem po rokah, zgornjem elu hrbta (kot bi te nekdo trepljal) in pa po glavi.

Punce poznate tisto, ko se vam v gumico od las ujame kakšen las in čutiš? No, to je isto.  Pa imam spuščene lase, lepo ravne.

Da imam koga na obisku? Hmm?  ???

V glavnem, nikomur se ne pojavlja nič podobnega?

Offline silence

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #42 on: May 28, 2009, 10:09:14 PM »
Mogoče je pa stvar čist medicinska in gre za kakšno nevrološko motnjo.
Drgač pa moja babica tud občuti razne "nenavadne" špike tu in tam odkar ima diagnosticirano boreliozo.

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #43 on: May 29, 2009, 10:21:28 AM »

A-a, ne, ni to. Ločim uno ščemenje od tega. Ni isto. Tole je dejansko površinsko in čutim, kot bi se me nekdo narahlo dotikal.
In to se mi dogaja že par meseev skupaj. Najprej sem mislila, da sem jaz malo nora. Zamenjam mehčalce, šampone, nikjer niti sledu o kakšni alergiji ali kaj podobnega. Kar ne neha.  ???
Najbolj se občuti na goli koži, zdaj ko imam kratke rokave. Včasih pa tudi čez obleko.

Srbi in žgačka me predvsem po rokah, zgornjem elu hrbta (kot bi te nekdo trepljal) in pa po glavi.

Punce poznate tisto, ko se vam v gumico od las ujame kakšen las in čutiš? No, to je isto.  Pa imam spuščene lase, lepo ravne.

Da imam koga na obisku? Hmm?  ???

V glavnem, nikomur se ne pojavlja nič podobnega?

No, če je drugače od thete, potem ti nekdo želi sporočit, da je ob tebi in te vodi. Angelčki zagotovo božajo na takšen način, tudi pokojniki in vsi drugi vodniki, če le imajo interes. Pogovori se z njimi, bodo še bolj veseli tvoje direktne komunikacije.

Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline tia13

• Uporabnik
  • **
  • tia13
« Reply #44 on: May 29, 2009, 04:37:15 PM »
škorpijonka moje mnenje o vsem tem kar se ti dogaja je , da je normalno da iščeš razlage na racionalni ravni,kar nas večina dela ;)...,toda po moje na tej ravni ne boš dobila nekega otipljivega odgovora ::),mogoče bi morala malo bolj vklopiti svojo iracionalno stran (intuicijo) in se prepustiti temu kar se ti dogaja,ker po moje ni noben bav bav,ker nisi nobenih čudnih( "slabih") občutkov opisala ob teh dogodkih...tako da" go with the flow" in se ne obremenjuj s tem kaj je to ...,ker se zapleteš v neprestano razmišljanje o temu .... ::)fajn bodi  ang: